kochamelciee 16 Napisano 11 godzin temu na bebnach tez podobno zajeebiscie gram, angielki mi mowia, ze jestem utalentowany w chooy i czemu w kapeli nie gram Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 53 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, kochamelciee napisał: Aha moge Cie nauczyc Troche żartuje. Pisałam teksty i spiewałam, występowałam publicznie. Ale rodzice wybili mi to z głowy, że lepiej bedzie miec dobry zawód. I stwierdziłam, że skoro taka jest konkurencja to pewnie nie ma to przyszlosci. Ile w koncu jest piosenkarek takich naprawde slynnych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 16 Napisano 11 godzin temu ja tez w kapelach gralem i koncerty i w ogole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 16 Napisano 11 godzin temu a o czym pisalas piosenki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 16 Napisano 11 godzin temu kiedys mialem gitare basowa u siebie i piecyk i akustyczna i harmonijke i raz mroczna piosenke w chooy nagralem bas byl niski i niezle mi to wyszlo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 53 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, kochamelciee napisał: a o czym pisalas piosenki? O życiu, marzeniach, uczuciach, rozterkach i imprezach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 16 Napisano 10 godzin temu ja to po angielsku lubie spiewac mam taki akcent, ze jak czasem jakies slowa spiewam to brechtam sam z siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 53 Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, kochamelciee napisał: ja tez w kapelach gralem i koncerty i w ogole A kto spiewa? O czym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 16 Napisano 10 godzin temu to fajnie ja kiedys w kapeli gralem i wlasne piosenki mielismy xD brakuje mi tego jakichs muzykow i pojammowac sobie kiedys sie to robilo masakra po 20 minut gralismy i jam byl gitarzysta solowki odpieerdalal ahh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 16 Napisano 10 godzin temu gitarzysta zaczynal cos grac albo ja rytm na bebnach i zaraz wszyscy wchodza i jammujemy i glosno w chooy wszystko haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 16 Napisano 10 godzin temu w sumie to nie pamietam, ale duzo piosenek roznych coverow tez gralem, ale swoje kawalki fajniej sie gra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 16 Napisano 10 godzin temu rozni ludzie spiewali wokalistki i wokalisci... xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 53 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, kochamelciee napisał: to fajnie ja kiedys w kapeli gralem i wlasne piosenki mielismy xD brakuje mi tego jakichs muzykow i pojammowac sobie kiedys sie to robilo masakra po 20 minut gralismy i jam byl gitarzysta solowki odpieerdalal ahh Też mi tych występów publicznych brakowało. Ale to były tylko lokalnie, nic swiatowego mam takich znajomych tu w kraju, ale to inny rodzaj muzyki, poza tym to już dawno było i już wsiakłam w inne klimaty. Edytowano 10 godzin temu przez Hypedotella Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 16 Napisano 10 godzin temu ja raz w teatrze gralem na zakonczenie roku licealistow to cala widownia wyjeebana byla i wielka scena xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 16 Napisano 10 godzin temu no fajnie jest sobie usiasc za zestawem koncert i z dwie godziny gramy a ja moge sie wyszalec za zestawem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 53 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, kochamelciee napisał: no fajnie jest sobie usiasc za zestawem koncert i z dwie godziny gramy a ja moge sie wyszalec za zestawem Kto wie, Ty masz jeszcze szanse A ja to już jak w tym filmie o dziewczynie z plaży, za późno Ide już spac, dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 16 Napisano 10 godzin temu w szkolach gralem roznych mi to sie marzy od dawna odjeebac taki koncert na outdoor ze jest pole normalnie i zadoopie zajeebisty widok i glosno muza i kilkaset ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciee 16 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Hypedotella napisał: Kto wie, Ty masz jeszcze szanse A ja to już jak w tym filmie o dziewczynie z plaży, za późno Ide już spac, dobranoc z moim smutnym nastrojem to ciezko patrzec pozytywnie w przyszlosc, ale kto wie xD spoko ja chyba ide do pubu pic kawke i grac w gierki na mojej konsoli dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2038 Napisano 6 godzin temu 6 godzin temu, Hypedotella napisał: Jak podam tytuł to bedzie wiadomo kto jest moim znajomym, a tak pozostaje cień tajemnicy. Ale serio został reżyserem, powiodło mu się, a ja nie zostałam piosenkarką i siedze tutaj sobie i jest bardzo znakomicie w tym roku to już całkowicie znakomicie... Pomyśl może kiedyś o wzięciu udziału w The voice od Poland lub innym tego typu programie który wyławia talenty... jeśli oczywiście nadal zależy Ci na realizacji tego marzenia. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1322 Napisano 5 godzin temu Zeby cos osiagnac to trzeba poswiecic temu czas i prace. Wiec fajnie, ze mu sie udalo, bo na pewno kosztowalo go to wiele staran i wysilku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach