przewr(l)otna 874 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, libedowsky napisał: raczej ten huragan ktory zniszczyl pol florydy etna to tylko troche podymi czasami Ale jest czynnym wulkanem i cholera wie kiedy się obudzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, libedowsky napisał: raczej ten huragan ktory zniszczyl pol florydy etna to tylko troche podymi czasami To prawda. Ja nie dymie ja rozpjerdalam 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 24 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, libedowsky napisał: tak dokladnie dla mnie kazdy kto sie tatuuje ma jakies problemy z soba powazne. zdrowy na umysle czlowiek nie maluje sobie polowy ciala. Chciał być groźny ja wystarczy że jestem wyprostowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 97 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, libedowsky napisał: brzydko piszesz pani z biblioteki patrzy opanuj sie krzysiu Po co jak każdy wie że śliwkowy zwyrol lubi jak go gnoje, bo wraca po więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, przewr(l)otna napisał: Ale jest czynnym wulkanem i cholera wie kiedy się obudzi no ale to jak bromo troche tam mruczy takei wulkany sa niegrozne. zobaczysz co sie stanie jak ten kolo neapolu zamruczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Mainfucker2000 napisał: Chciał być groźny ja wystarczy że jestem wyprostowany moze cos w tym byc bo jest maly a chcial byc moze kibolem jak wszyscy koledzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 97 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, pipistrella napisał: To prawda. Ja nie dymie ja rozpjerdalam I bluzgasz jak najgorsza patola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 874 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, pipistrella napisał: Ogolnie miałam nie pisać ale wyszło jak zwykle chcualam przez chwile być normalna, nie wyszło Wyszło super i się rypło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 24 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, libedowsky napisał: moze cos w tym byc bo jest maly a chcial byc moze kibolem jak wszyscy koledzy Szwagier też cały wymazany bo o głowę niższy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Po co jak każdy wie że śliwkowy zwyrol lubi jak go gnoje, bo wraca po więcej jaki ty jestes grozny, dystyngowane kafeteryjen damy juz maja mokro pewnie i czekaja czy ktos sprowokuej krzysia czy nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 97 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, pipistrella napisał: Ogolnie miałam nie pisać ale wyszło jak zwykle chcualam przez chwile być normalna, nie wyszło Po alkoholu zawsze wyjdzie wieśniara z ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 24 Napisano 5 godzin temu Nie potrzebuje dużo tych pstrykaczy w zasadzie dwa do kuchni i jeden w mały pokój co mi odetnie przedłużacz ewentualnie dwa też Także się zmieszcze gdzieś do 4szt wysyłka smart tylko muszę poszukać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Po alkoholu zawsze wyjdzie wieśniara z ciebie. A ty nie potrzebujesz do tego alkoholu ani nawet kleju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 874 Napisano 5 godzin temu ...a tymczasem FC Barcelona pokonała Real Madryt 5:2 i zdobył puchar Hiszpanii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Przed chwilą, przewr(l)otna napisał: ...a tymczasem FC Barcelona pokonała Real Madryt 5:2 i zdobył puchar Hiszpanii. to juz pare godzin temu szczesny dostal czerwona kartke jestesmy na bieżąco Edytowano 5 godzin temu przez libedowsky Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 5 godzin temu Ja nawet nie pamietam Co i o czym pisałam a wy tacy zachwyceni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 24 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, pipistrella napisał: Ja nawet nie pamietam Co i o czym pisałam a wy tacy zachwyceni Ostatnio widziałem w restauracji tiktoka moje talerze minimalist kwadrat biały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 5 godzin temu Najgorzej sie wkurzylam ze libed nie rozpoznał. To już smierdzi rozwodem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 5 godzin temu Jeszcze brakowało żeby zaczal podrywac i jak to wtedy traktować? Zdrada? Nie zdrada? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, pipistrella napisał: Ja nawet nie pamietam Co i o czym pisałam a wy tacy zachwyceni udawalas normalna w jednym temacie a pozniej zobaczylas lezaka i juz wiadomo bylo ze musisz byc tutejsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 24 Napisano 5 godzin temu 64 rachunek był za zupe i 2 danie to chyba już restauracja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 874 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: to juz pare godzin temu szczesny dostal czerwona kartke jestesmy na bieżąco No właśnie. Przyszłam tu gdy mecz się zaczął i wasza "wojna". Puchar wręczony, piłkarze już śpią naciulani ( jedni z radości, drudzy ze smutku) a wy nieprzerwalnie się kopiecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, pipistrella napisał: Najgorzej sie wkurzylam ze libed nie rozpoznał. To już smierdzi rozwodem bylo bykow nie robic juz mialem wbijac z pytaniem czy chcesz sie foteczkami wymienic ale zobaczylem ze miecz bajeruje to mowie a byl pierwszy to niech ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Mainfucker2000 napisał: Ostatnio widziałem w restauracji tiktoka moje talerze minimalist kwadrat biały Ty masz jedna pozytywna cechę. Tzn może dla ciebie negatywna w sumie. ale ty w ogóle nie chowasz urazy : p mozna ci napisać strasznie chamski tekst a ty jak gdyby nic o set upie i szwagrze masz tego świadomośc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 24 Napisano 5 godzin temu Zawsze się czepiałem matki po co wyciąga ciągle z kontaktu ale ona wiedziała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 97 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, pipistrella napisał: A ty nie potrzebujesz do tego alkoholu ani nawet kleju Jesteś dnem skoro się upijasz i miejmy nadzieję że wątroba i śledziona siądzie. 8 minut temu, libedowsky napisał: jaki ty jestes grozny, dystyngowane kafeteryjen damy juz maja mokro pewnie i czekaja czy ktos sprowokuej krzysia czy nie To się nazywa przyzwolenie społeczne any skakać butami po zwyrolu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, libedowsky napisał: bylo bykow nie robic juz mialem wbijac z pytaniem czy chcesz sie foteczkami wymienic ale zobaczylem ze miecz bajeruje to mowie a byl pierwszy to niech ma Bardzo śmieszne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Jesteś dnem skoro się upijasz i miejmy nadzieję że wątroba i śledziona siądzie. Och dziękuje to tak miło przy poczatku tygodnia usłyszeć ciekawe jak cie maryjka wybroni z tego - trudna niedziela? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: miejmy nadzieję że wątroba i śledziona siądzie. ale ty brzydko piszesz nieladnei tak sie wyrazac jak tak mozesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 24 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, pipistrella napisał: Ty masz jedna pozytywna cechę. Tzn może dla ciebie negatywna w sumie. ale ty w ogóle nie chowasz urazy : p mozna ci napisać strasznie chamski tekst a ty jak gdyby nic o set upie i szwagrze masz tego świadomośc? No i mnie podrywa jak ja elcie chce udobroochac 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach