pipistrella 40 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Czyli to twój ból, a co do twoich efektów znowu straciłaś nerwy i czas Nerwow w ogóle a czasu trochę miałam do przepjerdolenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: czosnek moze byc reszta odpada Czosnek? O fuj jest najgorszy. Jesteś dziwny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, pipistrella napisał: Czosnek? O fuj jest najgorszy. Jesteś dziwny ale lubie to dobra przyprawa ser jest najgorszy najbardziej smierdzi i mleko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 222 Napisano 2 godziny temu Megi kładź sie, bo będziesz miała rano podkrążone oczy i będziesz wyglądała, jak po spotkaniu z promyczkiem huh minimalist Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, malowany napisał: Megi kładź sie, bo będziesz miała rano podkrążone oczy i będziesz wyglądała, jak po spotkaniu z promyczkiem huh minimalist i tym milym akcentem zakonczmy ja sie klade spac trzymajcie sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, malowany napisał: Megi kładź sie, bo będziesz miała rano podkrążone oczy i będziesz wyglądała, jak po spotkaniu z promyczkiem huh minimalist Jak po spotkaniu z promyczkiem i by powiedziała widmok zamiast widmo , on za to wybija zęby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, libedowsky napisał: ale lubie to dobra przyprawa ser jest najgorszy najbardziej smierdzi i mleko Ja tez lubie ale nie z ust Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 2 godziny temu macie na dobranoc i do spania p.s. to o uju lezaka utwor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 222 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, pipistrella napisał: Jak po spotkaniu z promyczkiem i by powiedziała widmok zamiast widmo , on za to wybija zęby Widmok widmok widmok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, malowany napisał: Widmok widmok widmok zaraz ci pojedzie on raz wpadl w atak i wyzywal od jakichs zasyfialych gejów i jako powod podal ze sie zwrocono do niego per widmok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 222 Napisano 2 godziny temu Teraz już wiem, dlaczego patus fagaty słucha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 222 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, libedowsky napisał: zaraz ci pojedzie on raz wpadl w atak i wyzywal od jakichs zasyfialych gejów i jako powod podal ze sie zwrocono do niego per widmok Może mi skoczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, malowany napisał: Może mi skoczyć Wez go wyjaśnij raz a dobrze bo my już nie możemy:p damy ci za to elcie w nagrodę i leżiego w gratisie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 222 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, pipistrella napisał: Wez go wyjaśnij raz a dobrze bo my już nie możemy:p damy ci za to elcie w nagrodę i leżiego w gratisie Trochę mało, dorzuc fote libed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 2 godziny temu widmok porzadni luzie tak szybko odchodza podobno w wiezieniu tylu prawych siedzi odmow paciorek za jednego Cytat "Szatan z Piotrkowa" zmarł w wieku 62 lat. Informację tę podała jako pierwszy przekazał serwis gostynin24, powołując się na rzeczniczkę prasową Służby Więziennej podpułkownik Arleta Pęconek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 2 godziny temu podobno tez baby mu listy słały pewnie koleżanki kolezanek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, malowany napisał: Trochę mało, dorzuc fote libed Może być od dołu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 2 godziny temu widać że mu z oczu dobrze patrzy ocdn.eu/pulscms-transforms/1/7lnk9kqTURBXy84MWRlYWEwMTczMWI4Yjg3YzgyMWEzZTZjYzg0YWU0Yy5qcGVnkpUDBADNAW7MzpUCzQOsAMLD3gADoTAFoTEBoTPD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 222 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, pipistrella napisał: Może być od dołu? Dobra, obejdzie się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: widmok porzadni luzie tak szybko odchodza podobno w wiezieniu tylu prawych siedzi odmow paciorek za jednego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, libedowsky napisał: widać że mu z oczu dobrze patrzy Chrzestny widmoka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, pipistrella napisał: Chrzestny widmoka? nei znasz ? to znana postac troche sie postarzal na tym zdjeicu widmok zaraz podlapie ze takiej ikony polskiego wieziennictwa nie znasz i ci braki w edukacji bedzie wytykal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, libedowsky napisał: nei znasz ? to znana postac troche sie postarzal na tym zdjeicu widmok zaraz podlapie ze takiej ikony polskiego wieziennictwa nie znasz i ci braki w edukacji bedzie wytykal Nie:p tzn z czyms mi sie kojarzy ale bardziej jakaś nauczycielka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 2 godziny temu on zna na pamie3c wszystkie wywiady z jakims pekalskim a ty mariusza nie poznajesz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, libedowsky napisał: on zna na pamie3c wszystkie wywiady z jakims pekalskim a ty mariusza nie poznajesz ? Nie:p z twarzy podobny zupełnie do nikogo:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 2 godziny temu Odczytaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, pipistrella napisał: Nie:p z twarzy podobny zupełnie do nikogo:p on chyba byl nauczycielem nie znam sie za bardzo na zyciorysach skazancow ale cos mi sie obilo o uszy ze uczyl historii w szkole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 2 godziny temu tak myslalem ze dla widmoka ta wiadomosc o smierci to bedzie wstrzas i zamilknie penwie szuka info gdzie pogrzeb dobranoc wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 24 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, libedowsky napisał: on zna na pamie3c wszystkie wywiady z jakims pekalskim a ty mariusza nie poznajesz ? Miałem brać absorpcyjnom ale ty drogie są i dużo prądu za to bezglosne więc do sypialni lepsze Ale 3 kola za lodówkę wielkości 500zl Także coraz bardziej resercz trzeba będzie coś wziąć małego energii i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 24 Napisano 2 godziny temu Absorpcyjna czerpie 1,9kWh doba jak 2x moja albo jak moja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach