E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 859 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, Mało pochwy w pochwie 17.2 napisał: Jest 800+ to 4x więcej niż ja miałem alimentów Tylko czasy były inne, sam wiesz ze wszystko 10× drozsze wiec teraz licz ze alimentow miałeś nie 200 a 2000 w przeliczeniu na dzis. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 247 Napisano 20 godzin temu 11 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Syn chce chodzić na judo, tylko to wychodzi teraz koło 600 miesięcznie. Zapisze go chyba od września bo w połowie roku to nie ma co. jak ma podejrzenie adhd ktore nie jest adhd czyli jest agresywny to nie zapisuj go na zaden sport silowy bo skonczy w kryminale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało pochwy w pochwie 17.2 17 Napisano 20 godzin temu 3 minuty temu, libedowsky napisał: zwykle kolo 4-5 klasy inne dzieci juz lecza sami to z adhd bo go bija i zaczyna zachowywac sie tak ze nie utrudnia zycia innym Ja się bawiłem we wpíerdol libedowskym lamusom na przerwach w podstawówce. Moja osiągnięcia rozliolem typowi ucho dwa razy nos też zlamalem. A najlepsze było jak w dorosłym życiu minalem tego typa i nic nie zrobił. Jak był lamysem tak zi0ostal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 238 Napisano 20 godzin temu kiedys na yt widziałem film (niestety konto usunięte już), gościu się wypowiadał ile kosztuje utrzymanie dziecka w wieku niemowlęcym, i tak zapamiętałem z tego filmu: że niemowlak 1 do 3 miesiąca życia to 800 zł idzie, natomiast po 4 miesiącu ta stawka rośnie do 1300 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 247 Napisano 20 godzin temu w gwardii warszawa masz treeningi za darmo albo za symboliczna oplata nie zapisuje sie dzieci do szkoly na treningi gdzie nie ma infrastruktury a trening prowadzi trener z jutuba. w gwardii masz normalny klub z tradycjami. tam sa nabory jak dziecko sie zalapie to chyba nie placi tak kiedys bylo albo placi niewiele. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało pochwy w pochwie 17.2 17 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, kris888 napisał: zależy w jakim wieku dziecko jest. dla niemowlaka starczy ale potem idzie w górę i 800 to mało jest. Niemowlę to dostaje 1300 pierwsze dwa lata lub 1800 pierwszy rok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 34 Napisano 20 godzin temu 29 minut temu, libedowsky napisał: wrecz przeciwnie gralem bo w mojej mlodosci zaczynala sie moda na to u nawet niezle mi szlo bo ja wysoko skacze ale jednak nie przepadam za tym sportem Tak przy wzroście 170 z haczykiem grałeś tak jak i podróżowałeś nie wychodząc z domu mitomanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 247 Napisano 20 godzin temu (edytowany) 12 minut temu, Mało pochwy w pochwie 17.2 napisał: To po co by brał udział myśl moze chcial worek ziemniakow. ja ci mowie ze emerytura olimpijska to ustawa sprzed nastu lat i dostaaj ja polacy w innych panstwach ejst inaczej moze murzyn tez na jakas koze moze liczyc albo order albo lubi plywac masz pojecie o olimpiadzie jak andrzej duda Edytowano 20 godzin temu przez libedowsky Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało pochwy w pochwie 17.2 17 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, PacjętkaSrebrzyska napisał: To tez jest patola i swiadczy o tym ze twoi starzy to tępota bo normalny rodzic tepi takie zachowania. Normalne dziecko nie czerpie satusfakcji z gnebienia innych a ty czujesz dume. Ale lamusem ty sie okazales najwiekszym bo ty przegrales zycie. Zależy jak patrzeć dwóch moich najlepszych kolegów z 4 jeden nie żyje łeb rozwalil w pracy za to z dekadę miał rodzinę i dobrze pooroochal ta typiare. Drugi albo siedzi albo zrobił magika. Inny wyjechał do Holandii i jest grubasem jak był bez kobiety. Czwary był bratem mojej dziewczyny jemu się udało z brunette ale ojciec kupił mu mieszkanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 34 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, PacjętkaSrebrzyska napisał: To tez jest patola i swiadczy o tym ze twoi starzy to tępota bo normalny rodzic tepi takie zachowania. Normalne dziecko nie czerpie satusfakcji z gnebienia innych a ty czujesz dume. Ale lamusem ty sie okazales najwiekszym bo ty przegrales zycie. Co nie zmienia faktu że oszpecił coś pokroju libeda na całe życie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 859 Napisano 20 godzin temu 3 minuty temu, libedowsky napisał: jak ma podejrzenie adhd ktore nie jest adhd czyli jest agresywny to nie zapisuj go na zaden sport silowy bo skonczy w kryminale Jesteś bardziej walniety niż myślałam, nie jest i nigdy nie byl agresywny tylko ruchliwy, nawet specjalisci polecja takie zajecia jak judo na rozladowanie tego nadmiaru energii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 247 Napisano 20 godzin temu 12 minut temu, parabataii napisał: Całkiem jak Bóg. no bogiem dzieci strasza nawet czesciej niz mikolajem 10 minut temu, PacjętkaSrebrzyska napisał: Tobie nikt nie zwracal uwagi ze robisz razace bledy w pisowni i co? Podobno masz papier na dysleksje wiec tez jestes uposledzonym bachorem ktory musial miec papier na swoj dėbilizm. Spojrz w lustro. Jestes kolejnym dowodem na to co pisalam wyzej. Ze ludzie tępi nie powinni wychowywac drugiego czlowieka. Bo co ubogi intelektualnie i materialnie moze ulepic z takiej gliny? I po co? Ludzi przecietnych sa miliardy wiec na choi nowego analfabete sprowadzac na swiat? nie napisalem ze mam papier na dysleksje tylko ze ma dysleksje za moich czasow papiery na dysleksje to byla rzadkosc uczylo sie dzieci pisac do skutku. mnie nauczyli mature zdalem a mialem jakeis wypracowanie na 8 stron i jednego byka chyba tylko. kafeteria to nie egzamin jestem niechlujem nie chce mi sie lepiej pisac a zamienionych liter ja nie widze i musialbym dwa razy wiecej czasu poswiecic zeby to poprawic. czasmai patrze na wyraz i nie wiedze ze zamiast z wpisalem s i nie mamc zasu wpatrywac sie w to bo to nie matura. juz kumasz ? no ale ja mam takie samo zdanie jak ty nic ciekawego nie wynalazlem wiec swiat sie bez moich genow obejdzie. moim zdaniem im czlowiek glupszy tym wiekszy ped do rozmnazania ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 43 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, libedowsky napisał: moze chcial worek ziemniakow. ja ci mowie ze emerytura olimpijska to ustawa sprzed nastu lat i dostaaj ja polacy w innych panstwach ejst inaczej moze murzyn tez na jakas koze moze liczyc albo order albo lubi plywac masz pojecie o olimpiadzie jak andrzej duda Ty się akurat znasz. Jak się zdobyło medal na igrzyskach i po 40 się nie uprawia już sportu, to przysługuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało pochwy w pochwie 17.2 17 Napisano 20 godzin temu 3 minuty temu, libedowsky napisał: moze chcial worek ziemniakow. ja ci mowie ze emerytura olimpijska to ustawa sprzed nastu lat i dostaaj ja polacy w innych panstwach ejst inaczej moze murzyn tez na jakas koze moze liczyc albo order albo lubi plywac Tak lubi pływać jak on wody nie widział całe życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 811 Napisano 20 godzin temu 5 minut temu, PacjętkaSrebrzyska napisał: Dlatego ja odpuszam. Jestem za biedna i mam za wiele deficytow zeby powielac je w nowym pokoleniu. Dzieci są podłe i bezrozumne, nawet te z czerwonymi paskami. Potrafią wykpić, odsunąć się od kogoś, bo ma tani telefon, lub w ogóle nie ma. Tanie ciuchy, inne nazwisko niż ojciec lub matka, nosi okulary lub ma nadwagę itd. Teraz liczy się: mieć! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 34 Napisano 20 godzin temu 3 minuty temu, libedowsky napisał: moze chcial worek ziemniakow. ja ci mowie ze emerytura olimpijska to ustawa sprzed nastu lat i dostaaj ja polacy w innych panstwach ejst inaczej moze murzyn tez na jakas koze moze liczyc albo order albo lubi plywac masz pojecie o olimpiadzie jak andrzej duda Często te ziemniaki się pojawiają u ciebie i czyżby mamusia cię karmiła nimi, bo z powodu zupy też się odpalałeś że zagęszcza mąką i śmietaną aż piany dostawałeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 247 Napisano 20 godzin temu 9 minut temu, przewr(l)otna napisał: Wiem, jak się zachowują znudzone lekcjami dzieci moga sobie cos rysywac ja gralem w rozne gry z kims kto siedzial obok itd. znudzone lekcja dziecko nie wydziera sie nie bije innych itd. takie zachowanie charakteryzuje nie znudzone ale nienormalne dziecko a to dziecko jest takei zwykle w wyniku wychowania. naprawde znam dziecko ze stwierdzonym adhd itd i ono jest bardzo grzeczne przy mnie ale nasza znajomosc zaczela sie od tego ze dziecko darlo jape gdzie jest matka bo zostawaila go na 10 sdekund pod moja opieka i powiedzialem ze jak nie przestanei sie drzec to zamkne go w bagazniku. od tej pory a minelo juz z 5 lat dziecko do mnie zwraca sie bardzo milo i nigdy mnie nie kopnelo itd. mimo ze robi to innym. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 34 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, PacjętkaSrebrzyska napisał: No ty tez jestes patologia. Ciekawe co na to twoja psiapsi nibusia empatyczna. Pewnie tez gnebila rowiesnilow dlatego przymyka oczy na twoja indolencje umyslowa. W obronie własnej można oszpecać tak przy okazji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz Pijo 0 Napisano 20 godzin temu (edytowany) 9 minut temu, PacjętkaSrebrzyska napisał: To tez jest patola i swiadczy o tym ze twoi starzy to tępota bo normalny rodzic tepi takie zachowania. Normalne dziecko nie czerpie satusfakcji z gnebienia innych a ty czujesz dume. Ale lamusem ty sie okazales najwiekszym bo ty przegrales zycie. Przecież Leżak mitomani Edytowano 20 godzin temu przez Franz Pijo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 247 Napisano 20 godzin temu 11 minut temu, Mało pochwy w pochwie 17.2 napisał: Ja się bawiłem we wpíerdol libedowskym lamusom na przerwach w podstawówce. Moja osiągnięcia rozliolem typowi ucho dwa razy nos też zlamalem. A najlepsze było jak w dorosłym życiu minalem tego typa i nic nie zrobił. Jak był lamysem tak zi0ostal. znowu wjechala mitomania an pelnej ku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KittyD 158 Napisano 20 godzin temu 9 minut temu, kris888 napisał: kiedys na yt widziałem film (niestety konto usunięte już), gościu się wypowiadał ile kosztuje utrzymanie dziecka w wieku niemowlęcym, i tak zapamiętałem z tego filmu: że niemowlak 1 do 3 miesiąca życia to 800 zł idzie, natomiast po 4 miesiącu ta stawka rośnie do 1300 zł. Ty widziałeś na YT Ciąża sporo kosztuje jeżeli decydujesz się na wizyty prywatne.Bardzo dużo wydawaliśmy na nie,badania,witaminy Każde dziecko jest inne,właśnie na niemowlaki sporo idzie.Pampersy,obiadki,mleko modyfikowane jeżeli kobieta nie karmi piersią.Różne szczepionki,cuda jak wózek,łóżeczko,fotelik.Ciuszki. Potem dziecko je to co ty,mniej wyrasta z ciuchów.To już sprawa rodziców ile zabawek kupują.Duży koszt to przedszkole i leki jak choruje.I jak chce dziecko to zajęcia dodatkowe płatne Pitlosz,kolejny teoretyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 34 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, PacjętkaSrebrzyska napisał: Dobra dosc tych swiatecznych fantazji. Pora brac sie za robote bo czas ucieka a ja i tak guwno mam z tej kafeterii yebanej. Ale słoma z butów szybko wylazła patoli, bo już zaczyna brzydko bluzgać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 247 Napisano 20 godzin temu 9 minut temu, Tuż po zmroku napisał: Tak przy wzroście 170 z haczykiem grałeś tak jak i podróżowałeś nie wychodząc z domu mitomanie a wymsylajh dalej moj wzrost jak nie potrafisz zapamietac tak dokladnie bylo ja mam wyskok tzn mialem 88cm a jak ktos jest 10cm wyzszy i skacze na 60 to nadal ja zbieram pilke jak wyciagnalem reke to pamietam ze mialem 285cm chyab po wyskoku o nill chyba mial skocznosc 130cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KittyD 158 Napisano 20 godzin temu 4 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Dzieci są podłe i bezrozumne, nawet te z czerwonymi paskami. Potrafią wykpić, odsunąć się od kogoś, bo ma tani telefon, lub w ogóle nie ma. Tanie ciuchy, inne nazwisko niż ojciec lub matka, nosi okulary lub ma nadwagę itd. Teraz liczy się: mieć! Na szczęście moich dzieci to nie dotyka i same nie dyskryminują innych.Staramy się mądrze wychowywać,chociaż w djupach i tak mają za dużo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 247 Napisano 20 godzin temu 8 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Jesteś bardziej walniety niż myślałam, nie jest i nigdy nie byl agresywny tylko ruchliwy, nawet specjalisci polecja takie zajecia jak judo na rozladowanie tego nadmiaru energii. wiem co polecaja specjalisci czesto jeszcze bosk a ja ci napisalem jak sie to konczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 34 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: znowu wjechala mitomania an pelnej ku... Widzisz nawet w jednym prostym zdaniu ci się literki plączą i ty chcesz kogoś przekonać że nie miałeś poważnego urazu głowy, albo już się urodziłeś taki trochę inny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 247 Napisano 20 godzin temu 8 minut temu, Caryca łabędzica napisał: Ty się akurat znasz. Jak się zdobyło medal na igrzyskach i po 40 się nie uprawia już sportu, to przysługuje. polakom a nie wszystkim ludziom na swiecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KittyD 158 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: a wymsylajh dalej moj wzrost jak nie potrafisz zapamietac tak dokladnie bylo ja mam wyskok tzn mialem 88cm a jak ktos jest 10cm wyzszy i skacze na 60 to nadal ja zbieram pilke jak wyciagnalem reke to pamietam ze mialem 285cm chyab po wyskoku o nill chyba mial skocznosc 130cm Ja pitole.Mały,ale wariat. Mini Majk z Kafeterii o kuźwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 247 Napisano 20 godzin temu Cytat Emerytura olimpijska – potoczna nazwa świadczenia pieniężnego, które Ministerstwo Sportu i Turystyki wypłaca od roku 2000 polskim medalistom igrzysk olimpijskich[1], a od 2006 także medalistom igrzysk paraolimpijskich oraz igrzysk głuchych. Jego wypłacanie reguluje ustawa z dnia 25 czerwca 2010 r. o sporcie[2]. Świadczenie przyznawane jest na wniosek sportowca[2]. Emerytura wypłacana jest sportowcom, którzy spełniają łącznie następujące warunki[1]: posiadają obywatelstwo polskie i mieszkają w Polsce lub innym państwie Unii Europejskiej, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 247 Napisano 20 godzin temu mamy tka niewielu medalistow ze im za to placimy inne panstwa niekoniecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach