Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
PlotkaraXOXO

czy wy też kupujecie za duże używane buty?

Polecane posty

Ja juz od dluzszego czasu podejrzewam ze ma kupuone i wyswietlenia i komentarze. Nie uwierze ze te tasiemce o niczym przyciagaja taka ilisc. 

A to ze nie ma wspolprac i raczej zadnych premium muec nie bedzie to sobie sama wymanifestowala. Po rozwidzie byla wrecz przekonana ze nie potrzebuje zadnych firm bo ona umi przyciagac piniadz. Grozila tez ze lwu sie standard zycia posypie a jak jest wszystkie widzimy. Krolowa promocji

• Like 2

Przed chwilą, MONIKA napisał:

Ja juz od dluzszego czasu podejrzewam ze ma kupuone i wyswietlenia i komentarze. Nie uwierze ze te tasiemce o niczym przyciagaja taka ilisc. 

A to ze nie ma wspolprac i raczej zadnych premium muec nie bedzie to sobie sama wymanifestowala. Po rozwidzie byla wrecz przekonana ze nie potrzebuje zadnych firm bo ona umi przyciagac piniadz. Grozila tez ze lwu sie standard zycia posypie a jak jest wszystkie widzimy. Krolowa promocji

Teraz na yt jest tak, że każde wejście na produkcję to wyświetlenie. Jeśli nagrywa dwu godziny wysryw, to realnie nikt nie jest w stanie tego za jednym razem obejrzeć, więc się ogląda na raty, a każde wejście się liczy. 

• Like 4

14 minut temu, Anna Milska napisał:

Wpisz w juciube:

Canalia - 13 Grudnia (Tuskpokalipsa Album 2024)

A ty sie z laski swojej wypisz bo tylko smiecisz na forum nawiedzencu

1 minutę temu, MONIKA napisał:

Paszła w manachum.

6 minut temu, MONIKA napisał:

Ajmen.

• Haha 1

51 minut temu, GabrielaNowicki napisał:

Teraz na yt jest tak, że każde wejście na produkcję to wyświetlenie. Jeśli nagrywa dwu godziny wysryw, to realnie nikt nie jest w stanie tego za jednym razem obejrzeć, więc się ogląda na raty, a każde wejście się liczy. 

Ja zostawiam otwarte w apce (nie odświeża się mi) i oglądam dalej. Nie mam zamiaru nabijać jej wyświetleń. Prędzej obejrzę całość 

1 godzinę temu, MONIKA napisał:

Pewnie dlatego trzyma wszystkie te kartony, pudła po jedzeniu, żeby udawać, że paczki przyszły. Pamiętacie kurtkę Lejkersów, którą niby kupiła w tym vlogu co kowbojki crocks? Coś mi się wydawało, że widziałam ową kurtkę z rok wcześniej. Ona kupiła ją dawno temu i znowu pokazała. Wątpię, że kupiła drugi raz to samo. Pamiętam jak wtedy ją mierzyła.

Edytowano przez Sowa z Mazur

Mnie tam jest obojętne ile ona ma wyświetleń i ile zarabia. Skoro ma "depresję" domyślam się, że krucho u niej z kasą, bo by nie kupowała starych rzeczy na promocji. Najważniejsze, że dostarcza nam mnóstwo rozrywki i usmiechu. Im częściej wieje Halny w Łodzi, tym lepsze vlogi 😅 cudownie jest popatrzeć jak taka nowobogadzka dama z rączką w dziubek upada na YT. 

4 minuty temu, GabrielaNowicki napisał:

Mnie tam jest obojętne ile ona ma wyświetleń i ile zarabia. Skoro ma "depresję" domyślam się, że krucho u niej z kasą, bo by nie kupowała starych rzeczy na promocji. Najważniejsze, że dostarcza nam mnóstwo rozrywki i usmiechu. Im częściej wieje Halny w Łodzi, tym lepsze vlogi 😅 cudownie jest popatrzeć jak taka nowobogadzka dama z rączką w dziubek upada na YT. 

Wczoraj były szanele a dziś bitwa o masło i bułki z promocji w Lidlu. To będzie jej jedyny powód do wstawania o 5 rano i stania pod sklepem o 5.30 w kolejce. Kolorówki nowej nie kupuje, podkładu z Wedla nie używa, nagle kosmetyki po terminie ze współprac są boskie.

Hej na GG pierwsze 3 komentarze idą przez moda i muszę być zatwierdzone potem idę w czasie rzeczywistym.

Edytowano przez Pomidora

1 godzinę temu, Anna Milska napisał:

Paszła w manachum.

Pieprz to musisz być ty:p

1 godzinę temu, GabrielaNowicki napisał:

Musisz być wspaniała osoba 

15 minut temu, Pomidora napisał:

Hej na GG pierwsze 3 komentarze idą przez moda i muszę być zatwierdzone potem idę w czasie rzeczywistym.

Właśnie czekam na zatwierdzenie, trochę to trwa 🤨

1 minutę temu, evoiva napisał:

Właśnie czekam na zatwierdzenie, trochę to trwa 🤨

Na pocieszenie tylko powiem że po tych pierwszych kilku wpisach potem wszystko wskakuje od razu.

Edytowano przez Pomidora
  • Like 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować