Gajja 123 Napisano 12 godzin temu A jaki nick? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 123 Napisano 12 godzin temu No fajnie niech się ludzie kochają jak czują, że są do tego stworzeni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 15 Napisano 12 godzin temu Ja bym sie z Gaja pokochal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 123 Napisano 12 godzin temu Wypad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 15 Napisano 12 godzin temu chetnie zrobie wypad do Gaji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 35 Napisano 12 godzin temu Na siódemce leci władcza pięść cienia dwie wieże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 123 Napisano 12 godzin temu (edytowany) Może obejrze jakiś horror. Edytowano 12 godzin temu przez Gajja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 15 Napisano 12 godzin temu piesc smoka to ja na konsoli mam gram mnichem w Diablo 3 wlasnie i mam rozne moce np fists of thunder piesci blyskawicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 15 Napisano 12 godzin temu kupilem sobie ostatnio ksiazke Bram Stoker Drakula po angielsku i zaczalem czytac ale skonczylem jak mr englishman jada kolacje z Drakula w jego zamku xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 15 Napisano 12 godzin temu dostalem wczoraj trylogie wladca pierscieni + hobbit ksiazki tez po angielsku, hobbita i pierwsza czesc kiedys przeczytalem wzialem sobie do domu dwie wieze ksiazke i zaczalem fajnie sie czyta wladce pierscieni, moze pozniej poczytam jak sobie zrobie przerwe od grania w diablo 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 35 Napisano 12 godzin temu Ja bym się po kochała z Aragornem kiedys bo jest manly i przystojny Że spacja bo mi wywala post na czerwono i ukrywa, nie pozwalają mi takie rzeczy pisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 15 Napisano 12 godzin temu a ja z liv tyler zazdroscilem aragornowi ze ja poslubil w filmie xD ciekawe czy jest opisane w ksiazce jak wyglada aragorn, pewno w pierwszej czesci i nie pamietam opisu xD jak skoncze druga i trzecia czesc czytac to sobie jeszcze raz przeczytam hobbita i druzyna pierscienia ksiazke dokladnie na razie jestem pochloniety diablo 3 juz w 3 akcie napieerdalam mnichem xD czarodziejem padlem dzisiaj nad ranem xD szlo mi super w 5 akcie poszedlem do kuchni cos przegryzc i kawke wypic no i wracam wylaczam pauze a tu na dzien dobry jakis potwor i mnie z piorunow a ja jeeblem w sekunde masakra jakas a gram w trybie zawodowca i musze byc skupiony caly czas bo jak nie to rip Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 15 Napisano 11 godzin temu na darkweb kiedys bylem i trafilem na jakas stronke gdzie byly jakies dyskusje tam to chyba trzeba miec adres jakis i tor browser albo tor proxy i tyle ale nie pamietam linkow do adresow xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 123 Napisano 11 godzin temu Nie pójdę tam i tak się źle czuje, nie chcę kolejnych kłopotów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 15 Napisano 11 godzin temu jakich kloptow? no ja ogolnie to mam depresje i mi smutno juz od dluzszego czasu, dlatego ciesze sie ze teraz mam konsole i gram w diablo 3 bo mnie to cieszy i nie mysle o smutnych rzeczach a telefon tez wylaczam juz i nie bede doladowywal karty, nie moge sie juz do nikogo dodzwonic, ja mam juz wszystkich i wszystkiego dosc, teraz chce sobie grac w gierki na mojej konsoli az do smierci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 15 Napisano 11 godzin temu zycie mnie wykancza psychicznie po prostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 15 Napisano 11 godzin temu pravik jeszcze ostatnio pisal ze niby po swietach do mnie 'blondynka o ktorej marze' napisze ze przyjedzie do mnie i zebym wyszedl, pewno mi wyjeebie strzala w morde i wpieerdol mi spusci za to ze nie pojechalem do Polski, kiedy przyjeechhala po mnie wiec wpieerdol od laski mnie jeszcze czeka chyba wiec juz w ogole zajeebiscie jest w chooy, nie ma co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 15 Napisano 11 godzin temu sam siebie odcinam od ludzi a potem placze ze jestem samotny mam jeszcze troche ziolka chyba zaraz sobie lolka odpale i moze muzyke jakas z wiezy chooy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 123 Napisano 11 godzin temu Możesz chodzi sobie pograć do klubów i pogadać z ludźmi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 15 Napisano 11 godzin temu no moge dzisiaj sroda nie wiem czy klub otwarty za tydzien pojde ale mi to brakuje jak gralem w zespole i sie spotykalismy na probe ja za zestawem i zaczynamy jammowac i improwizowac to bylo cos i glosno wszystko a ja napieerdalam za bebnami i sie bawie a gitarzysta solowki basista jakis bas niezly ehh xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 15 Napisano 11 godzin temu nawet jak wychodze gdzies to szczesliwy jestem tylko przez chwile potem znowu depresja, smutek i placz wracaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 123 Napisano 11 godzin temu Chyba musisz się wspomagać lekami, nie ma się czego wstydzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 15 Napisano 11 godzin temu ostatnio od jakiegosa czasu juz w ogole czuje ze w moim zyciu juz nie bedzie coraz lepiej tylko coraz gorzej trace nadzieje juz na to ze bede mial jakas przyszlosc fajna, cale zycie spedze samotnie lada chwila 50 stuknie i chooy pewno bede myslal juz o tym gdzie umrzec i chooy z tego zycia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 15 Napisano 11 godzin temu nie chce lekow, gram sobie teraz w gry na konsoli i one mi pomagaja i nie kosztuje mnie to nic, bo moj handheld w ogole pradu tyle co nic pobiera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 123 Napisano 11 godzin temu Myślę, że lepiej spędzić życie samotnie niż później płakać, że ktoś zdradził albo przestał kochać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 15 Napisano 11 godzin temu ale ja mam dosc tej samotnosci, ja jestem chronicznie samotny i placze juz przez to po nocach ale teraz jak mam konsole to o tym nie mysle, bo sie dobrze bawie grajac w gierki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 15 Napisano 11 godzin temu faceci co maja zony i dzieci rodziny w ogole szczeliwe to sa szczesciarze, mnie to ominelo w zyciu i starzeje sie juz, mam 30 na karku, wszyscy mi gadaja, ze czas zapieerdala i chwila moment a tutaj juz 50 stuknie i to tez mnie dobija w chuuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 35 Napisano 11 godzin temu Wiek to tylko liczba, gorzej jak nic nie cieszy albo ma się lęki i nie mozna z tego wyjść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 35 Napisano 11 godzin temu Samemu też może być dobrze, przyjaźnie i koleżeńskie znajomości mi np. wystarczają, może zależy od libido... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee<3 15 Napisano 11 godzin temu Ja gdy patrze na swoje zycie w przyszlosci to cienko to widze, ja sam juz nic nie moge zmienic, dlatego gram sobie w gierki na konsoli i ciesze sie poki moge, bo w przyszlosci moze byc chuujnia, a zawsze sie cos moze chuujowego wydarzyc w kazdej chwili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach