Caryca łabędzica 43 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Pszemek napisał: Zamiast tego może poproś żeby cie świątecznie przerøchał to ci przejdzie Z wczoraj mi wystarczy. A ty idź se zwal, może przestaniesz się rzucać do cudzych rozrywek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 160 Napisano 12 godzin temu Cieszę się, że dzięki mnie, mogliśmy się tu wszyscy spotkać i wymienić myśli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 160 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: bycie betonem zobowiazuje Święta są, wybaczam ci. Niech ci się wiedzie, dobry człowieku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ˈkrāzē 12 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, malowany napisał: Cieszę się, że dzięki mnie, mogliśmy się tu wszyscy spotkać i wymienić myśli. I złożyć życzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 811 Napisano 12 godzin temu 10 minut temu, BabaZBlokadąPisania napisał: Leżak zrobił prezent świąteczny i wszystkim zablokował skrzynki Do mnie Mikołaj" wcześniej przybył z tym "prezentem" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 247 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Pszemek napisał: Zamiast tego może poproś żeby cie świątecznie przerøchał to ci przejdzie pieprz nie chce miec wiecej dzieci chyba u katolikow to nie mozna tak sobie po prostu sexow robic kiedy sie chce. powinienes to wiedziec skoro piszesz pana duza litera Edytowano 12 godzin temu przez libedowsky Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 160 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, ˈkrāzē napisał: I złożyć życzenia Tego nie lubię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ˈkrāzē 12 Napisano 12 godzin temu Caryca nie moge tego kabaretu na razie bo ogladam film ale wierze ze na pewno bardzo śmieszne jak przystało na polski kabaret Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało pochwy w pochwie 17.2 17 Napisano 12 godzin temu 11 minut temu, BabaZBlokadąPisania napisał: Leżak zrobił prezent świąteczny i wszystkim zablokował skrzynki Mi się nie da zablokować skrzynki mam osobne konto do priv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 811 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, ˈkrāzē napisał: I złożyć życzenia To kiedy zaczynamy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 247 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, malowany napisał: Cieszę się, że dzięki mnie, mogliśmy się tu wszyscy spotkać i wymienić myśli. dziekuje ci za zalozenie tego tematu pare razy sie dzieki niemu usmiechnałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 247 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, malowany napisał: Święta są, wybaczam ci. Niech ci się wiedzie, dobry człowieku. wzajemnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 67 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Mało pochwy w pochwie 17.2 napisał: Mi się nie da zablokować skrzynki mam osobne konto do priv Ty wszystkim blokujesz skrzynki. Po co to koziołku matołku robisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 160 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, libedowsky napisał: wzajemnie Kocham cię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ˈkrāzē 12 Napisano 12 godzin temu A ten pszemek to co to za kaznodzieja? wcześniej bym obstawiała moona ale po bogobojności - rym cym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ˈkrāzē 12 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, libedowsky napisał: dziekuje ci za zalozenie tego tematu pare razy sie dzieki niemu usmiechnałem Widzisz jednak potrafisz ludzkim głosem do kolegi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało pochwy w pochwie 17.2 17 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, BabaZBlokadąPisania napisał: Ty wszystkim blokujesz skrzynki. Po co to koziołku matołku robisz? Nikomu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 247 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, malowany napisał: Kocham cię tu juz bez wzajemnosci ale cie lubie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 67 Napisano 12 godzin temu Brakuje jemioły i namiętnego pocałunku Malowanego z Libedem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 160 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: tu juz bez wzajemnosci ale cie lubie A to już dużo, nie wiem czy się cieszyć, czy martwić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 160 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, BabaZBlokadąPisania napisał: Brakuje jemioły i namiętnego pocałunku Malowanego z Libedem Jak nie ma bawidamka, to niech już będzie ten libed, albo elcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 356 Napisano 12 godzin temu 23 minuty temu, ˈkrāzē napisał: Mam książkę o familokach właśnie zaczelam ją jak się nazywa bo muszę nadrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ˈkrāzē 12 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, libedowsky napisał: tu juz bez wzajemnosci ale cie lubie Słodziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ˈkrāzē 12 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał: jak się nazywa bo muszę nadrobić Familoki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ˈkrāzē 12 Napisano 11 godzin temu Familoki śląskie mikrokosmosy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 160 Napisano 11 godzin temu Ty juz majty wyluzowałas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało pochwy w pochwie 17.2 17 Napisano 11 godzin temu Przesczep włosów w Warszawie 30tys Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 247 Napisano 11 godzin temu 5 minut temu, ˈkrāzē napisał: A ten pszemek to co to za kaznodzieja? wcześniej bym obstawiała moona ale po bogobojności - rym cym? albo franz nie wiem ktory daje 3 emotki na koncu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 160 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Mało pochwy w pochwie 17.2 napisał: Przesczep włosów w Warszawie 30tys A członka? Bo moje marzenie 13,2 cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 247 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: jak się nazywa bo muszę nadrobić zastanawialem sie czy cie tam nie wieza gdzies na tym slasku co sie stalo ze cie nie bylo, dzieci bawiles ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach