libedowsky 247 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, Mało pochwy w pochwie 17.2 napisał: Przesczep włosów w Warszawie 30tys ty najpierw zeby sobie zrob dopiero mysl o lysinie po co ci wlosy jak oddechem zabi.jesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 43 Napisano 11 godzin temu 10 minut temu, ˈkrāzē napisał: Caryca nie moge tego kabaretu na razie bo ogladam film ale wierze ze na pewno bardzo śmieszne jak przystało na polski kabaret W tamtych latach to jeszcze bywały śmieszne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 859 Napisano 11 godzin temu 5 minut temu, malowany napisał: Jak nie ma bawidamka, to niech już będzie ten libed, albo elcia O nie, napewno nie bede czyimś planem b. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ˈkrāzē 12 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, libedowsky napisał: albo franz nie wiem ktory daje 3 emotki na koncu To jednak moon sadzac po pieszczotliwych zwrotach do lezaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ˈkrāzē 12 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: W tamtych latach to jeszcze bywały śmieszne. Obejrze potem bo na razie jestem na seansie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 160 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: O nie, napewno nie bede czyimś planem b. W tym przypadku to chyba c Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 356 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, libedowsky napisał: zastanawialem sie czy cie tam nie wieza gdzies na tym slasku co sie stalo ze cie nie bylo, dzieci bawiles ? nie produkowałem xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało pochwy w pochwie 17.2 17 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, libedowsky napisał: ty najpierw zeby sobie zrob dopiero mysl o lysinie po co ci wlosy jak oddechem zabi.jesz Zakola mi się robią 4 minuty temu, malowany napisał: A członka? Bo moje marzenie 13,2 cm 11 czy 13 to i tak kalectwo szkoda pieniędzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 247 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, ˈkrāzē napisał: To jednak moon sadzac po pieszczotliwych zwrotach do lezaka tez tak po pierwszych poostach obstawialem ale to znaczy ze ma jakas mocna paranoje albo schizo bo jedzie tym ktorym normalnie nie jedzie. nawet chyba po klaudiuszu jechal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ˈkrāzē 12 Napisano 11 godzin temu Bawidamek jak przeczytam to ci mogę wysłać do paczkomatu bo ja nie mam co z tymi książkami robić metrażu nie zwiększę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 247 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał: nie produkowałem xD a to jestes rozgrzeszony w imieniu latajacego potwora spaghetti rozgrzeszam cie na pokute masz wypic piwo do konca roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ˈkrāzē 12 Napisano 11 godzin temu (edytowany) Przed chwilą, libedowsky napisał: tez tak po pierwszych poostach obstawialem ale to znaczy ze ma jakas mocna paranoje albo schizo bo jedzie tym ktorym normalnie nie jedzie. nawet chyba po klaudiuszu jechal Bo oni sie akurat pokłócili chyba co ty taki nie na czasie:p Edytowano 11 godzin temu przez ˈkrāzē Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 811 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, ˈkrāzē napisał: Familoki śląskie mikrokosmosy Dałam ci odpowiedź, ale jest na różowo Napisałam, że w moim mieście pierwsze familoki powstały w 1905 roku i są już zarejestrowane jako zabytki. One mają tylko wymienione okna na plastiki, ale cegła została i nie wolno tego zmienić. W środku mieszkania są już przerobione na nowoczesny styl. Pierwotnie mieszkania miały 2 duże izby i piece na węgiel. Ubikacje i składziki na węgieł przed familokami. Teraz przerobione na garaże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 160 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Mało pochwy w pochwie 17.2 napisał: Zakola mi się robią 11 czy 13 to i tak kalectwo szkoda pieniędzy A jednak moje marzenie, nie każdy ma 17,2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 356 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, libedowsky napisał: a to jestes rozgrzeszony w imieniu latajacego potwora spaghetti rozgrzeszam cie na pokute masz wypic piwo do konca roku a mogę rum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 859 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, malowany napisał: W tym przypadku to chyba c Bierz babiwaka albo libeda, ja sie wypisuje z tych zawodów.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 67 Napisano 11 godzin temu 8 minut temu, libedowsky napisał: albo franz nie wiem ktory daje 3 emotki na koncu Puchacz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ˈkrāzē 12 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, przewr(l)otna napisał: Dałam ci odpowiedź, ale jest na różowo Napisałam, że w moim mieście pierwsze familoki powstały w 1905 roku i są już zarejestrowane jako zabytki. One mają tylko wymienione okna na plastiki, ale cegła została i nie wolno tego zmienić. W środku mieszkania są już przerobione na nowoczesny styl. Pierwotnie mieszkania miały 2 duże izby i piece na węgiel. Ubikacje i składziki na węgieł przed familokami. Teraz przerobione na garaże. U kochana to ja jesrem na rozdziale o takich z 1700 twoje to jakies luksusy te co ja teraz mam na tapecie to tylko jedna izba zaraz sie okaże ze są i takie przy ktorych stoją laseczki Edytowano 11 godzin temu przez ˈkrāzē Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 247 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, ˈkrāzē napisał: Bo oni sie akurat pokłócili chyba co ty taki nie na czasie:p z pieprzem sie nie klocil i chyba az takim oszolomem katolickim nie jest juz bardziej rymcym to fanatyk religijny no nie sledze kafe historii jakos w te klotnie nie wierze klaudiusz to pies wojny ktory zniesie wszystko i z panami sie nie kloci a jakby sie poklocila to w zemscie by tu wszystko latalo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało pochwy w pochwie 17.2 17 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, malowany napisał: A jednak moje marzenie, nie każdy ma 17,2 A próbowałas mierzyć tabletem może się boi linijki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 160 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Bierz babiwaka albo libeda, ja sie wypisuje z tych zawodów.. To ja też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 859 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, libedowsky napisał: tez tak po pierwszych poostach obstawialem ale to znaczy ze ma jakas mocna paranoje albo schizo bo jedzie tym ktorym normalnie nie jedzie. nawet chyba po klaudiuszu jechal Pokłócili sie ostatnio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 811 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, ˈkrāzē napisał: U kochana to ja jesrem na rozdziale o takich z 1700 twoje to jakies luksusy te co ja teraz mam na tapecie to tylko jedna izba Pierwsze familoki powstały w XIX wieku. Nie pomyliłaś familoków z czworakami? Edytowano 11 godzin temu przez przewr(l)otna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 247 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: a mogę rum nie, jak pokuta to pokuta 2 minuty temu, BabaZBlokadąPisania napisał: Puchacz? bardziej mi do tego waszego szydercy z ero pasuje nie wiem kto to i tez wpada czasami i pisze w tym tonie ale nie wiem ile emotek daje. z aktywnych uzytkownikow stawiam na moona albo rymcyka i franza za tymi ostatnimi przemawia Pana ale kto wie moze i moon tak pisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 160 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Mało pochwy w pochwie 17.2 napisał: A próbowałas mierzyć tabletem może się boi linijki Cyrklem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 67 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Mało pochwy w pochwie 17.2 napisał: A próbowałas mierzyć tabletem może się boi linijki Piszesz do malowanego. To facet, nie kobieta koziołku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 859 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Mało pochwy w pochwie 17.2 napisał: A próbowałas mierzyć tabletem może się boi linijki Suwmiarką trzeba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 67 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, libedowsky napisał: nie, jak pokuta to pokuta bardziej mi do tego waszego szydercy z ero pasuje nie wiem kto to i tez wpada czasami i pisze w tym tonie ale nie wiem ile emotek daje. z aktywnych uzytkownikow stawiam na moona albo rymcyka i franza za tymi ostatnimi przemawia Pana ale kto wie moze i moon tak pisze RymCym jest na randce z dziewczyną z Orlenu i raczej nie naśmiewa się z Pieprza. Zwykle nie pisze o tej godzinie, tylko my stare dziady piszemy. Bardziej na Moona mi ten Przemek pasuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało pochwy w pochwie 17.2 17 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Suwmiarką trzeba. To jest straszne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 859 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Mało pochwy w pochwie 17.2 napisał: To jest straszne Suwmiarka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach