PacjętkaBoża 25 Napisano 14 godzin temu I dobija. Latem tyle nie mysle o mojej zalosnosci i mam wyebane. I znowu mam prokrastynacje. Ja pjedole. Nawet drzewo mnie wkorwia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaBoża 25 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Franz Pijo napisał: Wieczorna to sie nazywa menopauza Haha pewnie tak. Moze jak sie skonczy to w koncu bede miec swiety spokoj. Poki co nadal jestem rozyebana na pol jak to drzewo pelne pasozytow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 26 Napisano 14 godzin temu To, co było, jest tym, co będzie, a to, co się stało, jest tym, co znowu się stanie. Nie ma nic nowego pod słońcem. Jeśli jest coś, o czym by można powiedzieć: «Patrz, to coś nowego» - to już to było w czasach, które były przed nami. Nie ma pamięci o przeszłości, a i o tym, co będzie, nie pozostanie pamięć u tych, co przyjdą później." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaBoża 25 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Kuui napisał: To, co było, jest tym, co będzie, a to, co się stało, jest tym, co znowu się stanie. Nie ma nic nowego pod słońcem. Jeśli jest coś, o czym by można powiedzieć: «Patrz, to coś nowego» - to już to było w czasach, które były przed nami. Nie ma pamięci o przeszłości, a i o tym, co będzie, nie pozostanie pamięć u tych, co przyjdą później." Co ty mi cytujesz za biblijne frazesy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 26 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, PacjętkaBoża napisał: Co ty mi cytujesz za biblijne frazesy. Marnosć nad marńosciami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaBoża 25 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Kuui napisał: Marnosć nad marńosciami. Sam jestes marnosc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 26 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, PacjętkaBoża napisał: Sam jestes marnosc. To co było będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaBoża 25 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, Kuui napisał: To co było będzie. A kto umar ten nie zyje. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaBoża 25 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, Franz Pijo napisał: Nie skończy się, bo to klątwa za to co zrobiłaś pewnej przepięknej blondynce Tez rzucam na was wszystkich klatwe. Na ciebie szczegolnie. Wszyscy macie byc wkorwieni jak ja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaBoża 25 Napisano 14 godzin temu Wszyscy macie poczuc to co ja. Tego wam zycze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ból zęba w pochwie 17.2 1 Napisano 14 godzin temu Byłem wkrecony w remoncie teraz przez te święta i zęba skończę go w lutym pewnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 164 Napisano 13 godzin temu To ja chyba też mam menopauzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaBoża 25 Napisano 13 godzin temu Menopauza menopauza a ja wciaz czekam az mozg zstapi w miejsce kompatybilne z moim wiekiem. Ale to chyba jest nieuleczalne. W sensie zyebanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 164 Napisano 13 godzin temu Po świętach powinien być dzień wolnego, żeby odpocząć. Jak ja mam wstać o 3 jutro, poyebalo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ból zęba w pochwie 17.2 1 Napisano 13 godzin temu 14 minut temu, Franz Pijo napisał: W lutym to ty już na ulicy będziesz Tak 133tys wydam w 2mce lecz się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaBoża 25 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Franz Pijo napisał: Wieczorna idź do psychiatry Psychiatra nie leczy takich przypadlosci. Ale ty do dentysty mozesz isc jak najbardziej. Chociaz sztuczna szczękette dostaniesz. Zrob to dla nimfetki. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 164 Napisano 13 godzin temu Idę w hibernację, wybudze się na wiosnę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaBoża 25 Napisano 13 godzin temu To pa. Spij slodko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 859 Napisano 13 godzin temu 13 minut temu, PacjętkaBoża napisał: Menopauza menopauza a ja wciaz czekam az mozg zstapi w miejsce kompatybilne z moim wiekiem. Ale to chyba jest nieuleczalne. W sensie zyebanie. Młodsza ode mnie a oni o menopauzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaBoża 25 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Młodsza ode mnie a oni o menopauzie. Moj wiek umyslowy to 153 lata. Mozna sie zmeczyc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 859 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, PacjętkaBoża napisał: Moj wiek umyslowy to 153 lata. Mozna sie zmeczyc. A ja nie o umysłowym, mentalnie może i na tyle się czujesz, a jednak menopauza jest zjawiskiem fizycznym i fizycznie masz tyle lat że do menopauzy daleko. No chyba że istniej też menopauza duchowa o której nic mi nie wiadomo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaBoża 25 Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: A ja nie o umysłowym, mentalnie może i na tyle się czujesz, a jednak menopauza jest zjawiskiem fizycznym i fizycznie masz tyle lat że do menopauzy daleko. No chyba że istniej też menopauza duchowa o której nic mi nie wiadomo. Musze to zapisac. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 26 Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: A ja nie o umysłowym, mentalnie może i na tyle się czujesz, a jednak menopauza jest zjawiskiem fizycznym i fizycznie masz tyle lat że do menopauzy daleko. No chyba że istniej też menopauza duchowa o której nic mi nie wiadomo. Ostatnio pisałaś masz menopauzę tabletkową non stop. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 859 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, Kuui napisał: Ostatnio pisałaś masz menopauzę tabletkową non stop. Js tylko pisałam ze jak się bierze tabletki antykoncepcyjne to nie występuje wtedy prawdziwy okres. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 26 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Js tylko pisałam ze jak się bierze tabletki antykoncepcyjne to nie występuje wtedy prawdziwy okres. No okey. Nie biorę ale co ile trzeba brać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaBoża 25 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Kuui napisał: No okey. Nie biorę ale co ile trzeba brać? Z zona na zywiol idziecie czy bezplodna ze nie wiesz i obca babe musisz pytac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 26 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, PacjętkaBoża napisał: Z zona na zywiol idziecie czy bezplodna ze nie wiesz i obca babe musisz pytac? To dla kochanki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 859 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, Kuui napisał: No okey. Nie biorę ale co ile trzeba brać? Wygoogluj bo ja dziś nie mam sily nic tłumaczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaBoża 25 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Kuui napisał: To dla kochanki Rzucam klatwe na kochanice. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaBoża 25 Napisano 13 godzin temu I na ciebie zeby ci usech i zdech. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach