Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm

Zamontowalem cpykajki

Polecane posty

No i teraz obserwuj rachunki ile kilowatów poszło, bo jeżeli nic się nie zmieniło , to licznik przekłamuje , albo sąsiad bieguny zamienił i ciągnie na lewo na twój koszt. 😁

15 minut temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał:

No i teraz obserwuj rachunki ile kilowatów poszło, bo jeżeli nic się nie zmieniło , to licznik przekłamuje , albo sąsiad bieguny zamienił i ciągnie na lewo na twój koszt. 😁

A muszę kiedyś wylaczyc korki i iść zobaczyć czy się kręci 

18 minut temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał:

No 100 wydałem na żarówkę led i 5 cpykajek czarnych oraz grę o trupach

38 minut temu, ( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm napisał:

Tak w całym domu 3 w salonie 

1 łazienka 

2 kuchnia 

Wszystko oprócz lodówki tą dałem bez i na low

co to są "cpykajki" ?

1 minutę temu, ( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm napisał:

Takie tylko czarne

antywirus mi blokuje tę stronę

7 minut temu, ( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm napisał:

A muszę kiedyś wylaczyc korki i iść zobaczyć czy się kręci 

Nie to tak nie działa , bo jak wyłączysz bezpieczniki , to nie będzie prądu wcale.

4 minuty temu, ( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm napisał:

Takie tylko czarne 

Ja mam coś podobnego , bo na listwach czyli kilka urządzeń można podpiąć tylko musi być dużo amperów z 15 styka. 

Tylko czarne jeżeli chodzi o takie gadżety , bo ładnie wygląda, a białe z czasem robi się paskudnie żółte. 

1 minutę temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał:

Ja mam coś podobnego , bo na listwach czyli kilka urządzeń można podpiąć tylko musi być dużo amperów z 15 styka. 

Tylko czarne jeżeli chodzi o takie gadżety , bo ładnie wygląda, a białe z czasem robi się paskudnie żółte. 

Białe mam jedno 3 letnie dałem do kibla pralki akurat dwójka to też się podepnie golarke czy ładowarkę telefonu na kilka godzin 

3 minuty temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał:

Nie lubię listew bo to wali się po podłodze albo komodzie zawsze jak miałem stacjonarny to był problem gdzie tą listę w końcu się noga cpukalo 

18 minut temu, ( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm napisał:

Też podejrzewam podpiecie się kootasa jakiegoś bo faktycznie płacę jak za dwa mieszkania 

Jeżeli ktoś wie jak to zrobić, a w bloku ma ułatwioną sprawę, bo jest wiele kwadratów w jednym miejscu , to będzie karkołomne do wykrycia, bo nie będą wiedzieć który lokator ciągnie na lewo jeżeli są ubytki prądu. Bo dla dostawcy prądu  istotne że ktoś płaci za prąd czyli w kasie się zgadza. 

2 minuty temu, ( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm napisał:

Nie lubię listew bo to wali się po podłodze albo komodzie zawsze jak miałem stacjonarny to był problem gdzie tą listę w końcu się noga cpukalo 

Nie bez kabla na trzy podpinki albo dwie. Takie jak twoje tylko z możliwością podpięcia dwóch -trzech urządzeń.

1 minutę temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał:

Nie bez kabla na trzy podpinki albo dwie. Takie jak twoje tylko z możliwością podpięcia dwóch -trzech urządzeń.

Ja używam trojnikow dodatkowo i dwujnikow 

Czyli jedno takie kolanko

<^> gdzie strzałki prąd dalej a dziura na dole wpinasz

I dwujnik z okragle robi dwa płaskie 

4 minuty temu, ( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm napisał:

To jest bardzo minimalist rozwiązanie polecilbym ale można trafić na jakieś popsute do wyklikania albo zwrotu więc lepiej jak już zamówić więcej sztuk bo to jakieś chińskie trefne rzeczy 

Blaszki lubią się odginać na włączniku i wystarczy wtedy rozkręcić gwiazdkowym wkrętakiem i podgiąć je żeby łączyło, a łatwo się zorientować który element nie łączy. 

1 minutę temu, ( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm napisał:

Ja używam trojnikow dodatkowo i dwujnikow 

Czyli jedno takie kolanko

<^> gdzie strzałki prąd dalej a dziura na dole wpinasz

I dwujnik z okragle robi dwa płaskie 

No można do tego pojedynczego co kupiłeś wpiąć tzw. "złodziejkę" np. na dwa albo trzy rozgałęzienia i też bez kabla.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować