Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

14 minut temu, Wdzięczna napisał:

Ja tu każdego obczajam. Ciebie już dawno wykluczyła. A co myślisz, że nie analizuje??

postawie 10k na to że masz schizofrenie twoje objawy są ksiązkowe idz do lekarza poki czas bo jak bedziesz miala jakas katatonie czy gorszy stan to ci tylko elektrowstrzasy zostana a tak dostaneisz leki i bedziesz zyc normalnie. masz ewidentne urojenia przesladowcze czy jak sie to nazywa to podstawowy objaw schizofrenii jak rowniez to ze wydaje ci sie ze analizujesz i kazdego jestes w stanie przejrzeć. pocozytaj te komentarze schizofreników a zauważysz że oni maja identyczny tok myslenia jak ty.

15 minut temu, BabkaBłądBoży napisał:

To na choi sie podniecasz wciaz i wciaz? Ja jak nie chce czegos przezywac to nie poruszam tematu w ogole zamiast go mielic. Jak i wiekszosc ludzi. Zejdz na ziemie kobieto. Ludzie z kasa i wyksztalceniem nawet psychopaci maja dosc w realu kobiet do wykorzystania zeby latac za jakas byle przecietniara po jakiejs zalosnej kafeterii. Sorry ale taka prawda. My tutaj nie nalezymy do elity kobiet zeby ktos sobie tyle trudu zadawal i cale internety przekopywal zeby mas molestowac online. Ja wiem ze kazda by chciala sie poczuc jak 50 twarzy greja ale mozgu trzeba uzywac a nie tylko miec. I spojrzec obiektywnie na swojo persone.

ona jest chora a ty jej tlumaczysz jak zdrowemu ona z tego co ty napisalas wyniesie wniosek ze jest wyjatkowa i dlatego akurat jej sie to przytrafilo czyli poglebi sie w schizofrenicznym przekonaniu o swojej wyjatkowosci

55 minut temu, Hebee napisał:

To nie leży w zakresie moich zainteresowań.

Ja widzę związku właśnie tak romantiko gdzie obie strony bardzo chcą ale nie mogły znaleźć i jak będą mieć to będą doceniać a nie nie takich lachonow kalkulatora że go wziela bo prawko fura i komora a jak co inny bo powiedzenie jest. Chciałbym trochę tak uratować. 

14 minut temu, Wdzięczna napisał:

Ty. Bo Cię sprawdzę, czy aby to nie Ty ☝️

Ty to jesteś niezły przypał. Naprawdę. 

Po raz kolejny, dobranoc. Zmieńcie płytę i temat. 

sprawdz ale wczesniej przeczytaj o objawach i komentarze i idz do lekarza poki czas zwlaszcza ze masz dziecko, schizofrenie sie dziedziczy po matce wiec dziecko tez moze byc chore ryzyko choroby u dziecka jest duze a ty nie widzisz nawet tego ze sama chorujesz

popros kogos z rodziny o pomoc i ci powie czy powinnas isc do lekarza czy jestes zdrowa na bank inni bliscy widza ze cos z toba nie tak.

Przed chwilą, Mainfucker2000 napisał:

Libedowsky rynek czeka krach niesamowity huh

jaki krach wez ty spojrz na wykresey efket stycznia wszystko rosnie

• Haha 1

1 minutę temu, libedowsky napisał:

jaki krach wez ty spojrz na wykresey efket stycznia wszystko rosnie

Elliota i fibonacziego mówi jesteśmy na szczycie trójki wszechświata 

Cytat

A tak z innej beczki...kto da mi gwarancję, że moja schizofrenia to nie wynik ludzkiego działania? że człowiek nie dysponuje taką techniką (o której normalnie się nie słyszy, bo być może jest tajna), że jest w stanie wywoływać u innych psychozę

Cytat

A z drugiej strony, jeśli to choroba, czemu Bóg pozwala na taką chorobę? Że wydaje mi się, że inni mnie kontrolują? Nie jest łatwo wierzyć w takich okolicznościach...w sytuacji kiedy mi się wydaje, że wszystko co robię jest na wylot prześwietlane za pomocą techniki, fortelu

Cytat

Nie mam na to bezpośrednich dowodów, ale pojawiły się we mnie myśli i podejrzenia, że zrobili z niej w sądzie prostytutkę...nie wiem jak było naprawdę w tym względzie

Faktem jest natomiast (na pewno nie urojeniem), że jedna osoba opowiadała mi o jakiś orgietkach w sądzie...z tego wszystkiego co było moją rzeczywistością, zacząłem słyszeć ludzkie myśli i mieć wrażenie, że jestem kontrolowany...to w skrócie jak to się zaczęło z moją schizofrenią.

widzisz ze oni maja to samo co ty ?

5 minut temu, Mainfucker2000 napisał:

Elliota i fibonacziego mówi jesteśmy na szczycie trójki wszechświata 

psychaitra mowi ze masz awolicje i urojenia i powinienes sie leczyc bo coraz gorzej z toba masz i tak szczescie ze to nie jakas schizofrenia

Przed chwilą, libedowsky napisał:

psychaitra mowi ze masz awolicje i urojenia i powinienes sie leczyc bo coraz gorzej z toba masz i tak szczescie ze to nie jakas schizofrenia

Jesteśmy na końcu a możemy spaść gorzej niż 2022 obstawiam 3200p

7 minut temu, libedowsky napisał:

Według mnie grube molochy pompowaly rynek kilkoma akcjami spx a teraz wyrzucajom papiery wartościowe i zbiorą na dole mnożac swoje majątki bo są pazerni

2 minuty temu, Mainfucker2000 napisał:

Według mnie grube molochy pompowaly rynek kilkoma akcjami spx a teraz wyrzucajom papiery wartościowe i zbiorą na dole mnożac swoje majątki bo są pazerni

psychaitra pilnie zanim bedziesz rysowal wykresy gieldowe pod mostem i w noclegowni opowiadal ze jestes rentierem lecz ten łeb zanim bezie za pozno bo po tych bzdurahc jakie wy[isujesz co noc widac ze bardzo zle z toba

2 minuty temu, libedowsky napisał:

psychaitra pilnie zanim bedziesz rysowal wykresy gieldowe pod mostem i w noclegowni opowiadal ze jestes rentierem lecz ten łeb zanim bezie za pozno bo po tych bzdurahc jakie wy[isujesz co noc widac ze bardzo zle z toba

Nie wiadomo kiedy będę miał pieniądze ale giełdę lepiej być na bieżąco 

Jeśli unity zrobi 3 na 300 to warto nawet za 1k trzymac po 3 kupiony papier do emerytury 

a jak ktos jest zdrowy to tez polecam te kiomentarze schizofrenikow naprawde bekowe 😄 jakby ;ezaka czytac 😄

Cytat

Też mam schizofrenię paraidalna. Za to że mi ją dali zemscilam się. Głosy robiły mnie w bambuko, a ja tego bardzo nienawidzę. Za karę załatwiłam ich jacy oni byli naiwni wszystko mi o sobie powiedzieli. Lubię podsluchiwac głosy, czasami powiedzą swoje tajemnice. Później je wykorzystuje przeciwko nim.

😄

32 minuty temu, libedowsky napisał:

postawie 10k na to że masz schizofrenie twoje objawy są ksiązkowe idz do lekarza poki czas bo jak bedziesz miala jakas katatonie czy gorszy stan to ci tylko elektrowstrzasy zostana a tak dostaneisz leki i bedziesz zyc normalnie. masz ewidentne urojenia przesladowcze czy jak sie to nazywa to podstawowy objaw schizofrenii jak rowniez to ze wydaje ci sie ze analizujesz i kazdego jestes w stanie przejrzeć. pocozytaj te komentarze schizofreników a zauważysz że oni maja identyczny tok myslenia jak ty.

Jedyny psychiczny chory to ten co molestuje. Zapamiętaj to sobie. 

3 minuty temu, libedowsky napisał:

a jak ktos jest zdrowy to tez polecam te kiomentarze schizofrenikow naprawde bekowe 😄 jakby ;ezaka czytac 😄

😄

Co myślisz o jastrzębia spółka węglowa według mnie zrobią 3 dno 10zl i chyba znowu urośnie 

6 minut temu, libedowsky napisał:

😄

PlayStation Portal będę kupował bo czarne wychodzi za tydzień 

29 minut temu, libedowsky napisał:

sprawdz ale wczesniej przeczytaj o objawach i komentarze i idz do lekarza poki czas zwlaszcza ze masz dziecko, schizofrenie sie dziedziczy po matce wiec dziecko tez moze byc chore ryzyko choroby u dziecka jest duze a ty nie widzisz nawet tego ze sama chorujesz

popros kogos z rodziny o pomoc i ci powie czy powinnas isc do lekarza czy jestes zdrowa na bank inni bliscy widza ze cos z toba nie tak.

Zaczęłam pisać z Iskrą na priv. Teraz patrzę i już skrzynka zablokowana. Dziwne, nie?? 

No to dalej, Leżak zna Dangera, który podobno był Donerem... Ten użytkownik to był on. Donero zniknął, pojawił się lex. Pisał że ktoś go prześladuje i łazi za nim po forum. Ktoś, czyli ja. Pisał nawet "o co jej chodzi, może o kasę?" 

Ja nie wiem kim wy tu jesteście. Lex mnie już dobrze "sprawdzał". Może na czyjeś zlecenie. Iskra coś pisała że się obsrał po moim pojawieniu się tutaj... Znała tego Donero, kryje go... 

Jakby co ja się nie boję. 😊

Ciekawe kto i czemu skrzynkę zablokował. Za dużo informacji wychodzi na jaw... 👍

5 minut temu, Mainfucker2000 napisał:

Co myślisz o jastrzębia spółka węglowa według mnie zrobią 3 dno 10zl i chyba znowu urośnie 

mozna smialo szortowac spadnie do paru zlotych jak kilka lat temu tylko akcjonariusze sie dogadali i kupuja akcje i blokuja bo tam jest fundow szortujacych bardzo duzo i nie maja akcji./ nie wiem ile teraz kosztuje ale jak akcjonariusze na bankierze zaczeli blokowac akcje to z 20zl skoczyly an 30zl

duzo jednak ludzi ma konta w xtb zeby nie placic prowizji a tam nie ma akcji na koncie tylko to sa "opcje na akcje" wiec tak ich robia pseudobiura w bambuko wiec nie zablokuja bo ich fizycznie nie maja tak samo nie przystapia do skupu itd.

jedyne ryzyko to ze duzo szorciarzy na jsw i jak zacznie sie panika z odkupem akcji to moze braknac. na cdr podobnie kiedys bylo. casus game stopu

mozna smialo szortowac spadnie do paru zlotych jak kilka lat temu tylko akcjonariusze sie dogadali i kupuja akcje i blokuja bo tam jest fundow szortujacych bardzo duzo i nie maja akcji./ nie wiem ile teraz kosztuje ale jak akcjonariusze na bankierze zaczeli blokowac akcje to z 20zl skoczyly an 30zl

duzo jednak ludzi ma konta w xtb zeby nie placic prowizji a tam nie ma akcji na koncie tylko to sa "opcje na akcje" wiec tak ich robia pseudobiura w bambuko wiec nie zablokuja bo ich fizycznie nie maja tak samo nie przystapia do skupu itd.

jedyne ryzyko to ze duzo szorciarzy na jsw i jak zacznie sie panika z odkupem akcji to moze braknac. na cdr podobnie kiedys bylo. casus game stopu

A zakupy po 10? Sa po 20 pare

6 minut temu, Wdzięczna napisał:

i już skrzynka zablokowana. Dziwne, nie?? 

spisek na pewno stoi za tym lekarz molestator

6 minut temu, Wdzięczna napisał:

No to dalej, Leżak zna Dangera, który podobno był Donerem... Ten użytkownik to był on. Donero zniknął, pojawił się lex. Pisał że ktoś go prześladuje i łazi za nim po forum. Ktoś, czyli ja. Pisał nawet "o co jej chodzi, może o kasę?" 

kolejne urojenie

7 minut temu, Wdzięczna napisał:

Lex mnie już dobrze "sprawdzał". Może na czyjeś zlecenie.

urojenie

Iskra coś pisała że się obsrał po moim pojawieniu się tutaj... Znała tego Donero, kryje go... 

urojenie

Za dużo informacji wychodzi na jaw..

objaw schizofreni

Przed chwilą, libedowsky napisał:

spisek na pewno stoi za tym lekarz molestator

kolejne urojenie

urojenie

urojenie

objaw schizofreni

To pewnie Ty mi zablokowałeś. 

1 minutę temu, Mainfucker2000 napisał:

A zakupy po 10? Sa po 20 pare

a dlaczego by mialo rosnac jak kupisz po 10zl jak nikt wegla nie potrzebuje juz i maja go przestac kopac za pare lat ?

to spadnie do zera maja roszczeniowych gornikow ktorzy nie patrza czy spolka ma zysk czy strate i zawsze chca wiecej zarabiac ta firma to bankrut za pare lat

Przed chwilą, Wdzięczna napisał:

to swiatowy spisek masonów i klubu bildenberg oni ci zablokowali i stoja za tym lekarzem

wszystkim rzadzi rząd światowy

a dlaczego by mialo rosnac jak kupisz po 10zl jak nikt wegla nie potrzebuje juz i maja go przestac kopac za pare lat ?

to spadnie do zera maja roszczeniowych gornikow ktorzy nie patrza czy spolka ma zysk czy strate i zawsze chca wiecej zarabiac ta firma to bankrut za pare lat

Wróci moda na węgiel 

1 minutę temu, Wdzięczna napisał:

sadzac po tym ze jestesm tu ja, ty, lezak, bicu, iskra i przemek to obastawiam ze zablokowal ci lezak albo przemek

1 minutę temu, Mainfucker2000 napisał:

Wróci moda na węgiel 

jsw kopie wegiel 4 razy drozej niz gornik w australii wliczajac transport.

koszty pracy w jsw to 70% wszystkich kosztów a w cywilizowanym swiecie 30. to nigdy nie bedzie rentowne chyba ze obniza gornikom pensje o polowe

Edytowano przez libedowsky

21 minut temu, libedowsky napisał:

lezak albo przemek

Też ich obstawiam i to nie pierwszy raz. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się