Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
KochamElciee<3

Gaja to sobie sama zrob psychiatryk i wykup domene a ode mnie wypad 👊👊👊

Polecane posty

Czuje sie fatalnie chcialbym zeby srafe przestalo istniec a wszyscy ktorzy tu pisza zeby zdyychali na raka w meczarniach tego pragne
Dobrze ze Katiuszka tu nie pisze, wiec moge wszystkich obrazac, bo wszyscy tu piszacy to wiadomk ze nie Katiuszka xD

Mam chec w ogole skonczyc ze soba bo ciagle tu jestem, pisze o Katiuszce, ktora skrzywdzilem, imnie neienawidzi.. :/

Też jestem zmęczona bardzo tylko mam siły na spanie i duszę się od kaszlu ale zrobiłam se kawę z malibu i se wypije i może nie padne srynik...

Wylaczylem telefon bo mecza mnie ludzie z neta i z reala przyjaciele tez i rodzina, codziennis dzwoniacy tel albo sms kazdy ktos chce ode mnie dawno nie plywalem w rzece w bajorku kapie sie raz na tydzien, na spacerze dawno nie bylem, Katiuszka mnie nienawidzi po co zyc, na basen nie mam karnetu, na saunie dawno nie bylem, boli mnie kolano od siedzenia przed kompem, jest fatalnie do tego w nocy nie spie przez caly miesiac slonce widzialem tylko raz, ciaglw szaro ciemno i chuujowo

w diablo 3 gram i mam wladce pierscieni po angielsku do przeczytania

5 minut temu, KochamElciee<3 napisał:

Wylaczylem telefon bo mecza mnie ludzie z neta i z reala przyjaciele tez i rodzina, codziennis dzwoniacy tel albo sms kazdy ktos chce ode mnie dawno nie plywalem w rzece w bajorku kapie sie raz na tydzien, na spacerze dawno nie bylem, Katiuszka mnie nienawidzi po co zyc, na basen nie mam karnetu, na saunie dawno nie bylem, boli mnie kolano od siedzenia przed kompem, jest fatalnie do tego w nocy nie spie przez caly miesiac slonce widzialem tylko raz, ciaglw szaro ciemno i chuujowo

w diablo 3 gram i mam wladce pierscieni po angielsku do przeczytania

Z kim ty rozmawiasz? 

Ze sponsorem? 

Wylacze na jeden dzien albo dwa telefon to juz ze cos sie stalo i potem maja problem do mnie bo jak to wylaczylwm telefon, bo ja nie moge sobie tel wylaczyc, bo co, ja pieerdole tak mnie wkuurwiaja telefony i ludzie ze wzialbym ta moja konsols rozjeebal na czyjejs mordzie

Powinienem wylaczyc telefon, zeby nikt nie mogl do mnie dzwonic, przestac pisac na srafe do tego i zajac sie samym soba, codziennie kapiele w bajorku, gierki na mojej konsoli, czytanie ksiazek i niech wszyscy spieerdaja, i chyba tak zrobie, jeebal wszystkich pies

Jak potrzebujesz to tak rob ale nie wszyscy ludzie źle ci życzą, niektórzy może się martwia po prostu.

Mam teraz gierki ksiazki konsole i mi niepotrzebni ludzie, kafeterie, rodzina, przyjaciele, na gwiazdke znowu kase dostalem do tego za vps mam z 220 dolarow na stripe od klientow

Chce sobie gierki przechochodzix czytac ksiazki brac codziennie kapiele w lesie a nie marnowac energie na ludzi xD

Edytowano przez KochamElciee<3
  • Thanks 1

Z gaja wolalbym sie pobzykac niz z nia pisac, wiec trace tu czas xD
Jakby mi tak sterczal kuutas na widok Gaji a ona mnie dosiadla jak konia to polecialbymcw kosmos chyba xD

Dlatego musze odejsc, bo to nierealne, zecnajcie na zawsze

Nie pij tyle sernik bo głupoty piszesz.

Do alko trzeba mieć mocną głowę jak ja i jednak nie pójdę na tamto forum , bo tam zaraz munek się ocieli ze swoimi manipulacjami i inne toksyki pójdą za mną. 😁

Boze jak nie lubię tego harmideru w moim domu xD Marzę żeby już wszyscy wyjechali, jestem okropną siostrą xD 

Przestań sernik, ja nie jestem blondynką o której marzysz.

Dobrze że nikt mnie nie męczył bo ledwo mówię z tym gardłem i żebym nie zarażała xd 

12 minut temu, buongiorno napisał:

Dobrze że nikt mnie nie męczył bo ledwo mówię z tym gardłem i żebym nie zarażała xd 

A nie jesteś uczulona na świerk?

O niczym tak nie marze jak o tym, zeby moje delikatne pracie dotykalo lono klaudix, ale bym odlecial

Chcialbym zeby gaja mnie dosiadla ale nie ze cycki przed twarza tylko duupa do twarzy, ze tylem mnie ujezdza, ale bym odlecial w kosmos wtedy

3 minuty temu, Gajja napisał:

A nie jesteś uczulona na świerk?

Nie. Sis ma żywa choinkę i nic nie pachnie. Wolała sztuczna. Ja chyba też, szkoda mi tych drzew.

dobra wylaczam te telefony i internety nie chce zeby nawet przyjaciele i rodzina do mnie dzwonili bo mam dosc ich pieerdolenia ide sobie po energetyki dwa do sklepu, i odpalam diablo 3 na mojej konsoli i cala noc znowu bede gral, jee ❤️😄 wolnosc ❤️😄

tylko gierki bo one sa fajniejsze niz ludzie i baby ❤️😄

Dobra wylaczam te telefony i internety nie chce zeby nawet przyjaciele i rodzina do mnie dzwonili bo mam dosc ich pieerdolenia ide sobie po energetyki dwa do sklepu, i odpalam diablo 3 na mojej konsoli i cala noc znowu bede gral, jee wolnosc

tylko gierki bo one sa fajniejsze niz ludzie i baby 

moj przyjaciel geej mi wiele razy mowil, zebym wylaczyl telefon i go nie wlaczal, to wlasnie go wylaczam dzieki przyjacielu geeju teraz mam konsolke i gierki i nie potzebuje ludzi w moim zyciu ani internetu juz wiecej blondynki o ktorej marze tez nie ❤️😄

Edytowano przez KochamElciee<3

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się