Mało pochwy w pochwie 17.2 17 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, BabaZBlokadąPisania napisał: RymCym jest na randce z dziewczyną z Orlenu i raczej nie naśmiewa się z Pieprza. Zwykle nie pisze o tej godzinie, tylko my stare dziady piszemy. Bardziej na Moona mi ten Przemek pasuje Pewnie go molestowalas zdjeciami i biedny wymyslil lachona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało pochwy w pochwie 17.2 17 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Suwmiarka? No xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 811 Napisano 11 godzin temu 15 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: O nie, napewno nie bede czyimś planem b. Jest lub był taki zespół Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 67 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Mało pochwy w pochwie 17.2 napisał: Pewnie go molestowalas zdjeciami i biedny wymyslil lachona Kolejne nudesy w bezpłatnym pakiecie ode mnie dostał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 35 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Mało pochwy w pochwie 17.2 napisał: Pewnie go molestowalas zdjeciami i biedny wymyslil lachona Tak jak każda ma ochotę zrobić albo upozorować swoje samo bójstwo gdy ma regularnie do czynienia z tutejszymi amantami xD Edytowano 11 godzin temu przez buongiorno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 859 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, Mało pochwy w pochwie 17.2 napisał: No xd Nie wiem co w tym strasznego, chyba najbardziej precyzyjna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ˈkrāzē 12 Napisano 11 godzin temu 14 minut temu, libedowsky napisał: z pieprzem sie nie klocil i chyba az takim oszolomem katolickim nie jest juz bardziej rymcym to fanatyk religijny no nie sledze kafe historii jakos w te klotnie nie wierze klaudiusz to pies wojny ktory zniesie wszystko i z panami sie nie kloci a jakby sie poklocila to w zemscie by tu wszystko latalo. Eee a może Przemek moon jest inny niz sadzisz, może nie zatracił Chrystusa w sobie do reszty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 247 Napisano 11 godzin temu 5 minut temu, BabaZBlokadąPisania napisał: RymCym jest na randce z dziewczyną z Orlenu i raczej nie naśmiewa się z Pieprza. Zwykle nie pisze o tej godzinie, tylko my stare dziady piszemy. Bardziej na Moona mi ten Przemek pasuje mogl wychylic jakiegos wiskacza bo on tak lubi z okazji swiat i po pijaku uznal ze nie prowadzi sie jak prawdziwa katoliczka i napisal co mysli ja bym takiego scenariusza nie wykluczal. malo jest osob ktore jadal wyzwiskami i pisza cos o Panu pierwszy moj tym to franz/chwilunia, drugi moon by byl jakby nie ten Pan wiec zmieniam moona na rymcyma bo ten pszemek gada glownie z owsikami i lezakami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało pochwy w pochwie 17.2 17 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, buongiorno napisał: Tak jak każda ma ochotę zrobić albo upozorować swoje samo bójstwo gdy ma regularnie do czynienia z tutejszymi amantami xD Kiedyś mi mocno suadlas mogłaś przyjechać wybralas pranie kota i witualnego munka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ˈkrāzē 12 Napisano 11 godzin temu 14 minut temu, przewr(l)otna napisał: Pierwsze familoki powstały w XIX wieku. Nie pomyliłaś familoków z czworakami? Nie;) pierwsze są z 18 wieku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 35 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Mało pochwy w pochwie 17.2 napisał: Kiedyś mi mocno suadlas mogłaś przyjechać wybralas pranie kota i witualnego munka Nic nie wybralam i nie muszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało pochwy w pochwie 17.2 17 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Nie wiem co w tym strasznego, chyba najbardziej precyzyjna. A jak tobie bym coś tak mierzyl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało pochwy w pochwie 17.2 17 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, buongiorno napisał: Nic nie wybralam i nie muszę. No jak chcesz jesteś dorosła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 811 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, ˈkrāzē napisał: Nie;) pierwsze są z 18 wieku Tej wiedzy nie miałam. Dobranoc wszystkim i wesołego Alleluja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 35 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Mało pochwy w pochwie 17.2 napisał: No jak chcesz jesteś dorosła Co ty nie powiesz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 247 Napisano 11 godzin temu obstawiam tego szyderce pisze tak smao malo osob uzywalo slowa zidi/ocialy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało pochwy w pochwie 17.2 17 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, buongiorno napisał: Co ty nie powiesz xD No chcesz siedzieć sama to siedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ˈkrāzē 12 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, przewr(l)otna napisał: Tej wiedzy nie miałam. Dobranoc wszystkim i wesołego Alleluja Końcówka 1795 w Gliwicach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 247 Napisano 11 godzin temu 8 minut temu, ˈkrāzē napisał: Eee a może Przemek moon jest inny niz sadzisz, może nie zatracił Chrystusa w sobie do reszty mozliwe skads ta jego milosc do pisu i matek polek sie wziela ale mam inan teorie chyba jego matka go zaniedbywala i temu ma takei poglady a nie ze wzgledu na jezusa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 247 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, PacjętkaSrebrzyska napisał: Normalne slowo nie napisalem ze nienormalne tylko jak wrzucisz w wyszukiwarke to niewiele tego bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 811 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, ˈkrāzē napisał: Końcówka 1795 w Gliwicach . Edytowano 11 godzin temu przez przewr(l)otna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 859 Napisano 11 godzin temu 8 minut temu, Mało pochwy w pochwie 17.2 napisał: A jak tobie bym coś tak mierzyl Teraz sa nawet takie elektroniczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało pochwy w pochwie 17.2 17 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Teraz sa nawet takie elektroniczne. Są też dilda z miarka takie białe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 247 Napisano 11 godzin temu do szczetu jeszcze mniej ale tam nic ciekawego nie widzialem bardziej mnie w sumie interesuje kto jest jerym malowany to twoj nick ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 859 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, PacjętkaSrebrzyska napisał: Az tak nie stalkuje kafe xD elcie pewnie ma cala historie na dysku xD Bez przesady, ja mam tylko kilka zdjec i trochę jakichs screenow, nic poza tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 247 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, PacjętkaSrebrzyska napisał: Az tak nie stalkuje kafe xD elcie pewnie ma cala historie na dysku xD elcia ma w glowie cala historie nie doceniasz jej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 859 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: elcia ma w glowie cala historie nie doceniasz jej. A to swoją drogą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało pochwy w pochwie 17.2 17 Napisano 11 godzin temu Ta sól z wodą nawet pomogła chyba nie boli już prawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 247 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Mało pochwy w pochwie 17.2 napisał: Ta sól z wodą nawet pomogła chyba nie boli już prawie wyrwij go nie bedzie sie ta infekcja na inne zęby i narzady przenosic jak boli kilka miesiecy to nic z niego nie bedzie a na leczenie kanalowe i tak cie nie stac bo to z 2k bedzie ze wszystkim za zeba jak trzonowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 859 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, PacjętkaSrebrzyska napisał: Tacy cicho ciemni uprzejmi zawsze maja teki pelne sråki na kazdego. Ja nie wiem, uprzejma to ja moze byłam tutaj na samym początku, od dawna nie jestem uprzejma a i tak nikt tego nie zauważa. ;(( Edytowano 11 godzin temu przez E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach