jebjebjeb 14 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Gajja napisał: Ja się boję umierać samotnie, ale może lepiej tak by nie robić nikomu traumy. Będę się modlić bym umarła szybko, by nikt nie musiał się opiekować. GORZEJ JAK ZNAJDĄ TWOJE TRUCHŁO KILKA LAT PO ZGONIE I BĘDĄ MUSIELI ROBIĆ REMONT W MELINIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjeb 14 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, buongiorno napisał: Sratiuszka to postać z alternatywnej rzeczywistosci, radioaktywny wykwit nowotworowy ktory nie będzie świadomy niczego o czym tu piszemy... Ale ci jeeebne. To moja przyjaciółka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 108 Napisano 9 godzin temu Może Nimfetka chciała umrzeć z powodu tego, że nie brakowało jej leków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieudacznikos pospolitus 4 Napisano 9 godzin temu (edytowany) dobrze że nimfa się zaćpała i skończyła w choroszczy Edytowano 9 godzin temu przez nieudacznikos pospolitus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieudacznikos pospolitus 4 Napisano 9 godzin temu od razu na forum normalniej jest i nei zawodzi tak bździną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 108 Napisano 9 godzin temu Lepiej nie życzyć nikomu źle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 9 Napisano 9 godzin temu Katiuszka uprawia anal ze swoimi klientami na grobie swojego T a pravik dzwoni do niej i slucha jak ja klienci penetruja a ona jeczy a pravi K wali do tego XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 9 Napisano 9 godzin temu To prawda, klescz ktory ugryzl nimfe to byl pravik a guz na kosci katiuszki to tez pravik XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PRACUJEUPOLAKA 7 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, buongiorno napisał: Sratiuszka to postać z alternatywnej rzeczywistosci, radioaktywny wykwit nowotworowy ktory nie będzie świadomy niczego o czym tu piszemy... Chorobę też pewnie wymyślił ten projekt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 9 Napisano 9 godzin temu Katiuszka chciala.mnie porwac do polski zeby mnie przywiazac lancuchem do drzewa i zmuszac.do ogladania jak daje duupy klientom i kolegom od.moto XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PRACUJEUPOLAKA 7 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, jebjebjeb napisał: Ale ci jeeebne. To moja przyjaciółka. Przyjaciółka której nigdy nie widziałes w realu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 9 Napisano 9 godzin temu Niedlugo sie spotkaja w realu i beda robic seeks, siusiak pravika bedzie penetrowal odbyt katiuszki a ona bedzie wyla z rozkoszy 200zl za godzine XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 39 Napisano 9 godzin temu 19 minut temu, Gajja napisał: Nie ma leżaka, może dostał zakażenie od tej rany na udzie i umiera. To widzę, że jestem do tyłu. Co się stało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 8 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, kochamelciee napisał: Niedlugo sie spotkaja w realu i beda robic seeks, siusiak pravika bedzie penetrowal odbyt katiuszki a ona bedzie wyla z rozkoszy 200zl za godzine XD Czy ta katiuszka jest facetem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 108 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: To widzę, że jestem do tyłu. Co się stało? Poslizgnął się na czymś i upadł na kawałek szkła. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 845 Napisano 9 godzin temu Miałam kilka razy, głównie jako dziecko, ale później też miałam i jednak wolę bez grzywki długie proste włosy z przedzialkiem na boku. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 9 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, parabataii napisał: Czy ta katiuszka jest facetem? Tak,.to chlopiec o urodzie kobiety i uprawia anal z klientami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjeb 14 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Miałam kilka razy, głównie jako dziecko, ale później też miałam i jednak wolę bez grzywki długie proste włosy z przedzialkiem na boku. BEZ GRZYWKI CI ZDECYDOWANIE LEPIEJ https://imgbox.com/sE0B6fQH Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 9 Napisano 9 godzin temu Elciaa jak wroce do domu zaraz to zmienie tlo na moim forum xD bo ten niebieski mnie razi w oczy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 9 Napisano 9 godzin temu To na foto to katiuszka w stroju moto przed seeksem z klientami XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjeb 14 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Gajja napisał: Poslizgnął się na czymś i upadł na kawałek szkła. Niestety jeszcze żyje chuuj bo jest w innym temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PRACUJEUPOLAKA 7 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, kochamelciee napisał: Katiuszka chciala.mnie porwac do polski zeby mnie przywiazac lancuchem do drzewa i zmuszac.do ogladania jak daje duupy klientom i kolegom od.moto XD Katiuszka już 4 lata temu chciała cię porwać do Szwecji xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 108 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, meteor257 napisał: Ja też zacznę się modlić byś umarła. Zgłoszę cię za pedo. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PRACUJEUPOLAKA 7 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, parabataii napisał: Czy ta katiuszka jest facetem? Tak w 100% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjeb 14 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, PRACUJEUPOLAKA napisał: Katiuszka już 4 lata temu chciała cię porwać do Szwecji xD 4 lata temu jej nie było na kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 9 Napisano 9 godzin temu srakiuszka tez niestety zyje ale niedlugi ja rak wykonczy i zdechnie w koncu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PRACUJEUPOLAKA 7 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Gajja napisał: Poslizgnął się na czymś i upadł na kawałek szkła. Jaka to kaleka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 9 Napisano 8 godzin temu srakiuszka aka miayuko ktorej umarl chlopak na moto a teraz daje klientom na grobie swojego chlopaka XD Jej ulubiona pora to noc gdy na niebie sa gwiazdy XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 845 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, kochamelciee napisał: Elciaa jak wroce do domu zaraz to zmienie tlo na moim forum xD bo ten niebieski mnie razi w oczy xD Razi, to jest rażący cyjan. ;pp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 9 Napisano 8 godzin temu Haha ja gdybym zobaczyl jak sie lezak poslizgnal i wyjeebal i jego 17.2cm to pewno bym niezle smiechnal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach