Gajja 88 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: Co to sa roraty? Taka msza na którą małe dzieci przynoszą lampiony i idą dookoła kościoła. Jest fajny klimat bo ksiądz gasi wszystkie światła i tylko te lampiony świecą. Najgorsze są te oczoje.bne mrugające xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 88 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Są wcześnie rano o 6.30 Albo o 7. Edytowano 4 godziny temu przez Gajja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 233 Napisano 4 godziny temu Moze bylem, ale bardzo dawno temu i nie pamietam juz a Ty idziesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 405 Napisano 4 godziny temu 25 minut temu, Gajja napisał: Przeczytajcie sobie i można przekazać Nimfetce. Trzeba uważać z lekami. przeciez ona wie wiecej o lekach niz farmaceuta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 88 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: Moze bylem, ale bardzo dawno temu i nie pamietam juz a Ty idziesz? Nie idę bo są za wcześnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 88 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: przeciez ona wie wiecej o lekach niz farmaceuta Byczy pisał, że ona kupuje w necie na czarnym rynku bo lekarz jej nie chce zapisywać tak dużych ilości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 233 Napisano 4 godziny temu haha no treoche za wczesnie a na sylwestra gdzies idziesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 405 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Gajja napisał: Byczy pisał, że ona kupuje w necie na czarnym rynku bo lekarz jej nie chce zapisywać tak dużych ilości. przynajmniej dzieci nie ma jak ta pisarka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 88 Napisano 4 godziny temu Nie chcę nigdzie iść na sylwestra, ale w domu też będą goście, więc może lepiej jak pójdę ze znajomymi z pracy. Nie wiem, ale gdybym miała iść to kupiłam błyszczącą ...enkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 233 Napisano 4 godziny temu To milego sylwestra xD Ja pewno gdzies wyjde wieczorem ale raczej bez upijania sie i picia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 88 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Jeśli pójdę z nimi to też nie będę pić bo nie ufam im xD A w domu bym mogła pić bo mam blisko do łóżka xD Może całkowicie przestanę pić alkohol. Pijane baby są bardziej obrzydliwe niż faceci. Edytowano 3 godziny temu przez Gajja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 9 Napisano 3 godziny temu Przed siódmą już była ta msza , ale nie byłem bo potrzebuje sam ze sobą pobyć i pomyśleć w spokoju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 233 Napisano 3 godziny temu To fajnie, alkohol to nic dobrego, niszczy mozg i zdrowie Najgorzej jak sie smierdzi po alkoholu albo gada glupoty xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 9 Napisano 3 godziny temu Srebrne jeszcze mi się podobają ogólnie metaliczne , bo nie wiem jak się to nazywa. Czyli same konkretne kolory bez pstrokacizny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 88 Napisano 3 godziny temu Szkoda, że nie chcą pokazać fotek. To tylko paznokcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 88 Napisano 3 godziny temu Ja sobie sama umiem robić obie ręce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 9 Napisano 3 godziny temu Raz w roku można się napić czystej najlepiej i sponiewierać, tylko żeby nie było systematycznej ciągłości, bo wtedy dojdzie do degradacji komórek... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 88 Napisano 3 godziny temu Alkohol niszczy mózg, wątrobę, żołądek i jelita, serce i wzmacnia depresję chciałaś wydaje się nam, że pomaga się odstresować. Ma same minusy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 9 Napisano 3 godziny temu Alkohole kupiłem dla gości konkretne Żubrówki kilka zerosiódemek i zobaczę jeszcze czy będę spożywał z nimi , bo ja dużo potrzebuje wypić żeby w ogóle mnie klepało. Z kolei będąc trzeźwy będą mnie męczyć żeby robić za kierowcę. Tak źle i tak niedobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 233 Napisano 3 godziny temu Tak to prawda, nawet najmniejsza dawka to trucizna i niszczy mozg i szare komorki xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 88 Napisano 3 godziny temu No to na zdrowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stachlew crew 16 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: Tak to prawda, nawet najmniejsza dawka to trucizna i niszczy mozg i szare komorki xD jak masz problem z alkoholem to zmaiast tu całe noce gnić na forum razem z klaudiuszami i innymi gunwnami udaj się do specjalisty (psychiatry). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 9 Napisano 3 godziny temu Bez przesady , bo czasami lampka czerwonego do obiadu , albo setka czystej dobrze zdezynfekuje jelita. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stachlew crew 16 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Tuż po zmroku napisał: Bez przesady , bo czasami lampka czerwonego do obiadu , albo setka czystej dobrze zdezynfekuje jelita. są i mądrości ludowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stachlew crew 16 Napisano 3 godziny temu jak wchodzę na to forum co rano zabija ono we mnie skutecznie wszelkie wątpliwości - ten śmieszny projekt nazwany ludzkością trzeba zakończyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 9 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, stachlew crew napisał: jak masz problem z alkoholem to zmaiast tu całe noce gnić na forum razem z klaudiuszami i innymi gunwnami udaj się do specjalisty (psychiatry). Nie baw się w libeda, bo to ci pasuje jak Niemcowi tradycje słowiańskie i ułańska fantazja. Bo jeszcze trochę a jezuskiem zostaniesz, to mam zestaw wypoczynkowy dla ciebie dwie deski i trzy gwoździe a wątpię aby ci było komfortowo na krzyżu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 233 Napisano 3 godziny temu kiedys pilem obecnie przestalem i trzymam sie z daleka od alko xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stachlew crew 16 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Tuż po zmroku napisał: Nie baw się w libeda, bo to ci pasuje jak Niemcowi tradycje słowiańskie i ułańska fantazja. Bo jeszcze trochę a jezuskiem zostaniesz, to mam zestaw wypoczynkowy dla ciebie dwie deski i trzy gwoździe a wątpię aby ci było komfortowo na krzyżu. fajnie się wam podludziom nieszczęśliwym bez rodzin nasilają psychozy w czasie świąt. Edytowano 3 godziny temu przez stachlew crew Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 233 Napisano 3 godziny temu Klaudiusz w nocy spi smacznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 9 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, stachlew crew napisał: są i mądrości ludowe. To nie ludowe tyko medyczne. 1 minutę temu, stachlew crew napisał: jak wchodzę na to forum co rano zabija ono we mnie skutecznie wszelkie wątpliwości - ten śmieszny projekt nazwany ludzkością trzeba zakończyć. To trzeba mieć jaja aby wyrazić pogardę w czynach wobec tych którzy cię irytują, a nie rzucać puste słowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach