jebjebjeb 14 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, kochamelciee napisał: Z alfonsami to katiuszka uprawia seeks nad grobem swojego T XDD To jest chore co piszesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 9 Napisano 10 godzin temu To co wy piszecie tez jest chore Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meteor257 40 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, marawstala napisał: To ma być śmieszne, czy jakie? Nie śmieszne. To jest poważne pytanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 9 Napisano 10 godzin temu bycie polakiem to najwieksza choroba psychiczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 9 Napisano 10 godzin temu I tak nigdy sie nie dowiesz jak wyglada njewazne czy brzydka czy piekna a gaji ciipka pachnie kwiatkami 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2038 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, meteor257 napisał: Nie śmieszne. To jest poważne pytanie. No tak ponoć głupich pytań nie ma, ale nie na wszystkie mądre pytania warto odpowiadać. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meteor257 40 Napisano 10 godzin temu 7 minut temu, marawstala napisał: No tak ponoć głupich pytań nie ma, ale nie na wszystkie mądre pytania warto odpowiadać. : ) Zgadzam się z tobą, to było mądre pytanie. A na mądre pytania wypada odpowiadać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjeb 14 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, kochamelciee napisał: Z doopy katiuszki po wigilijnej kolacj wyleci nitrostolec z predkoscia 300km/h Chyba z twojej bo masz rozjeebany odbyyt po seksie analnym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjeb 14 Napisano 9 godzin temu 10 minut temu, kochamelciee napisał: I tak nigdy sie nie dowiesz jak wyglada njewazne czy brzydka czy piekna a gaji ciipka pachnie kwiatkami Pachnie rybami sama pisała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ostatnia piosenka 0 Napisano 9 godzin temu 51 minut temu, Gajja napisał: Widziałeś mnie, to byłam ja, dzisiaj robione foto. Chuda nie jestem, ale gruba też nie Ch7ja widział, za przeproszeniem. Może to i lepiej xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 150 Napisano 9 godzin temu Są i faceci co mają grzywki i to nawet jest fajne, byle nie przysłaniała oczu gdy są ładne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ostatnia piosenka 0 Napisano 9 godzin temu 32 minuty temu, jebjebjeb napisał: Mam kibel, ale będę musiał iść za kosze Ciekawe że nigdy nie dales foty wychodka, znaczy kibla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 150 Napisano 9 godzin temu Grzywki są obecnie niemodne u nas, jak na wschodzie i u Azjatek modne są. Kiedyś się miało za dzieciaka prostą i w liceum na ukos. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 28 Napisano 9 godzin temu Mam grzywke troche przydlugawa, zakrywająca oczy, zaczesuje na bok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 5 Napisano 9 godzin temu Ja nie jestem kobietą i ja nie mam grzywki, ale ja uwielbiam kobiety z grzywkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 108 Napisano 9 godzin temu (edytowany) Nie ma leżaka, może dostał zakażenie od tej rany na udzie i umiera. Edytowano 9 godzin temu przez Gajja 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ostatnia piosenka 0 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, buongiorno napisał: Mam grzywke troche przydlugawa, zakrywająca oczy, zaczesuje na bok. Wszyscy widzieli lisku: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieudacznikos pospolitus 4 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Gajja napisał: umiera to byłby super prezent an swięta jakby leżaczek umarł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 28 Napisano 9 godzin temu Fajna jest ta grzywka z teledysku, malo komu w takiej dobrze chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 28 Napisano 9 godzin temu Jednak umie znaleźć sobie zajęcie bez informowania o tym wszystkich dookoła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjeb 14 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Gajja napisał: Nie ma leżaka, może dostał zakażenie od tej rany na udzie i umiera. FAJNIE BY BYŁO Edytowano 9 godzin temu przez jebjebjeb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjeb 14 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, nieudacznikos pospolitus napisał: to byłby super prezent an swięta jakby leżaczek umarł To prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjeb 14 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Ostatnia piosenka napisał: Wszyscy widzieli lisku: Niestety Edytowano 9 godzin temu przez jebjebjeb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 28 Napisano 9 godzin temu Bez przesady. Ale wy wredni. Rozumiem kogoś nie lubić ale czemu aż tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ostatnia piosenka 0 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, jebjebjeb napisał: A widziałeś knurze jakie foto dzisiaj dała? Piękna kobieta Kto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjeb 14 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Ostatnia piosenka napisał: Kto Klaudiusz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjeb 14 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, buongiorno napisał: Bez przesady. Ale wy wredni. Rozumiem kogoś nie lubić ale czemu aż tak. A TY CO O KATIUSZCE DZISIAJ PISAŁAŚ MACIORO? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 108 Napisano 9 godzin temu (edytowany) Ja się boję umierać samotnie, ale może lepiej tak by nie robić nikomu traumy. Będę się modlić bym umarła szybko, by nikt nie musiał się opiekować. Edytowano 9 godzin temu przez Gajja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ostatnia piosenka 0 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, jebjebjeb napisał: Klaudiusz Nie znam faceta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 28 Napisano 9 godzin temu Sratiuszka to postać z alternatywnej rzeczywistosci, radioaktywny wykwit nowotworowy ktory nie będzie świadomy niczego o czym tu piszemy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach