jebjebjeb 14 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, kochamelciee napisał: Z alfonsami to katiuszka uprawia seeks nad grobem swojego T XDD To jest chore co piszesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 11 Napisano 11 godzin temu To co wy piszecie tez jest chore Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meteor257 40 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, marawstala napisał: To ma być śmieszne, czy jakie? Nie śmieszne. To jest poważne pytanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 11 Napisano 11 godzin temu bycie polakiem to najwieksza choroba psychiczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 11 Napisano 11 godzin temu I tak nigdy sie nie dowiesz jak wyglada njewazne czy brzydka czy piekna a gaji ciipka pachnie kwiatkami 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2038 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, meteor257 napisał: Nie śmieszne. To jest poważne pytanie. No tak ponoć głupich pytań nie ma, ale nie na wszystkie mądre pytania warto odpowiadać. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meteor257 40 Napisano 11 godzin temu 7 minut temu, marawstala napisał: No tak ponoć głupich pytań nie ma, ale nie na wszystkie mądre pytania warto odpowiadać. : ) Zgadzam się z tobą, to było mądre pytanie. A na mądre pytania wypada odpowiadać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjeb 14 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, kochamelciee napisał: Z doopy katiuszki po wigilijnej kolacj wyleci nitrostolec z predkoscia 300km/h Chyba z twojej bo masz rozjeebany odbyyt po seksie analnym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjeb 14 Napisano 11 godzin temu 10 minut temu, kochamelciee napisał: I tak nigdy sie nie dowiesz jak wyglada njewazne czy brzydka czy piekna a gaji ciipka pachnie kwiatkami Pachnie rybami sama pisała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ostatnia piosenka 0 Napisano 11 godzin temu 51 minut temu, Gajja napisał: Widziałeś mnie, to byłam ja, dzisiaj robione foto. Chuda nie jestem, ale gruba też nie Ch7ja widział, za przeproszeniem. Może to i lepiej xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 150 Napisano 11 godzin temu Są i faceci co mają grzywki i to nawet jest fajne, byle nie przysłaniała oczu gdy są ładne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ostatnia piosenka 0 Napisano 11 godzin temu 32 minuty temu, jebjebjeb napisał: Mam kibel, ale będę musiał iść za kosze Ciekawe że nigdy nie dales foty wychodka, znaczy kibla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 150 Napisano 11 godzin temu Grzywki są obecnie niemodne u nas, jak na wschodzie i u Azjatek modne są. Kiedyś się miało za dzieciaka prostą i w liceum na ukos. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 28 Napisano 10 godzin temu Mam grzywke troche przydlugawa, zakrywająca oczy, zaczesuje na bok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 5 Napisano 10 godzin temu Ja nie jestem kobietą i ja nie mam grzywki, ale ja uwielbiam kobiety z grzywkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 108 Napisano 10 godzin temu (edytowany) Nie ma leżaka, może dostał zakażenie od tej rany na udzie i umiera. Edytowano 10 godzin temu przez Gajja 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ostatnia piosenka 0 Napisano 10 godzin temu 6 minut temu, buongiorno napisał: Mam grzywke troche przydlugawa, zakrywająca oczy, zaczesuje na bok. Wszyscy widzieli lisku: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieudacznikos pospolitus 4 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Gajja napisał: umiera to byłby super prezent an swięta jakby leżaczek umarł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 28 Napisano 10 godzin temu Fajna jest ta grzywka z teledysku, malo komu w takiej dobrze chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 28 Napisano 10 godzin temu Jednak umie znaleźć sobie zajęcie bez informowania o tym wszystkich dookoła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjeb 14 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Gajja napisał: Nie ma leżaka, może dostał zakażenie od tej rany na udzie i umiera. FAJNIE BY BYŁO Edytowano 10 godzin temu przez jebjebjeb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjeb 14 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, nieudacznikos pospolitus napisał: to byłby super prezent an swięta jakby leżaczek umarł To prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjeb 14 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Ostatnia piosenka napisał: Wszyscy widzieli lisku: Niestety Edytowano 10 godzin temu przez jebjebjeb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 28 Napisano 10 godzin temu Bez przesady. Ale wy wredni. Rozumiem kogoś nie lubić ale czemu aż tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ostatnia piosenka 0 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, jebjebjeb napisał: A widziałeś knurze jakie foto dzisiaj dała? Piękna kobieta Kto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjeb 14 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Ostatnia piosenka napisał: Kto Klaudiusz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjeb 14 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, buongiorno napisał: Bez przesady. Ale wy wredni. Rozumiem kogoś nie lubić ale czemu aż tak. A TY CO O KATIUSZCE DZISIAJ PISAŁAŚ MACIORO? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 108 Napisano 10 godzin temu (edytowany) Ja się boję umierać samotnie, ale może lepiej tak by nie robić nikomu traumy. Będę się modlić bym umarła szybko, by nikt nie musiał się opiekować. Edytowano 10 godzin temu przez Gajja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ostatnia piosenka 0 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, jebjebjeb napisał: Klaudiusz Nie znam faceta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 28 Napisano 10 godzin temu Sratiuszka to postać z alternatywnej rzeczywistosci, radioaktywny wykwit nowotworowy ktory nie będzie świadomy niczego o czym tu piszemy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach