Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

23 minuty temu, libedowsky napisał:

to swiatowy spisek masonów i klubu bildenberg oni ci zablokowali i stoja za tym lekarzem

wszystkim rzadzi rząd światowy

Dobra. Ze mnie już ciśnienie zeszło. Ale był taki moment (prowokujcie mnie dalej), że miałam ochotę wywalić tu jego imię i nazwisko. A tego byśmy nie chcieli. 

Iskra też ma świetne pomysły... "Napisz mu list"... I gościu będzie miał jeszcze dowód i mnie oskarży o zniesławienie, a ja żadnego dowodu nie mam, bo działał z zaskoczenia totalnie, więc jak mu udowodnić...? 

8 minut temu, Wdzięczna napisał:

Iskra też ma świetne pomysły..

iskra jest stuknieta lepiej unikaj jej rad. ty nie jestes stuknieta tylko chora to cie rozni od iskry ze ty mozesz byc normalna a ona nie.

1 godzinę temu, libedowsky napisał:

iskra jest stuknieta lepiej unikaj jej rad. ty nie jestes stuknieta tylko chora to cie rozni od iskry ze ty mozesz byc normalna a ona nie.

Trzeba ją pokierować tylko na wyrku 

2 godziny temu, Wdzięczna napisał:

Zaczęłam pisać z Iskrą na priv. Teraz patrzę i już skrzynka zablokowana. Dziwne, nie?? 

No to dalej, Leżak zna Dangera, który podobno był Donerem... Ten użytkownik to był on. Donero zniknął, pojawił się lex. Pisał że ktoś go prześladuje i łazi za nim po forum. Ktoś, czyli ja. Pisał nawet "o co jej chodzi, może o kasę?" 

Ja nie wiem kim wy tu jesteście. Lex mnie już dobrze "sprawdzał". Może na czyjeś zlecenie. Iskra coś pisała że się obsrał po moim pojawieniu się tutaj... Znała tego Donero, kryje go... 

Jakby co ja się nie boję. 😊

Ciekawe kto i czemu skrzynkę zablokował. Za dużo informacji wychodzi na jaw... 👍

Niezła odklejka 😄

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się