𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 97 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka Jukońska napisał: Na szczęście ty mi przypomnisz to, czego nigdy nie mówiłam, bo to istnieje tylko w twojej głowie Znowu w życiu ci nie wyszło ćwoku, ale jeszcze tylko dziesięć lat i może coś ugrasz w końcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Że śliwki jest taka mama jak z ciebie babciu Tołdi jeszcze dziewica. Niech poda flagowca bo chyba nie wstydzi się własnej płci podaj ksywki wspolwiezniów jak sie nie wstydzisz kolegow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 24 Napisano 2 godziny temu Ale po co ja utrzymuje lodówkę w której chula wiatr Inna sprawa że taka najtaniej aby mniej prądu to 400zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Wracaj do męża i dzieci łajzo niedomyta wiecznie. ciekawe czy mara ci napisze ze brzydko piszesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 2 godziny temu 33 minuty temu, Incydent Mencikałowy napisał: Się sfora hejterów rzuciła na niewinną parę i wy się potem dziwicie że ludzie się z wami nie certolą. Bicu to dzisiejszy mistrz drugiego planu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, Megi_ona napisał: Słuchaj ty nie rozumiesz a podobno masz z 45 lat czy więcej więc powinieneś. Zawsze wszystko robisz ok i dobrze?ciekawe jakby cię kolega poprosił byś taki list napisał to bys odmówił? ty podobno masz 65 i jestes ameba wiec mozemy sobei podac rece nie wiem wyobraz sobie ze nie mam kolegi w wiezieniu wiem ze to dziwne ale akurat mnie sie tak trafilo ze nikt z rodziny i znajomych nie odsiaduje za niewinnosc wiec ciezko mi sie wczuc Edytowano 2 godziny temu przez libedowsky Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 97 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka Jukońska napisał: Ten teraz po flagowcach będzie zdalnie wypełniał wnioski 800+ A co dostajesz od państwa flotę na zmartwychwstałego syna deklu 2 minuty temu, libedowsky napisał: widzosz widmok jak sie sie trafilo baba nie dosc ze cie lubi to umie pisac i bedzie listy slala do wiezienia jak znowu tam trafisz ty to masz szczescie kto wie moze i stówke wysle bo qwerty jakos nie chciala Dzięki za troskę ale mam zamożną sis I psiapsi więc nawet kadziennej szamy nie musiał bym zarzucać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2089 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, libedowsky napisał: ciekawe czy mara ci napisze ze brzydko piszesz : ) nom brzydko piszę jak się rozkręci... dlatego lepiej nie zaczepiać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Megi_ona napisał: Zapewniam cię że mogę IQ jest w normie. Poprostu uważam to wszystko wygląda jakbyście byli dziećmi i robili Skriny i jeden nadawał na drugiego. ale ja nie napisalem ze nie jest w normaie. nie podejrzewam cie ze jestes uposledzona tylkon tak jak malowany napisal niezbyt lotna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 97 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: ty podobno masz 65 i jestes ameba wiec mozemy sobei podac rece nie wiem wyobraz sobie ze nie mam kolegi w wiezieniu wiem ze to dziwne ale akurat mnie sie tak trafilo ze nikt z rodziny i znajomych nie odsiaduje za niewinnosc wiec ciezko mi sie wczuc A ten wytatuowany kolega o którym wiele razy pisałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: kadziennej szamy nie musiał bym zarzucać. znowu widze ze sie znajomosci jezykow popisujesz zapominajac ze ja ejstem jezykowy de.bil i nie rozumiem co ty piszesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 600 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: A co dostajesz od państwa flotę na zmartwychwstałego syna deklu No widocznie w zusiei nie mają takich urojeń jak ty. Jak to możliwe prawiczku z Jukonu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 2 godziny temu dlaczego sis jest zamozna a ty klepiesz biede ? macie przeciez te same geny ? ona poszla do pracy a ty nie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, libedowsky napisał: znowu widze ze sie znajomosci jezykow popisujesz zapominajac ze ja ejstem jezykowy de.bil i nie rozumiem co ty piszesz Hahaha on ma B2 z gwary z pjerdla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2089 Napisano 2 godziny temu Ale serio takie przepychanki to piaskownica jak się tak z boku to czyta. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, marawstala napisał: : ) nom brzydko piszę jak się rozkręci... dlatego lepiej nie zaczepiać. aha czyl;i jego nie zaczepiac bo brzydko pisze jak zaczepiany a jak inni pisza brzydko to nie mozna tak od ameb wyzywac juz rozumiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 24 Napisano 2 godziny temu Z wami jest coś nie tak bo wam się roochac nie chce codziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 244 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, libedowsky napisał: ty podobno masz 65 i jestes ameba wiec mozemy sobei podac rece nie wiem wyobraz sobie ze nie mam kolegi w wiezieniu wiem ze to dziwne ale akurat mnie sie tak trafilo ze nikt z rodziny i znajomych nie odsiaduje za niewinnosc wiec ciezko mi sie wczuc Ok podobno mamy ileś tam. Nie masz i ja też już nie mam to było gdzieś 10 lat temu a napisanie 2 listów nie powoduje że jestem patologia więc naprawdę bez przesady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: A ten wytatuowany kolega o którym wiele razy pisałeś? nie kazdy wytatuowany ma tatuaze dlugopisem robione w wiezieniu sa ludzie pato ktorzy robia tatuaz mimo ze nie odsiaduja nic i jeszcze za to gruba kase placa. jeden taki to cos mowil ze 5 czy 6k kosztuje a on ma na rekach, nogach, klatce etc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 97 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, libedowsky napisał: ciekawe czy mara ci napisze ze brzydko piszesz Mara jest moją ulubioną userką , bo jak już pisze to ciekawie i też widzi wasze hejty więc wątpię ale nadzieję możesz mieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 24 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: dlaczego sis jest zamozna a ty klepiesz biede ? macie przeciez te same geny ? ona poszla do pracy a ty nie ? Bo dobrze obciaga szwagier Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 2 godziny temu jakby sie dalo tatuaz sprzedac to bys kradl zamiast katalizatorow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2089 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, libedowsky napisał: aha czyl;i jego nie zaczepiac bo brzydko pisze jak zaczepiany a jak inni pisza brzydko to nie mozna tak od ameb wyzywac juz rozumiem Teraz mama mara ma rozsadzić kto zaczął i kogo za ucho pociągnąć. Ani on ani Ty nie byliście ok i tym sposobem mamy załatwiona sprawę. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, pipistrella napisał: Hahaha on ma B2 z gwary z pjerdla ja mysle ze przynajmniej c1 a bgyc moze jest nativem jak slyszal od starego w dziecinstwie Edytowano 2 godziny temu przez libedowsky Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 600 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, marawstala napisał: Ale serio takie przepychanki to piaskownica jak się tak z boku to czyta. Ale to tylko u widmoka chyba. Uczciwie sobie zapracował. Są tematy z innym.klimatem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 97 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Śliwka Jukońska napisał: No widocznie w zusiei nie mają takich urojeń jak ty. Jak to możliwe prawiczku z Jukonu? A to z ZUS dostajesz może rentę , bo pierwszej młodości to ty ćwoku nie jesteś. Ile masz dziadygo wiosenek pewnie się wstydzisz przyznać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 874 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, marawstala napisał: Ale serio takie przepychanki to piaskownica jak się tak z boku to czyta. Przyznaję ci rację. Już nawet w temat kulinarny zajrzałam, bo tu istna dziecinada. Jedne i te same osoby, te same teksty. Niekończąca się walka bez wygranych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2089 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Śliwka Jukońska napisał: Ale to tylko u widmoka chyba. Uczciwie sobie zapracował. Są tematy z innym.klimatem. Bo to się ciągnie jak flaki z olejem i każdy do drugiej strony ma jakieś ale a w sobie winy nie widzi. Serio idę, dobranoc Edytowano 2 godziny temu przez marawstala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 97 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, libedowsky napisał: nie kazdy wytatuowany ma tatuaze dlugopisem robione w wiezieniu sa ludzie pato ktorzy robia tatuaz mimo ze nie odsiaduja nic i jeszcze za to gruba kase placa. jeden taki to cos mowil ze 5 czy 6k kosztuje a on ma na rekach, nogach, klatce etc Czyli nie siedział ale jest pato według ciebie bo ma tatuaże aha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 600 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: A to z ZUS dostajesz może rentę , bo pierwszej młodości to ty ćwoku nie jesteś. Ile masz dziadygo wiosenek pewnie się wstydzisz przyznać. Zmienił sobie w chorej głowie płeć, zmienił 800 plus na rentę. Forum, przyszkuj się na następny rok bełkotu o rencie. Bo "tak przecież napisałam" dobrej nocy reszcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach