Gajja 108 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, jebjebjeb napisał: POKAZAŁA, OCZYWIŚCIE FOTO BYŁO KRADZIONE, ALE ŚWINIA NA NIM ZAJEEEBISTA NIE POWIEM To było moje głupi bezzębny uszatku. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjeb 14 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Gajja napisał: To było moje głupi bezzębny uszatku. JESZCZE ROK TEMU FOTY MARTY TEŻ BYŁY TWOJE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 9 Napisano 8 godzin temu Gaja jest po prostu zbyt piekna na to zeby jej foto tutaj latalo a pravik ma bool doopy o to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjeb 14 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, kochamelciee napisał: Gaja jest po prostu zbyt piekna na to zeby jej foto tutaj latalo a pravik ma bool doopy o to Widzę PRZYJACIELU że już lepiej się czujesz. To dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PRACUJEUPOLAKA 7 Napisano 8 godzin temu 10 minut temu, jebjebjeb napisał: JAKBYŚ TAK WYGLĄDAŁA TO BYŚ NIE KRADŁA ZDJĘĆ PIĘKNYM DZIEWCZYNOM I NIE BYŁA PRZEGRYWKĄ ŻYCIOWĄ A jeszcze nie tak dawno pisałeś, że jest paskudna i szydziłeś z jej rąk na wykopie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjeb 14 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, PRACUJEUPOLAKA napisał: A jeszcze nie tak dawno pisałeś, że jest paskudna i szydziłeś z jej rąk na wykopie xD Kłamałem bo nie mogę jej mieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 9 Napisano 8 godzin temu Gaja wyglada jak osmy cud swiata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjeb 14 Napisano 8 godzin temu BOŻE CHYBA MAM SRAACZKE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2038 Napisano 8 godzin temu Jak byłam dzieckiem to często miewałam grzywkę... bez grzywki jest lepiej. Jeśli ma się wysokie czoło to ewentualnie wtedy warto sobie zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 147 Napisano 8 godzin temu 19 minut temu, Gajja napisał: Widziałeś mnie, to byłam ja, dzisiaj robione foto. Chuda nie jestem, ale gruba też nie Na avku chuda jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieudacznikos pospolitus 4 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, jebjebjeb napisał: BOŻE CHYBA MAM SRAACZKE bardzo dobrze, nassraj do miski 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjeb 14 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, malowany napisał: Na avku chuda jesteś To NIE ONA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjeb 14 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, nieudacznikos pospolitus napisał: bardzo dobrze, nassraj do miski Mam kibel, ale będę musiał iść za kosze 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieudacznikos pospolitus 4 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, jebjebjeb napisał: Mam kibel, ale będę musiał iść za kosze zrób do miski i weź ze sobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 9 Napisano 8 godzin temu Niech nasra do miski i to zje xD dobrze ze ma sraake Niech go brzych napieerdala tak zeby konal z bolu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 147 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, jebjebjeb napisał: To NIE ONA Jak nie ona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 147 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, meteor257 napisał: A na dole miałaś grzywkę gdy byłaś dzieckiem ? Warkocze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 9 Napisano 8 godzin temu Tesknie za sauna bardzo dawno nie bylem po saunie fajnie wygladalem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 108 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, malowany napisał: Jak nie ona To foto jest z neta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 9 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Gajja napisał: Wypad zboku, pedo.filu ...y. Tutaj sami tacy siedza XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjeb 14 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Gajja napisał: Wypad zboku, pedo.filu ...y. Przecież to żarty opanuj pizzde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjeb 14 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Gajja napisał: To foto jest z neta. TAK JAK WSZYSTKIE INNE KTÓRE DAWAŁEŚ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 9 Napisano 8 godzin temu To nie zarty kuurwiu sam opanuj piizde frajerze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meteor257 40 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Gajja napisał: Wypad zboku, pedo.filu ...y. Po co się złościsz, nic ci to nie da. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjeb 14 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, kochamelciee napisał: Tesknie za sauna bardzo dawno nie bylem po saunie fajnie wygladalem xD Chyba dla Alfonsa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 9 Napisano 8 godzin temu Chcialbys wiedziec jak wyglada gajja ale sie nie dowiesz bo jest zbyt piekna na takiego goblina jak ty xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjeb 14 Napisano 8 godzin temu (edytowany) Przed chwilą, kochamelciee napisał: Chcialbys wiedziec jak wyglada gajja ale sie nie dowiesz bo jest zbyt piekna na takiego goblina jak ty xD NIE CHCIAŁBYM BO ONA JEST OBRZYDLIWA I ŚMIERDZI JEJ Z CIIPY Edytowano 8 godzin temu przez jebjebjeb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 9 Napisano 8 godzin temu Z alfonsami to katiuszka uprawia seeks nad grobem swojego T XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 39 Napisano 8 godzin temu A jak się ma zaczesane na bok, to się liczy jako grzywka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2038 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, meteor257 napisał: A na dole miałaś grzywkę gdy byłaś dzieckiem ? To ma być śmieszne, czy jakie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach