Mainfucker2000 3 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, Hebee napisał: To prawda. No tak będzie jak weźmiesz typa z łapanki. Ja mam inne doświadczenia po dziewczyna z podstawowki i kuzynka, było super. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wdzięczna 51 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, libedowsky napisał: masz schizofrenie idz do lekarza Dobra. Jasne. Z twojej strony nie spodziewam się niczego innego jak szkalowania Ale miny by wam zrzedly gdyby kiedyś okazało się że to prawda Schizofrenia to wymyślanie niestworzonych historia i świata równoległego. Ja nie mam schizofrenii. To tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wdzięczna 51 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, libedowsky napisał: idz do lekarza Tego co mnie podrywał per molestował?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 231 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, BabkaBłądBoży napisał: I po co sam siebie oszukujesz? Taka zayebista masz rodzine ze od lat tu siedzisz o kazdej porze pjerdolac kocopoly. Myslisz ze ci ktos uwierzy we wspanialy zwiazek? Zwlaszcza gdy wrzucasz jakies baseniary wypinajace důpy. No na serio? Aha Spokojnie po co tak ostro. Może ma wspaniały związek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 3 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBłądBoży napisał: Ale to z nieba nie spada. Nie zrobisz nic to w zwiazku nie bedziesz. Trzeba mieć trochę szczęścia albo faktycznie mocno się zaangażować na znalezienie na siłę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBłądBoży 72 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Megi_ona napisał: Spokojnie po co tak ostro. Może ma wspaniały związek. Nie pouczaj mnie. To on sie od zawsze do mnie przypjerdala i zaczyna. Gdyby sie nie zblizal to nie zwrocilabym nawet uwagi na tw pierdy. Ale z jakiej racji mam udawac ze nie widze jak jakis ulom do mnie sapie wiecznie. Moze jego strofuj i badz obiektywna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 317 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Wdzięczna napisał: Ale miny by wam zrzedly gdyby kiedyś okazało się że to prawda po raz kolejny powtarzasz kolejny objaw schizofrenii tak mysli schizofrenik "a co jesli moja paranoja to prawda" nie nieprawda lex nei jest twoim ginekologiem jestes chora i tyle. lex jest niania nie ma pojecia o medycynie. idz do lekarza od glowy zamiast do ginekologa Edytowano 2 godziny temu przez libedowsky Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 317 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Wdzięczna napisał: Tego co mnie podrywał per molestował?? tak tego ktory jest lexem i cie znalazl na kafeterii. masz urojenia zrozum to!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wdzięczna 51 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, libedowsky napisał: po raz kolejny powtarzasz kolejny objaw schizofrenii tak mysli schizofrenik "a co jesli moja paranoja to prawda" nie nieprawda lex nei jest twoim ginekologiem jestes chora i tyle. lex jest niania nie ma pojecia o medycynie. idz do lekarza od glowy zamiast do ginekologa Dobra. To był chirurg jak już. Dziecięcy chirurg. Czytasz w ogóle zanim coś napiszesz, co kto pisze? Jak z moim dzieckiem mogłam iść do ginekologa?? Już któryś raz z kolei znieksztalacsz moja wypowiedź. Może to ty tu się czaisz i nim jesteś?? Terytorialne by pasowało. Idę spać, bo mam dość srania na moją głowę. Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 58 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, BabkaBłądBoży napisał: Nie pouczaj mnie. To on sie od zawsze do mnie przypjerdala i zaczyna. Gdyby sie nie zblizal to nie zwrocilabym nawet uwagi na tw pierdy. Ale z jakiej racji mam udawac ze nie widze jak jakis ulom do mnie sapie wiecznie. Moze jego strofuj i badz obiektywna. Zawsze piszesz jak cby soli wsypali do łóżka. Jak można tak całe życie ilustracje przelewać. Nie odpisuj chyba że chcesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wdzięczna 51 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, libedowsky napisał: tak tego ktory jest lexem i cie znalazl na kafeterii. masz urojenia zrozum to!!!! Pisałam, że to chyba nie lex. Publicznie. Z nim też wyjaśniałam. O ile mówi prawdę - tego nie wie nikt. Zakładam, że nie zmyśla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBłądBoży 72 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Wdzięczna napisał: Dobra. To był chirurg jak już. Dziecięcy chirurg. Czytasz w ogóle zanim coś napiszesz, co kto pisze? Jak z moim dzieckiem mogłam iść do ginekologa?? Już któryś raz z kolei znieksztalacsz moja wypowiedź. Może to ty tu się czaisz i nim jesteś?? Terytorialne by pasowało. Idę spać, bo mam dość srania na moją głowę. Dobranoc Tak. Z pewnoscia. Lekarz marnuje pol doroslego zycia na skonczenie studiow by nastepnie zaprzepaszczac swoja kariere molestowaniem przecietnej matki brajana. Potem szuka jej na kafeterii zupelnie przypadkiem znajduje i zaczyna wesola tworczosc miedzy dyzurami. Jeszcze dodaj smoki i bedzie cala bajka. Ochlon. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 231 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, BabkaBłądBoży napisał: Nie pouczaj mnie. To on sie od zawsze do mnie przypjerdala i zaczyna. Gdyby sie nie zblizal to nie zwrocilabym nawet uwagi na tw pierdy. Ale z jakiej racji mam udawac ze nie widze jak jakis ulom do mnie sapie wiecznie. Moze jego strofuj i badz obiektywna. Może Cię lubi to pisze ale ogólnie jest miły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 317 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Wdzięczna napisał: ź. Może to ty tu się czaisz i nim jesteś?? przyznaje sie jestem tym pediatra ktory cie molestowal jak nie przestaniesz tu pisac i nie udasz sie do psychaitry to bede cie dalej molestowal a twojemu dziecku przepisze zle leki idz do psychiatry!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBłądBoży 72 Napisano 2 godziny temu Aha no i pisze z bledami ortograficznymi jak dėbil po podstawowce. Haha. Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBłądBoży 72 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Megi_ona napisał: Może Cię lubi to pisze ale ogólnie jest miły. Kolejna zaburzona ktora uwaza ze sympatie okazuje sie ludziom dokopujac im i obrazajac. Haha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 317 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Wdzięczna napisał: Pisałam, że to chyba nie lex. Publicznie. Z nim też wyjaśniałam. O ile mówi prawdę - tego nie wie nikt. wiedza wszyscy oprocz ciebie ty nie wiesz bo jestes chora. ostatni raz pisze masz ewidentne urojenia jak w schizofrenii to co piszesz swiadczy o chorobie np. "co jak to prawda i to on" itd. to objaw choroby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wdzięczna 51 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBłądBoży napisał: Tak. Z pewnoscia. Lekarz marnuje pol doroslego zycia na skonczenie studiow by nastepnie zaprzepaszczac swoja kariere molestowaniem przecietnej matki brajana. Dotąd jest prawda - bo ryzykował, czyż nie? Nie da się zaprzeczyć. No chyba się domyślał, jakie jest ryzyko Poza tym to "gracz" lubiący się pobawić kobietami. Ja nie mam siły załatwić tej sprawy w realu. Nie chcę tego przeżywać po raz drugi. To tak trudno zrozumieć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBłądBoży 72 Napisano 2 godziny temu To juz wiem czemu latacie za patusami. Na opak tlumaczycie sobie chamskie zachowania. Im gorszy tym mocniej kocha. To fajnie macie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wdzięczna 51 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, libedowsky napisał: przyznaje sie jestem tym pediatra ktory cie molestowal jak nie przestaniesz tu pisac i nie udasz sie do psychaitry to bede cie dalej molestowal a twojemu dziecku przepisze zle leki idz do psychiatry!!! To nie Ty. Ja tu każdego obczajam. Ciebie już dawno wykluczyła. A co myślisz, że nie analizuje?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 317 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, BabkaBłądBoży napisał: Tak. Z pewnoscia. Lekarz marnuje pol doroslego zycia na skonczenie studiow by nastepnie zaprzepaszczac swoja kariere molestowaniem przecietnej matki brajana. Potem szuka jej na kafeterii zupelnie przypadkiem znajduje i zaczyna wesola tworczosc miedzy dyzurami. Jeszcze dodaj smoki i bedzie cala bajka. Ochlon. ona jest chora i dlatego tak mysli. przeczytaj sobie komentarze wielu chorych tam pisze i maja identycznie jak autorka pisza ze maja zdiagnozowa schizofrenie i to samo co wdzieczna te same teksty w stylu " a co jesli sie okaze ze mam racje" mp.pl/pacjent/psychiatria/choroby/78549,schizofrenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 231 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, BabkaBłądBoży napisał: Kolejna zaburzona ktora uwaza ze sympatie okazuje sie ludziom dokopujac im i obrazajac. Haha. Ja nikogo nie obrażam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wdzięczna 51 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, BabkaBłądBoży napisał: To juz wiem czemu latacie za patusami. Na opak tlumaczycie sobie chamskie zachowania. Im gorszy tym mocniej kocha. To fajnie macie. Na to się składa wiele czynników. Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBłądBoży 72 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Wdzięczna napisał: Dotąd jest prawda - bo ryzykował, czyż nie? Nie da się zaprzeczyć. No chyba się domyślał, jakie jest ryzyko Poza tym to "gracz" lubiący się pobawić kobietami. Ja nie mam siły załatwić tej sprawy w realu. Nie chcę tego przeżywać po raz drugi. To tak trudno zrozumieć? To na choi sie podniecasz wciaz i wciaz? Ja jak nie chce czegos przezywac to nie poruszam tematu w ogole zamiast go mielic. Jak i wiekszosc ludzi. Zejdz na ziemie kobieto. Ludzie z kasa i wyksztalceniem nawet psychopaci maja dosc w realu kobiet do wykorzystania zeby latac za jakas byle przecietniara po jakiejs zalosnej kafeterii. Sorry ale taka prawda. My tutaj nie nalezymy do elity kobiet zeby ktos sobie tyle trudu zadawal i cale internety przekopywal zeby mas molestowac online. Ja wiem ze kazda by chciala sie poczuc jak 50 twarzy greja ale mozgu trzeba uzywac a nie tylko miec. I spojrzec obiektywnie na swojo persone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBłądBoży 72 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Ja nikogo nie obrażam. I chyba bystra tez srednio skoro nie zrozumialas o co mi chodzilo. Zreszta co mje to. Weszlam na 5 min i znowu sie w dalam w guwnoburze xD tez jestem yebnieta 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wdzięczna 51 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, libedowsky napisał: ona jest chora i dlatego tak mysli. przeczytaj sobie komentarze wielu chorych tam pisze i maja identycznie jak autorka pisza ze maja zdiagnozowa schizofrenie i to samo co wdzieczna te same teksty w stylu " a co jesli sie okaze ze mam racje" Ty. Bo Cię sprawdzę, czy aby to nie Ty Ty to jesteś niezły przypał. Naprawdę. Po raz kolejny, dobranoc. Zmieńcie płytę i temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wdzięczna 51 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, BabkaBłądBoży napisał: To na choi sie podniecasz wciaz i wciaz? Ja jak nie chce czegos przezywac to nie poruszam tematu w ogole zamiast go mielic. Jak i wiekszosc ludzi. Zejdz na ziemie kobieto. Ludzie z kasa i wyksztalceniem nawet psychopaci maja dosc w realu kobiet do wykorzystania zeby latac za jakas byle przecietniara po jakiejs zalosnej kafeterii. Sorry ale taka prawda. My tutaj nie nalezymy do elity kobiet zeby ktos sobie tyle trudu zadawal i cale internety przekopywal zeby mas molestowac online. Ja wiem ze kazda by chciala sie poczuc jak 50 twarzy greja ale mozgu trzeba uzywac a nie tylko miec. I spojrzec obiektywnie na swojo persone. Mylisz się. Nie wolno zakopywać w sobie, trzeba mielić, mielić. Pracować nad tym i wyciągać z tego wnioski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBłądBoży 72 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Wdzięczna napisał: Mylisz się. Nie wolno zakopywać w sobie, trzeba mielić, mielić. Pracować nad tym i wyciągać z tego wnioski. To se zmiel na miecikal. Nie widze wnioskow z odgrzewanego sprzed lat kotleta. Po 30 latach baby sobie przypominaja ze je ktos molestowal. I po co? Dont ker. Dobranoc ludzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wdzięczna 51 Napisano 2 godziny temu Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 317 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Cytat Powariowaliście same doktoraty pewnie tutaj co ledwo podstawówkę skończyły i tyleż maja doświadczenia. Schizofrenia drodzy państwo to nie przelewki wie to każdy kto ma taką diagnozę, cieszcie się że mamy 21 wiek i czasy są cywilizowane to wam się za przeproszeniem w d... przewraca z tą anty-psychiatrią. Trzeba brać leki bo inaczej mózg ma zjazd na teorie spiskowe co widać po tych niżej komentarzach, co jeden to inna teoria. naprawde bekowe sa te komentarze zdiagnozowanych schizofreników i to poakzuje jak oni mysla wdzieczna mysli identycznie ta, sa nawet komentarze ze schizofrenie powoduje bolerioza albo ze mozna wyleczyc witamina c albo zawierzyc sie jezusowi i bedzie sie zdrowym Edytowano 2 godziny temu przez libedowsky Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach