Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
KochamElcie;)

Nie wiem czy ide dzisiaj na basen i silownie, bo boli mnie cale cialo i dobrze mi sie lezy w lozku

Polecane posty

A moze samotny spacerek na wies dzisiaj zaliczyc kapiel w lesnym bajorku?

Zimna woda podobno dobra na regeneracje miesni. Normalnie boli mnie wszystko w calym ciele dzisiaj i cialo odmawia posluszenstwa xD

Moze sobie spedze w lozku caly dzien i bede spal a jutro odpieerdole kolejny maraton aerobowo saunowo plywacki xD

Robie sobie demon hunterke w diablo 3 wbijam dzisiaj 70 level luczniczka na hardcore mode tym razem musze Ja chronic i nie pasc xD

Milego poniedzialku w pracy xD. Ja sobie smacznie dzisiaj bede lezal w moim cieplym wyrku i gral w gierki dla dzieci xD

Dobranoc

No ja padlem w diablo 3 moim monkiem ostatnio i chooy stracilem energie bo ja na hardcore mode gram, ze mnie potwor zabije.to koniec gry xD

Teraz demom hunterke mam i musze wbic dzisiaj 70 level i przejsc cala.kampanie do wieczora wiec lepiej zabieram sie za granie

Moge sobie dzisiaj polezec w lozku i pozwolic na odpoczynek 🙂

do jutra rano wypoczne i jutro uderzam na silke i basen bo do jutra zdaze sie wygenerowac xD

moze sobie naleje zimnej wody do wanny dzisiaj i poleze z godzine w lodowatej wodzie xD

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować