pipistrella 40 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Megi_ona napisał: Ok podobno mamy ileś tam. Nie masz i ja też już nie mam to było gdzieś 10 lat temu a napisanie 2 listów nie powoduje że jestem patologia więc naprawdę bez przesady. ale teraz znów do patusa ciagnie wiec coś może być na rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 600 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, marawstala napisał: Bo to się ciągnie jak flaki z olejem i każdy do drugiej strony ma jakieś ale a w sobie winy nie widzi. Serio idę, dobranoc No ja w sobie nie widzę winy, nie groże czymś dzieciom ani nie wysyłam oblesnycj privów. Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, marawstala napisał: Ale serio takie przepychanki to piaskownica jak się tak z boku to czyta. coz ludzie sa rozni jedni sie bawia jak dzieci inni wchodza na forum zeby sie podzielic powaznymi wiadomosciami z jutuba o tarocie czy znakach zodiaku. uszanuj ze ludzie maaj rozne zainteresowania jeden chce sie posmaic a inny poszerzyc swoje horyzonty i pogadac np. o klatwie prababaki jak ja zniwelowac przy pomocy dr zygmunta z zawodu bezrobotnego stolarza dajacego prady jak przepracowac cos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 97 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Śliwka Jukońska napisał: Ale to tylko u widmoka chyba. Uczciwie sobie zapracował. Są tematy z innym.klimatem. Ty też sobie zapracowałeś aż zapomniałeś flagowca takim jezuskiem byłeś prawym i szlachetnym zwyrolem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 97 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Śliwka Jukońska napisał: No ja w sobie nie widzę winy, nie groże czymś dzieciom ani nie wysyłam oblesnycj privów. Dobranoc. Twoją winą jest to że żyjesz , bo krew wypijesz a dziury nie zrobisz dlatego będzie wiesz co z tobą 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Śliwka Jukońska napisał: No ja w sobie nie widzę winy, nie groże czymś dzieciom ani nie wysyłam oblesnycj privów. Dobranoc. Mara to nasza kochana forumowa Szwajcaria, tu sie uśmiechnie, tam przegrywa pogłaszcze a psychola przytuli do piersi. Nie przejmowałabym sie jej ocena w tej sytuacji można ja wrzucić do worka z paniami ‚nie widze nie slysze nie mowie’. Sorry ale są jakies granice relatywizowania i bycia ta Szwajcaria Edytowano 2 godziny temu przez pipistrella Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Megi_ona napisał: Ok podobno mamy ileś tam. no fajnei ze to juz ustalone to teraz mozna pominac wiek i przejsc do meritum 7 minut temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Mara jest moją ulubioną userką , bo jak już pisze to ciekawie i też widzi wasze hejty więc wątpię ale nadzieję możesz mieć. moja tez i tez watpie ze ci cos napisze stad byla ta ironia ktorej ty nie wylapiesz mam swoja teorie na ten temat dlaczego jest wyrozumiala dla patologi jak ty ale zostawie dla siebie za to sie czepia normalnych ludzi bo uwaza ze to wina normalnych ze draznia patusó i dlatego patusy sa patusami. wiadomo ze to nie wina tego dobrego krzysia ktory w piaskownicy jej pozyczal lopatke to musi byc wina tych innych zlych ludzi ktorzy go na zla droge sprowadzaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 97 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, pipistrella napisał: ale teraz znów do patusa ciagnie wiec coś może być na rzeczy Odpowiedz sobie co reprezentuje twój narzeczony specjals i dlaczego cię ciągnie do ułomnego I już wiekowego. Bo u normalnych nie masz szans. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 2 godziny temu Dzieki takim babeczkom ten świr ma tu jakakolwiek racje bytu niestety. Tak ze ten Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 244 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, libedowsky napisał: ale ja nie napisalem ze nie jest w normaie. nie podejrzewam cie ze jestes uposledzona tylkon tak jak malowany napisal niezbyt lotna To coś nowego że nie mówisz że uposledzona aż mi miło się zrobiło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Czyli nie siedział ale jest pato według ciebie bo ma tatuaże aha tak dokladnie dla mnie kazdy kto sie tatuuje ma jakies problemy z soba powazne. zdrowy na umysle czlowiek nie maluje sobie polowy ciala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 600 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, pipistrella napisał: Mara to nasza kochana forumowa Szwajcaria, tu sie uśmiechnie, tam przegrywa pogłaszcze a psychola przytuli do piersi. Nie przejmowałabym sie jej ocena w tej sytuacji można ja wrzucić do worka z paniami ‚nie widze nie slysze nie mowie’. Sorry ale są jakies granice relatywizowania i bycia ta Szwajcaria Szwajcaria to urocze określenie nie znam jej, ale to chyba dobra dziewczyna. Dobrej nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Odpowiedz sobie co reprezentuje twój narzeczony specjals i dlaczego cię ciągnie do ułomnego I już wiekowego. Bo u normalnych nie masz szans. Może mam daddy issues a może mając 68 lat jestem Od niego znacznie starsza? No jak to tera widmok ogarniesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Twoją winą jest to że żyjesz , bo krew wypijesz a dziury nie zrobisz dlatego będzie wiesz co z tobą brzydko piszesz pani z biblioteki patrzy opanuj sie krzysiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 97 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, libedowsky napisał: dlaczego sis jest zamozna a ty klepiesz biede ? macie przeciez te same geny ? ona poszla do pracy a ty nie ? No nie powiedziałbym że klepie biedę , a raczej nie mam ambicji żeby zarabiać więcej i nie narzekam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka Jukońska napisał: Szwajcaria to urocze określenie nie znam jej, ale to chyba dobra dziewczyna. Dobrej nocy Dobra ale ma slabosc do ułomów i utwierdzania ich w swoich paranojach myslac ze robi dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Megi_ona napisał: To coś nowego że nie mówisz że uposledzona aż mi miło się zrobiło do uslug troche sie musialem wysilic na ten komplement ale duzo nie musialem naciagac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 269 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: tak dokladnie dla mnie kazdy kto sie tatuuje ma jakies problemy z soba powazne. zdrowy na umysle czlowiek nie maluje sobie polowy ciala. Taka prawda. Zazwyczaj osoby co sobie całe ręce tatuują to mówią, że chcą siebie wyrazić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: No nie powiedziałbym że klepie biedę , a raczej nie mam ambicji żeby zarabiać więcej i nie narzekam. a siostra po kim ma ambicje ? po listonoszu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 97 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, pipistrella napisał: Dzieki takim babeczkom ten świr ma tu jakakolwiek racje bytu niestety. Tak ze ten Tylko się nie pochlastaj z mojego powodu bo nie zapłacze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Siurentajski napisał: Taka prawda. Zazwyczaj osoby co sobie całe ręce tatuują to mówią, że chcą siebie wyrazić siurek ile cie bekowych tematów ominelo zwlaszcza o trójkącie lezak, elka, zepsuty nie wiesz co straciles a i widmok niezle dawal czadu Edytowano 2 godziny temu przez libedowsky Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 874 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, pipistrella napisał: Mara to nasza kochana forumowa Szwajcaria, tu sie uśmiechnie, tam przegrywa pogłaszcze a psychola przytuli do piersi. Ty, wulkan Etna Nie chodzi o to, kto kim jest i ile ma na sumieniu. Żal w doopę ściska, że tyle czasu marnujecie na pierdoły i powielanie tekstów, które już nawet ja znam lepiej niż pacierz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, przewr(l)otna napisał: Ty, wulkan Etna Nie chodzi o to, kto kim jest i ile ma na sumieniu. Żal w doopę ściska, że tyle czasu marnujecie na pierdoły i powielanie tekstów, które już nawet ja znam lepiej niż pacierz. wiem na swoje usprawiedliwienie dodam ze w 2025 pogorszyłam statystyki kafeteryjne i sobie chwilowo odbijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 97 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, przewr(l)otna napisał: Ty, wulkan Etna Nie chodzi o to, kto kim jest i ile ma na sumieniu. Żal w doopę ściska, że tyle czasu marnujecie na pierdoły i powielanie tekstów, które już nawet ja znam lepiej niż pacierz. I nawet nikt im nie podziękuję tylko sporadycznie poklepie po plecach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, przewr(l)otna napisał: Ty, wulkan Etna raczej ten huragan ktory zniszczyl pol florydy etna to tylko troche podymi czasami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, libedowsky napisał: siurek ile cie bekowych tematów ominelo zwlaszcza o trójkącie lezak, elka, zepsuty nie wiesz co straciles a i widmok niezle dawal czadu Ten jaki szczęśliwy ze siuraska zobaczył Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 874 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, pipistrella napisał: wiem na swoje usprawiedliwienie dodam ze w 2025 pogorszyłam statystyki kafeteryjne i sobie chwilowo odbijam Wejście z tego konta miałaś prima sort. Nie poznałam, że to ty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, pipistrella napisał: Ten jaki szczęśliwy ze siuraska zobaczył Bez kontekstu może zabrzmieć ze naprawdę jesteś gruby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, pipistrella napisał: Ten jaki szczęśliwy ze siuraska zobaczył no od razu mi sie przypomnialy te wszystkie bekowe tematy z ostatniego tygodnia zwlaszcza rozwazania nad tym kto bedzie ojcem trzeciego bombelka elki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, przewr(l)otna napisał: Wejście z tego konta miałaś prima sort. Nie poznałam, że to ty. Ogolnie miałam nie pisać ale wyszło jak zwykle chcualam przez chwile być normalna, nie wyszło 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach