Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Masynamaria

Rozczarowania i odkrycia YT 2024

Polecane posty

Ciekawi mnie jakie są Wasze największe odkrycia i rozczarowania kanałów na YT. Macie kanały, do których się przekonałyście lub Was rozczarowały po pewnym czasie?

Youtuberki, do których lubię zaglądać to:

Marcia - kiedyś pokazywała dużo Avonu i Oriflame ale w 2024 roku poszła we vlogi i bardzo fajnie jej to wychodzi. Vlogmasy były super, bez nadęcia, spiny i scenariusza. Bardzo komfortowa osoba.

Montura (Ilona Kolińska) - super ciepła osoba, prowadząca zwykłe życie. Też lubi Avon ale nic nie wciska. Bardzo zaradna kobieta, kocha pieski:) Comfort person.

MissPotocky - wrociłam do niej po przerwie - bardzo lubię jej recenzje perfumowe. Dużo perfum niszowych ale biorąc pod uwagę ceny perfum mainstreamowych, to nisza wcale nie wychodzi tak drogo.

Największym rozczarowaniem jest Eryka Nawrocka - bardzo lubiłam jej kanał z tematyką perfumową, ładnie się wysławia. Miała ogromny potencjał aby jej kanał stał się wiodący pod kątem recenzji perfum. W zeszłym roku dostała sporo paczek perfumowych od swoich widzek, niektóre zapachy naprawdę wysokopółkowe. Ucieszyłam się, że w końcu pojawia się coś ciekawego (nie tylko tanie zapachy katalogowe i odpowiedniki - dla mnie zwykłe podróby). Niestety wiele zapachów zjechała, za to że są drogie i mało odkrywcze, krzywiąc się przy tym niemiłosiernie. No cóż jak się wylewa na siebie hektolitry perfum, nie testuje o różnych porach roku itp. to tak może być. Najlepsze Avony i podróby. Szkoda.

Cococollection - kiedyś często oglądałam i bardzo mnie inspirowała - teraz nie zaglądam totalnie. Nuda

SuzyLife - lubiłam jak pokazywała swoje ponadprzeciętne życie. Teraz - chodzący słup reklamowy. Już jej nie ufam, a szkoda 😞

Siostry Julia i Klaudia - totalnie neutralne - oglądam jako ciekawe zjawisko  😉 Moim zdaniem nieszkodliwe, trochę słupy reklamowe.

Jestem ciekawa Waszych spostrzeżeń

Marcie bardzo lubię, chyba jedyne vlogmasy, które obejrzałam w całości, zresztą w ubiegłym roku też. Misspotocky też lubię posłuchać. Cococollection przestałam oglądać, zresztą od tego roku chyba przestała nagrywać na YT, ale i tak za bardzo poszła w różne współprace i zresztą same bardzo drogie kosmetyki, więc trochę tego za dużo.

Reszty nie znam, ale zajrzę do Montury, zaciekawiłaś mnie 🙂

Edytowano przez Koka11

Ilona (Montura) jest troszkę starsza niż pozostałe dziewczyny ale jakaś taka dobra energie od niej bije. Jest taka spokojna i dobra (może trochę naiwna). Bardzo ją polubiłam.

Odkryłam Karolinę Samson- lubię ją.

Przekonałam się do miszmaszki- taka zwykła dziewczyna, nie słup reklamowy. Odkąd poszła do pracy patrze na nią inaczej- na wielki plus. 

Wole ogladac te 2( plus Ale Zuze)niż szusz.

3 minuty temu, Etoile napisał:

Odkryłam Karolinę Samson- lubię ją.

Przekonałam się do miszmaszki- taka zwykła dziewczyna, nie słup reklamowy. Odkąd poszła do pracy patrze na nią inaczej- na wielki plus. 

Wole ogladac te 2( plus Ale Zuze)niż szusz.

Karolinę też oglądam - jest spoko, a do miszmaszki chętnie zajrzę. Dzięki za polecajkę!

Karolinę Samson i Miszmaszkę odkryłam w zeszłym roku, prowadza obie fajne kanały. Obie dziewczyny tak różne, a dobrze się je ogląda.

Mnie wrozczarowała Aleandra, dawniej lubiłam oglądać jej makijaże, a potem vlogi z domu I ogrodu, przy czym najbardziej interesowało mnie jak radzi sobie w ogrodzie. Odkąd się rozwiodła i przeniosła do mieszkania, a potem zaczęła budować dom to stała się słupem reklamowym i te jej "pierwsze razy" i wmawianie innym jaka jest szczęśliwa (zwłaszcza w pierwszej polowie roku).

Największe odkrycie kanał Moniki Burzyńskiej, rozczarowań nie mam... jak coś mi nie pasuje to nie oglądam, albo oglądam przez chwilę i wracam do ulubionych.

5 minut temu, marawstala napisał:

Największe odkrycie kanał Moniki Burzyńskiej, rozczarowań nie mam... jak coś mi nie pasuje to nie oglądam, albo oglądam przez chwilę i wracam do ulubionych.

Pisząc rozczarowania miałam na myśli kanały, które kiedyś się lubiło i oglądało ale poszły w nieciekawym dla nas kierunku i już nam się nie podobają, a szkoda. Mimo, że te osoby nadal się w jakimś stopniu lubi.

Metoda żeby nie oglądać, jak coś się nie podoba od początku, jest najlepsza. Po co się męczyć. Tak na przykład miałam z Szusz - bardzo lubiłam śledzić jej podróże, zakupy i lifestyle itp. ale teraz nie daję rady. Nie lubię takiego marazmu.

10 minut temu, Masynamaria napisał:

Pisząc rozczarowania miałam na myśli kanały, które kiedyś się lubiło i oglądało ale poszły w nieciekawym dla nas kierunku i już nam się nie podobają, a szkoda. Mimo, że te osoby nadal się w jakimś stopniu lubi.

Metoda żeby nie oglądać, jak coś się nie podoba od początku, jest najlepsza. Po co się męczyć. Tak na przykład miałam z Szusz - bardzo lubiłam śledzić jej podróże, zakupy i lifestyle itp. ale teraz nie daję rady. Nie lubię takiego marazmu.

Yhym sami też się zmieniamy i z czasem może mamy potrzebę zmian, poszerzenia wiedzy (która odkryjemy w nowych)... a same kanały nadal są ok. w danym etapie naszego życia... w moim przypadku w ten sposób na to patrzę. : )

Edytowano przez marawstala

3 minuty temu, marawstala napisał:

Yhym sami też się zmieniamy i z czasem może mamy potrzebę zmian, poszerzenia wiedzy (która odkryjemy w nowych)... a same kanały nadal są ok. w danym etapie naszego życia... w moim przypadku w ten sposób na to patrzę. : )

100% racji!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować