Barnaba 234 7 Napisano 6 Styczeń Jak Ecpu Polska , Strażnicy Dziecięcych Marzeń , moim zdaniem dobrze że łapią takich nie dobrych ludzi . Ale mnie jedna sytuacja zastanawia , że każdego którego złapią zgadza się na pogawędkę live . Dziwne trochę, odrazu organy ścigania o wszystko . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 51 Napisano 6 Styczeń A co to ecpu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barnaba 234 7 Napisano 6 Styczeń 2 godziny temu, pipistrella napisał: A co to ecpu? To jest grupa , którzy łapią ludzi dorosłych , co za bardzo lubią dzieci po niżej 15 roku . Piszą mega paskudne treści . Chyba wiesz jak na takich ludzi mówią ?. Słowo na P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barnaba 234 7 Napisano sobota o 12:37 Dnia 10.01.2025 o 03:18, lolek84 napisał: XD ~ niedoj/eby umysłowe... No tak , tylko dla mnie zwała jest z tego , że złapani wszyscy zgadzają się na live na żywo. Czyli gadają z tymi łowcami zanim przyjedzie policja . Odrazu powinna być bez żadnego gadania . A Pe im się tłumaczy , i tak przyjedzie policja po niego . Jak by miała coś mu dać ta pogadanka i łowcy puszczą jego do domu tak jak by nic . Oczywiście, my społeczeństwo wiadomo każdy powie dobrze im tak . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barnaba 234 7 Napisano sobota o 12:45 3 minuty temu, lolek84 napisał: to są d/ebile... ja 10 lat temu robiłem prowokacje pe...ilskie po alkoholu na kafe, ale do głowy by mi nie przyszło pisać z małolatami w realu... ~ to co oni robią to jest choroba tzn. pociąg do dzieci, tak samo wg mnie chorobą jest homoseksualizm... Normalni to nie są , choć z skąś się to bierze . Zawsze jakieś przyczyny są. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barnaba 234 7 Napisano sobota o 12:52 3 minuty temu, lolek84 napisał: niekoniecznie musi się to skąś brać, po prostu są chorzy... a jeżeli nawet mieli jakieś przykre doświadczenia w dzieciństwie to ich to nie usprawiedliwia - proste Nie jest to śmieszne dla cb , jak grupa ich łapie i te live na żywo z nimi ?. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barnaba 234 7 Napisano sobota o 13:14 21 minut temu, lolek84 napisał: raczej żałosne... starzy faceci mącący się w "zeznaniach"... Mącą się, bo są w totalnym strachu i o to chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barnaba 234 7 Napisano sobota o 13:51 29 minut temu, lolek84 napisał: ja tam nie widze żeby byli w strachu... może trochę są, ale generalne ich spier/dolenie ogranicza w nich nawet w takich sytuacjach ludzkie odruchy jakim jest m. inn. obawa... ~ woógle oni nie myślą że później te videa obejrzą tysiące jak nie miliony ludzi w całej Polsce... ich bliscy, znajomi (jeśli takich mają...) i woógle społeczeństwo ~ będą przez całą resztę swojego marnego życia napiętnowani, poniewierani, prześladowani, etc. Więc to jest dziwne że oni raptem wszyscy się zgadzają na live , odrazu Policja i wszystko , co takie Pdf myślą że jak się zgodzą to grupa im odpuści . I tutaj mnie dziwi ich nienormalność , że się zgadzają na to . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barnaba 234 7 Napisano sobota o 13:52 Przed chwilą, Barnaba 234 napisał: Więc to jest dziwne że oni raptem wszyscy się zgadzają na live , odrazu Policja i wszystko , co takie Pdf myślą że jak się zgodzą to grupa im odpuści . I tutaj mnie dziwi ich nienormalność , że się zgadzają na to . Po co te ...enie z tą grupą im , he . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barnaba 234 7 Napisano sobota o 13:56 Przed chwilą, lolek84 napisał: to nawet nie są prawdziwi p.....e tylko jakieś p1zdy co se nie potrafią znaleźć żeńskiego odpowiednika w swoim wieku, więc myślą że z osobą małoletnią łatwiej im pójdzie... pajace Ale po co się dają pokazywać raptem wszyscy których grupa złapie i im się tłumaczą , może im coś obiecują przed livem . I oni wierzą?. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barnaba 234 7 Napisano sobota o 14:03 1 minutę temu, lolek84 napisał: bo oni są tak skonfudowani (na 100% nawet nie wiedzą co to słowo znaczy swoją drogą...), że d/ebile jakby im kazano zjeść g/ówno a Grupa powiedziałaby im że to tort czekoladowy to by zjedli... Jakieś metody grupa robi , bo to nie możliwe że są tak walnięci że dają się kamerować i live . A może możliwe , bo inny Pdf by powiedział nie kameruj wzywaj policję. Tylko to mnie dziwi , jacy oni upośledzeni . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barnaba 234 7 Napisano sobota o 14:10 Przed chwilą, lolek84 napisał: oni pewnie nie zdają sobie sprawy, po pierwsze z tego: jak bardzo są z/...i... i z tego, że chyba nie do końca wiedzą co właściwie robili zaczepiając osoby poniżej 15 roku życia w sieci i co do nich pisali... to są ułomni ludzie, czasem to im nawet współczuje widząc to jak bardzo się kompromitują To muszą być mega ułomni ludzie , inny powiedział by nie kameruj , wzywaj policję i tyle . A oni jeszcze się zgadzają na live , i ich kameruje, ha , ha, ha . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barnaba 234 7 Napisano sobota o 14:17 2 minuty temu, lolek84 napisał: dlatego wciąż twierdzę że oni nie zdawali sobie sprawy że p.....lia to wg polskiego prawa nie tylko dzieci powiedzmy 6-7 letnie, ale i 14 letnie ~ pomimo że dla niektórych mogą to być tylko/aż nastolatki... Wiadomo dla społeczeństwa dobrze mu tak z tym kamerowaniem , ale dziwne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barnaba 234 7 Napisano sobota o 14:26 3 minuty temu, lolek84 napisał: taka stygmatyzacja (tego słowa mi brakowało wcześniej... ) prawdopodobnie zaprowadzi ich do (wcześniej bądź później) samobójstwa z czego Alex i jego Grupa prawdopodobnie bardzo dobrze zdaje sobie z tego sprawę... ~ ale Oni (Grupa i Alex) ~ nie traktuje ich jak ludzi... i to nie tylko w znaczeniu "ludzi", ale nie traktują ich jako osób chorych i byćmoże w niektórych przypadkach ...niepoczytalnych No jeden nie ciekawie skończył . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barnaba 234 7 Napisano poniedziałek o 22:44 8 godzin temu, cwaniak napisał: Grupy takie jak Ecpu Polska czy Strażnicy Dziecięcych Marzeń mają na celu eliminowanie niebezpiecznych zachowań i chronienie dzieci przed przemocą, co może być postrzegane jako pozytywne działanie, szczególnie w kontekście ochrony dzieci. Niemniej jednak, sytuacja, w której podejrzani zgadzają się na rozmowę na żywo, może budzić pewne wątpliwości. Ważnym aspektem jest kwestia przestrzegania prawa i odpowiednich procedur ścigania przestępstw. Policja i inne służby mają wyznaczone procedury, które zapewniają właściwe traktowanie osób podejrzanych i zachowanie zasad sprawiedliwości. Gdy osoby trzecie angażują się w łapanie sprawców, może to prowadzić do ryzyka nieprawidłowego postępowania lub przekroczenia granic prawa. To, że podejrzani zgadzają się na rozmowę na żywo, może być wynikiem różnych czynników, ale warto zauważyć, że takie działanie powinno być realizowane w sposób zgodny z prawem, z zachowaniem odpowiednich procedur, by nie narazić sprawy na niewłaściwe rozstrzygnięcie. Organy ścigania są odpowiedzialne za ściganie przestępstw i gromadzenie dowodów w sposób, który zapewnia sprawiedliwość i zgodność z prawem, więc ważne jest, aby takie grupy współpracowały z nimi, zamiast samodzielnie przeprowadzać działania, które mogą prowadzić do niezamierzonych konsekwencji prawnych. No dziwne , że każdy z Pdf się zgadza raptem na pokazywanie , każdy cb widz , wstyd . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barnaba 234 7 Napisano wczoraj o 07:50 8 godzin temu, cwaniak napisał: i beka z nich Muszą być strasznie upośledzeni . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cwaniak 11 Napisano 20 godzin temu 19 godzin temu, Barnaba 234 napisał: Muszą być strasznie upośledzeni . i po co "ciągniesz" temat... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 211 Napisano 2 godziny temu Dnia 11.01.2025 o 14:56, Barnaba 234 napisał: Ale po co się dają pokazywać raptem wszyscy których grupa złapie i im się tłumaczą , może im coś obiecują przed livem . I oni wierzą?. A skąd wiesz że wszyscy? Tych co się nie zgodzili przecież nie pokazali bo sednem jest rozmowa z nimi, to widzów najbardziej kręci i na tym się zarobi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 211 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Dnia 11.01.2025 o 15:10, Barnaba 234 napisał: To muszą być mega ułomni ludzie , inny powiedział by nie kameruj , wzywaj policję i tyle . A oni jeszcze się zgadzają na live , i ich kameruje, ha , ha, ha . Część pewnie sądzi że się tak wywiną przed policją i materiał też nie pójdzie w świat, bo bajerę dobra zrobią przed ekipą. Edytowano 2 godziny temu przez Hebee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 211 Napisano 2 godziny temu Zastanawia mnie czy to w ogóle jest legalne, pokazywać twarze tych osób, ale nie wnikam. I nie oglądam. Słyszałam zaś, że jakość gość który takich łapał sam okazał się jednym z nich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
⠀⠀⠀⠀⠀ 3 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Hebee napisał: Część pewnie sądzi że się tak wywiną przed policją i materiał też nie pójdzie w świat, bo barierę dobra zrobią przed ekipą. Może tutaj mi odp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 211 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, ⠀⠀⠀⠀⠀ napisał: Może tutaj mi odp Na inne wymiany zdań nie było ochoty po Twojej stronie dzisiaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
⠀⠀⠀⠀⠀ 3 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Hebee napisał: Na inne wymiany zdań nie było ochoty po Twojej stronie dzisiaj. Wolałbym tam a nie tu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 211 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, ⠀⠀⠀⠀⠀ napisał: Wolałbym tam a nie tu Ja też bym wolała to żeś zablokował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 211 Napisano 1 godzinę temu A godzina taka, że wracam do roboty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
⠀⠀⠀⠀⠀ 3 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Hebee napisał: A godzina taka, że wracam do roboty. To po co ten priv? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
⠀⠀⠀⠀⠀ 3 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, Hebee napisał: A godzina taka, że wracam do roboty. Piszesz mi że później pogadamy i blokujesz wjazd to ocb? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 6 Napisano 1 godzinę temu 55 minut temu, Hebee napisał: A godzina taka, że wracam do roboty. Minęło 9 mcy https://www.tiktok.com/@_nella_nell/video/7458632328336788758 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach