libedowsky 247 Napisano wczoraj o 14:53 Cytat Rzeczywiście w Wigilię do szpitali trafiło 14 osób z podejrzeniem zatrucia pokarmowego. To osoby w wieku od trzech do 78 lat. Ze szpitala otrzymaliśmy informację, że w ich organizmie stwierdzono obecność marihuany. Z naszych nieoficjalnych informacji wynika, że jedna z hipotez, co do przyczyn zdarzenia, jest taka, że ktoś z członków rodziny mógł pomylić marihuanę z przyprawą spożywczą i dodać ją do wigilijnych potraw jeden cpun i prawie zab.ił cała rodzinę bekowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 238 Napisano 23 godziny temu ciekawe z czym pomylił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 36 Napisano 22 godziny temu Bekowe że ktoś chciał zabić rodzinę, to musisz mieć mental degenerata jeżeli cię bawi krzywda innych. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 67 Napisano 22 godziny temu Żadnych opowieści wigilijnych krakowskiego biedaka o pozyskaniu paczki od siostry? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 36 Napisano 22 godziny temu 18 minut temu, BabaZBlokadąPisania napisał: Żadnych opowieści wigilijnych krakowskiego biedaka o pozyskaniu paczki od siostry? Niestety raczej obejdziesz się smakiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 36 Napisano 22 godziny temu W ogóle dziwne że taki obieżyświat jak libed nie kreci beki z dantejskich scen w innych krajach tylko skupia się na rodakach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 11 Napisano 22 godziny temu Ten kto dodał takiej przyprawy po prostu chciał żeby w tym szczególnym dniu wszyscy się radowali i byli uśmiechnięci, tylko... troszkę mu nie wyszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 67 Napisano 22 godziny temu 6 minut temu, Tuż po zmroku napisał: Niestety raczej obejdziesz się smakiem. Nic ci siostra w tym roku nie spakowała? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 36 Napisano 22 godziny temu 4 minuty temu, BabaZBlokadąPisania napisał: Nic ci siostra w tym roku nie spakowała? Oficjalnie nie , bo krzyczysz, a nieoficjalnie pewnie tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 36 Napisano 21 godzin temu 6 minut temu, parabataii napisał: Ten kto dodał takiej przyprawy po prostu chciał żeby w tym szczególnym dniu wszyscy się radowali i byli uśmiechnięci, tylko... troszkę mu nie wyszło Najpewniej i szczególna mocna odmiana musiała być, albo nasączone czymś żeby lepiej klepało. A w nadmiarze , to i woda może szkód narobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 409 Napisano 21 godzin temu 2 godziny temu, libedowsky napisał: jeden cpun i prawie zab.ił cała rodzinę bekowe świat stoi otworem, granice otwarte, możesz zmienić kraj zamiast wiecznie pluć na swój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 11 Napisano 21 godzin temu 9 minut temu, Tuż po zmroku napisał: Najpewniej i szczególna mocna odmiana musiała być, albo nasączone czymś żeby lepiej klepało. A w nadmiarze , to i woda może szkód narobić. Jedno można powiedzieć na pewno, to będą dla nich niezapomniane święta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 36 Napisano 21 godzin temu 9 minut temu, Qwerty88 napisał: świat stoi otworem, granice otwarte, możesz zmienić kraj zamiast wiecznie pluć na swój Tam gdzie rzekomo był w świecie na wczasach też narzekał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 36 Napisano 21 godzin temu 1 minutę temu, parabataii napisał: Jedno można powiedzieć na pewno, to będą dla nich niezapomniane święta Źle obliczona dawka, bo trza było to zmielić I są młynki do tego, a później na wagę i jak sól zastosować. We Włoszech chyba są na tej zasadzie ciastka dla dzieciaków... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 247 Napisano 21 godzin temu 50 minut temu, Tuż po zmroku napisał: Bekowe że ktoś chciał zabić rodzinę, to musisz mieć mental degenerata jeżeli cię bawi krzywda innych. nie chcial to byla przenosnia pewnie schowal a moze dziadek myslal ze to ziola i dodal do potraw masz naprawde usposledzenie emocji ze nie widzisz gdzie przenosnia 12 minut temu, Tuż po zmroku napisał: Najpewniej i szczególna mocna odmiana musiała być, albo nasączone czymś żeby lepiej klepało. A w nadmiarze , to i woda może szkód narobić. takj oczywiscie bo sama w sobie nie szkodzi i dziala jak pieprz:D wlasnie widzimy czy dziala czy nie bo 14 osob rozwozono do roznych szpitali bo wymagali pilnej pomocy w jednym nie dalo sie wszystkim pomoc od razu 12 minut temu, Qwerty88 napisał: świat stoi otworem, granice otwarte, możesz zmienić kraj zamiast wiecznie pluć na swój jakbym znal niemiecki i czytal niemieckei wiadomosci to bym mial beke tez z niemiec ale jestem tepy i nie znam to sie smieje z tego co rozumiem ty jako slazaczka mozesz cos niemieckiego wkleic to sie posmiejemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 409 Napisano 21 godzin temu 2 minuty temu, libedowsky napisał: jakbym znal niemiecki i czytal niemieckei wiadomosci to bym mial beke tez z niemiec ale jestem tepy i nie znam to sie smieje z tego co rozumiem ty jako slazaczka mozesz cos niemieckiego wkleic to sie posmiejemy Bekowa to jest dla mnie szczególnie kronika kryminalna z Sosnowca i bogata objętościowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 36 Napisano 21 godzin temu 4 minuty temu, libedowsky napisał: nie chcial to byla przenosnia pewnie schowal a moze dziadek myslal ze to ziola i dodal do potraw masz naprawde usposledzenie emocji ze nie widzisz gdzie przenosnia takj oczywiscie bo sama w sobie nie szkodzi i dziala jak pieprz:D wlasnie widzimy czy dziala czy nie bo 14 osob rozwozono do roznych szpitali bo wymagali pilnej pomocy w jednym nie dalo sie wszystkim pomoc od razu jakbym znal niemiecki i czytal niemieckei wiadomosci to bym mial beke tez z niemiec ale jestem tepy i nie znam to sie smieje z tego co rozumiem ty jako slazaczka mozesz cos niemieckiego wkleic to sie posmiejemy Wiem wiem zartowałeś i w razie czego możesz powiedzieć,że to ja się podszyłem pod ciebie i to ja mam bekę z krzywdy ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 11 Napisano 21 godzin temu 6 minut temu, Tuż po zmroku napisał: Źle obliczona dawka, bo trza było to zmielić I są młynki do tego, a później na wagę i jak sól zastosować. We Włoszech chyba są na tej zasadzie ciastka dla dzieciaków... To teraz się nie dziwię że to takie poj.eby skoro od małego ich marychą pasą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 36 Napisano 21 godzin temu 4 minuty temu, Qwerty88 napisał: Bekowa to jest dla mnie szczególnie kronika kryminalna z Sosnowca i bogata objętościowo Aż taka patola w rodzinnych stronach libeda i to by tłumaczyło czemu jest aż takim degeneratem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 36 Napisano 21 godzin temu 2 minuty temu, parabataii napisał: To teraz się nie dziwię że to takie poj.eby skoro od małego ich marychą pasą Kto Włosi Czy ja wiem , ale libed tam był zaraz się okaże , to będzie wiedział tyle co wygoogluje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 11 Napisano 21 godzin temu 2 minuty temu, Tuż po zmroku napisał: Kto Włosi Czy ja wiem , ale libed tam był zaraz się okaże , to będzie wiedział tyle co wygoogluje. Ja z Włochami miałam do czynienia przez kilka lat i nic dobrego o nich powiedzieć nie mogę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 36 Napisano 21 godzin temu 5 minut temu, parabataii napisał: Ja z Włochami miałam do czynienia przez kilka lat i nic dobrego o nich powiedzieć nie mogę Że pobudzeni ekstrawertycy I tylko jedno im w głowie... Kompletnie nie wiedziałem , że miałaś z takimi osobami do czynienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 36 Napisano 21 godzin temu Bardziej bym Greków podejrzewał o gwałtowne czyny i elementy wywrotowe. No nie wiem , bo to tylko obiegowe opinię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 11 Napisano 21 godzin temu 15 minut temu, Tuż po zmroku napisał: Że pobudzeni ekstrawertycy I tylko jedno im w głowie... Kompletnie nie wiedziałem , że miałaś z takimi osobami do czynienia. Faceci to obłudni szpanerzy a kobiety udają ze są ślepe I gluche. ale ja obracałam się w kręgach bogaczy, może Ci biedniejsi są mniej zepsuci, nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 247 Napisano 20 godzin temu 42 minuty temu, Qwerty88 napisał: Bekowa to jest dla mnie szczególnie kronika kryminalna z Sosnowca i bogata objętościowo każdy czyta to co lubi widzę mnie tam kronika kryminalna nie interesuje, szukasz tam siebie czy kogos bliskiego ? rzadko sie trafia żeby ktos wiadomosci czytal kogo poszukuja albo gdzie był rozbój 37 minut temu, Tuż po zmroku napisał: Kto Włosi Czy ja wiem , ale libed tam był zaraz się okaże , to będzie wiedział tyle co wygoogluje. bylem i ciastek z maryska nie widzialem widzialem w innym panstwie za to cukierki i to jest bez thc mysle ze w pl tez kupisz takie rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 36 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: każdy czyta to co lubi widzę mnie tam kronika kryminalna nie interesuje, szukasz tam siebie czy kogos bliskiego ? rzadko sie trafia żeby ktos wiadomosci czytal kogo poszukuja albo gdzie był rozbój bylem i ciastek z maryska nie widzialem widzialem w innym panstwie za to cukierki i to jest bez thc mysle ze w pl tez kupisz takie rzeczy Wiem wiem że tak odpowiesz bo nudny jesteś jak flaki z olejem gdy nie możesz już pasożytować na reakcji ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 36 Napisano 20 godzin temu 14 minut temu, parabataii napisał: Faceci to obłudni szpanerzy a kobiety udają ze są ślepe I gluche. ale ja obracałam się w kręgach bogaczy, może Ci biedniejsi są mniej zepsuci, nie wiem Od nas jeździli tam za chlebem, to nawet chwalili że spoko i zarobieni wrócili. Ale wątpię czy by chcieli obracać się w jakichś elitach, bo to za duża męczarnia raczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 67 Napisano 20 godzin temu Widać, że Widuś na głodzie, bo mężatki w domu z rodzinami, paczka od siostry w tym roku skromna, więc lata za Libedem i szczypie go po jajcach. No i wezwań jako kierowca karetki w tym roku mniej, więc coś z czasem w Krakowie trzeba robić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 36 Napisano 20 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, BabaZBlokadąPisania napisał: Widać, że Widuś na głodzie, bo mężatki w domu z rodzinami, paczka od siostry w tym roku skromna, więc lata za Libedem i szczypie go po jajcach. No i wezwań jako kierowca karetki w tym roku mniej, więc coś z czasem w Krakowie trzeba robić Przed chwilą na innym temacie twierdziłaś, że mam żonę i farme pod Krakowem. Ustal jedną wersję , bo robisz się paranoiczna. Edytowano 20 godzin temu przez Tuż po zmroku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 67 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, Tuż po zmroku napisał: Przed chwilą na innym temacie twierdziłaś, że mam żonę i farme pod Krakowem. Ustal jedną wersję , bo robisz się paranoiczna. Może bardziej dyskretnie dobieraj ameby na priv.. Pogromco trzody chlewnej z Krakowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach