Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
KochamElciee<3

Gaja to sobie sama zrob psychiatryk i wykup domene a ode mnie wypad 👊👊👊

Polecane posty

Dobra wylaczam te telefony i internety nie chce zeby nawet przyjaciele i rodzina do mnie dzwonili bo mam dosc ich pieerdolenia ide sobie po energetyki dwa do sklepu, i odpalam diablo 3 na mojej konsoli i cala noc znowu bede gral, jee wolnosc ❤️😄

tylko gierki bo one sa fajniejsze niz ludzie i baby ❤️😄

moj przyjaciel geej mi wiele razy mowil, zebym wylaczyl telefon i go nie wlaczal, to wlasnie go wylaczam dzieki przyjacielu geeju teraz mam konsolke i gierki i nie potzebuje ludzi w moim zyciu ani internetu juz wiecej blondynki o ktorej marze tez nie

zegnajcie i milego wracania do pracy ja bede wtedy smacznie spal po nocnej sesji z diablo 3 na mojej konsoilolo ❤️😄

u mnie noc zaczyna sie rano o 9 😄

Edytowano przez KochamElciee<3

27 minut temu, buongiorno napisał:

Nie. Sis ma żywa choinkę i nic nie pachnie. Wolała sztuczna. Ja chyba też, szkoda mi tych drzew.

Czytałam, że produkcja sztucznych choinek i później ich utylizacja jest bardziej nie ekologiczna od żywego drzewka. Dlatego tę sztuczną powinno się mieć na wiele lat, a jeśli jest w dobrym stanie to przekazać dalej. Najlepiej brać żywy świerk w donicy, bo można go ponownie zasadzić w lesie. Ja mogę sobie zrobić ognisko gdy wyniosę ją z domu xD

Reklamowałam to forum, może przyjdą nowi ludzie 😄

9 minut temu, Gajja napisał:

Czytałam, że produkcja sztucznych choinek i później ich utylizacja jest bardziej nie ekologiczna od żywego drzewka. Dlatego tę sztuczną powinno się mieć na wiele lat, a jeśli jest w dobrym stanie to przekazać dalej. Najlepiej brać żywy świerk w donicy, bo można go ponownie zasadzić w lesie. Ja mogę sobie zrobić ognisko gdy wyniosę ją z domu xD

no wlasnie oni nie mieli w donicy i wszedzie igły lataja, łysieje na czubku, to juz lepsza sztuczna choinka niz taka :d do tego za bardzo nie pachnie, pewnie posadzona w miejscu gdzie łapała pełno chemikaliow z otoczenia xd 

ja mam cyprysik jako choinke i bardzo ładnie pachnie, czuje nawet z zatkanym nosem xd

w chooyu mam luidzi jak chcecie popisac ze mna to zapraszam na irc do mnie a umiecie sie polaczyc z serverem irc np. irc.bsdforall.org i kanal #iq

xD?

Ja u siebie u góry nie mam choinki tylko stroik ze świeczką i dużo świeczek w różnych miejscach, ale wszystkich nie zapalam, a rodzice na parterze mają choinkę. Jak zacznie opadać to łatwo wyniosą przez taras do ogrodu.

Oglądałam jak Czarnek robił iluminacje domu, dużo tych światełek.

• Haha 1

ogolnie cos jest nie tak z php i plikiem htt.pd.conf u mnie na serwie i na forum sie zalogowac nie moge i sprawdzalem logi ale na razie nie mam glowy do tego zeby to naprawic i po prostu mi sie nie chce na razie nad tym siedziec, moze kiedys sie za to wezme, na razie to pieerdole ^^

Ktoś cię zablokował na własnym forum xD

14 minut temu, KochamElciee<3 napisał:

Gaja moglaby sie rozebrac do naga i owinac swiatelkami do choinki i wyslac mi fotke

Ja się cieszę bo zapomnieli zrobić wspólnej foty świątecznej, będzie luka w albumie xD

ze co?

ja tam bylam przelotem i widzialam smakosza i bota spamujacego ciagiem znakow albo dziwnymi tekstami w stylu i love you, dziwnie tam troche xd

Bo to psychiatryk, musi być dziwnie xD

haha xD

tzn ja juz psychiatryk24 zaczalem robic na swoim VPS ale mam jakis problem i prawdopodobnie jest cos n ie tak w pliku konfiguracyjnym a na razie nie mam kompletnie glowy do tego zeby sie dowiedziec jak to naprawic :D

No ja czasem lubię poswirowac ale nie cały czas bo w końcu czuje się jak niedoyebane dziedzko 

Myślałam, że już wszystko widziałam, ale ostatnio jakieś dziwny chat znalazłam i mam dość na długi czas. Jeszcze nigdy nie byłam w darkwebie, tam jest dopiero piekło.

• Haha 1

Nom ja też czasem mam dosyć ludzkosci

Wiem że wszyscy mają mroczna stronę ale mnie spotkał tylko kwik i hejty gdy ujawniam swoją więc lepiej byc aseksualna religijna księżniczka na ziarnku grochu 

Edytowano przez buongiorno

Przed chwilą, KochamElciee<3 napisał:

Ja nie uzywam takich rzeczy, nie jestem kryminalista 😄

Ja prosiłam Cyberpunka by mi pokazał jak tam wejść, ale on mówił, że to nie dla mnie, by mi zaszkodziło  i nie pokaże.

• Haha 1

Trzeba mieć przeglądarkę cebulkowa od tora w sumie mnie to nie interesuje, ale wartościowe rzeczy też tam niby można znaleźć 

ja mam tor proxy w przegladarce wlaczone to np ancientwisdom umie linki robic ze nie wyswietla sie bsdforall.org/forum np. tylko jakies koorwa tor1dasihda8sdya0sd.tor czy jakos tak nie wiem jak on to robi xD

Tam handlują narkotykami, ludzkimi organami, jest prostytucja i pedo.filia. Na telegramie też jest dużo przestępców.

• Haha 1

ja jedyne strony na jakich sie komunikuje w internecie to tutaj srafe, moje forum no i na irc u mnie gdzie jestem adminem/operatorem nigdzie indziej juz nie koresponduje z nikim w necie no i jeszcze mail i to tyle 😄

u mnie na forum na samym dole jest moj angielski numer telefonu xD

ogolmnie ja to jestem amatorem troche AncientWisdom to jest pro np. ja powinienem siedziec i sie uczyc a kolejny dzien, kolejny rok marnuje na srafe zamiast sie uczyc i cos tworzyc... 😕

Cyberpunk chyba ma nową dziewczynę.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się