Gajja 108 Napisano 10 godzin temu Jej pasuje taka prosta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ˈkrāzē 4 Napisano 10 godzin temu Czy ty mi czytasz w myslach ścięła mi fryzjerka za krotko 2 dni temu i wygladam jak dziecko 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 108 Napisano 10 godzin temu No to warkoczyki będą pasować xD i ...enka z białym kołnierzykiem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 9 Napisano 10 godzin temu ja mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ˈkrāzē 4 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Gajja napisał: No to warkoczyki będą pasować xD i ...enka z białym kołnierzykiem xD Normalnie mam taka dłuższa co na boki idzie, ale teraz zrobila mi za krótka i leci do środka jak zwykła grzywka i dziwnie. Ale za tydzień będzie dobrej dlugosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 9 Napisano 10 godzin temu grzywki u kobiet sa sexy Fergie sobie robila niezle grzywki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 9 Napisano 10 godzin temu jeszcze jak po bokach ida dluzsze wlosy a na srodek grzywka a po bokach dluzsze pare wlosow to slodkie jes tbardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 108 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, ˈkrāzē napisał: Normalnie mam taka dłuższa co na boki idzie, ale teraz zrobila mi za krótka i leci do środka jak zwykła grzywka i dziwnie. Ale za tydzień będzie dobrej dlugosci Moja też idzie na boki. Mam już dość długą i się zastanawiam czy ściąć na prosto, ale trochę dłuższą niż Winona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 108 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, kochamelciee napisał: jeszcze jak po bokach ida dluzsze wlosy a na srodek grzywka a po bokach dluzsze pare wlosow to slodkie jes tbardzo Takie jak Azjatki też lubię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 9 Napisano 10 godzin temu cudo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ˈkrāzē 4 Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, Gajja napisał: Moja też idzie na boki. Mam już dość długą i się zastanawiam czy ściąć na prosto, ale trochę dłuższą niż Winona. Zetnij zawsze coś innego a grzywka szybko odrasta albo można spiąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 108 Napisano 9 godzin temu Zrobię sobie przymiarkę zanim zetnę Ugotuję brokuła i zw. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 9 Napisano 9 godzin temu ja lubie tak jak ta po lewo grzywka https://www.hairstore.pl/blog/wp-content/uploads/2022/11/french-bangs-brigitte-bardot.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 9 Napisano 9 godzin temu albo jak to ze grzywka na srodku a po bokach dluzsze wlosy ida w dol fajne to https://m.media-amazon.com/images/I/71BBwxZtTML._AC_.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 9 Napisano 9 godzin temu o tego typu ale to bardziej jak kitka jest jeszcze https://m.media-amazon.com/images/I/41xd5VFM+JL._AC_.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ˈkrāzē 4 Napisano 9 godzin temu Ja mam tak wlasnje jak z 1 linka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 9 Napisano 9 godzin temu to sexi bardzo kochalbym mocno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ˈkrāzē 4 Napisano 9 godzin temu (edytowany) Ale właśnie tak nie lubie jak coś leci do środka i wlatuje do oczu,wole jak sie trzyma po bokach a czoło czyste bardziej jak nr 2 od lewej wole Edytowano 9 godzin temu przez ˈkrāzē Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieudacznikos pospolitus 4 Napisano 9 godzin temu ONA MA 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjeb 14 Napisano 9 godzin temu 29 minut temu, Gajja napisał: Takie jak Azjatki też lubię. Szkoda że ty nie wyglądasz jak Azjatka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieudacznikos pospolitus 4 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, jebjebjeb napisał: Szkoda że ty nie wyglądasz jak Azjatka ONA WYGLĄDA JAK AZJATKA PROSTO Z JAKUCJI: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjeb 14 Napisano 9 godzin temu 32 minuty temu, Gajja napisał: Moja też idzie na boki. Mam już dość długą i się zastanawiam czy ściąć na prosto, ale trochę dłuższą niż Winona. Na ciipce też masz grzywke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 108 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, jebjebjeb napisał: Szkoda że ty nie wyglądasz jak Azjatka Widziałeś mnie, to byłam ja, dzisiaj robione foto. Chuda nie jestem, ale gruba też nie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ˈkrāzē 4 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Gajja napisał: Widziałeś mnie, to byłam ja, dzisiaj robione foto. Chuda nie jestem, ale gruba też nie Poka sowe 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjeb 14 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Gajja napisał: Widziałeś mnie, to byłam ja, dzisiaj robione foto. Chuda nie jestem, ale gruba też nie JAKBYŚ TAK WYGLĄDAŁA TO BYŚ NIE KRADŁA ZDJĘĆ PIĘKNYM DZIEWCZYNOM I NIE BYŁA PRZEGRYWKĄ ŻYCIOWĄ Edytowano 9 godzin temu przez jebjebjeb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 9 Napisano 9 godzin temu ciekawe jak wyglada gaja ale w sumie to nigdy sie nie dowiem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjeb 14 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, ˈkrāzē napisał: Poka sowe POKAZAŁA, OCZYWIŚCIE FOTO BYŁO KRADZIONE, ALE ŚWINIA NA NIM ZAJEEEBISTA NIE POWIEM, TAKA W MOIM TYPIE Edytowano 9 godzin temu przez jebjebjeb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 9 Napisano 9 godzin temu gaja kradnie dziewczynom brzydszym od siebie simpfette jej do piet nie dorasta jesli chodzi o urode Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjeb 14 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, kochamelciee napisał: ciekawe jak wyglada gaja ale w sumie to nigdy sie nie dowiem xD Tak wygląda https://imgbox.com/MUcnql7s Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach