Cyberpunk_ 49 Napisano 2 godziny temu Piękna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBicz 14 Napisano 2 godziny temu No witam elo 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 922 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBicz napisał: No witam elo To Ci się udało. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBicz 14 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: To Ci się udało. Taka sie urodzilam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 227 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, BabkaBożaBicz napisał: No witam elo Z czym do ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 922 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, BabkaBożaBicz napisał: Taka sie urodzilam. Wiem, swoją drogą nie jestem pewna czy chciałabym pierwsza się udzielać pod komendą "daj głos" xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBicz 14 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Wiem, swoją drogą nie jestem pewna czy chciałabym pierwsza się udzielać pod komendą "daj głos" xD I tak sie udzielasz na komendy stulejarzy wiec hu kers Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBicz 14 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, malowany napisał: Z czym do ludzi Do ludzi? Bynajmniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 48 Napisano 2 godziny temu Woof woof 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 48 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Wiem, swoją drogą nie jestem pewna czy chciałabym pierwsza się udzielać pod komendą "daj głos" xD Kto jak kto jak nie ty obroża #pamiętamy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 227 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, BabkaBożaBicz napisał: I tak sie udzielasz na komendy stulejarzy wiec hu kers Tutaj nie ma stulejarzy, coś ci się pomyliło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 227 Napisano 2 godziny temu Umiem udawać indora, krowę, konia i psa. Jak jestem na rybach, zawsze gadam do krów w ich języków, dziwnie się patrzą wtedy na mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 94 Napisano 2 godziny temu Witam piękne panie. Które brzydule dziś hejtujemy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 922 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, pipistrella napisał: Kto jak kto jak nie ty obroża #pamiętamy Choker jeżeli już. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 5 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, pipistrella napisał: Kto jak kto jak nie ty obroża #pamiętamy A pamiętasz co elci mama na to? Coś fajnego chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cyberpunk_ 49 Napisano 2 godziny temu Cztery Panie i ja, it's good. Tylko malowanego trzeba wyprawić do Żabki. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 5 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Choker jeżeli już. Nie obroża S U K A Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 5 Napisano 2 godziny temu Wklejalas przecież publicznie fotke 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 94 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Cyberpunk_ napisał: Cztery Panie i ja, it's good. Tylko malowanego trzeba wyprawić do Żabki. Żaba Monika, szykuj kolację, gość idzie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cyberpunk_ 49 Napisano 2 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 922 Napisano 2 godziny temu Jeżeli ktoś nie wie czym się różni obroża od chokeru to niech sobie wygoogluje, ja nie zamierzam tłumaczyć "konstrukcji cepa". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 5 Napisano 2 godziny temu 22 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Wiem, swoją drogą nie jestem pewna czy chciałabym pierwsza się udzielać pod komendą "daj głos" xD A się zrobiłaś cnotka z zanikami pamięci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 5 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Jeżeli ktoś nie wie czym się różni obroża od chokeru to niech sobie wygoogluje, ja nie zamierzam tłumaczyć "konstrukcji cepa". Coś takiego to choker? Hhttps://allegro.pl/oferta/solidna-skorzana-obroza-bdsm-choker-na-szyje-z-napisem-...-15481426274? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 227 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Cyberpunk_ napisał: Cztery Panie i ja, it's good. Tylko malowanego trzeba wyprawić do Żabki. O ty niedobory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 5 Napisano 2 godziny temu Nawet mówiłaś że mamie się podoba i chodzisz tak do hipermarket Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 94 Napisano 2 godziny temu No cóż, kliknęłam. Jutro pewnie na mailu będzie 6 podobnych propozycji 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 227 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Caryca cukrowa napisał: Żaba Monika, szykuj kolację, gość idzie Wchodzę i wychodzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 48 Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, Caryca cukrowa napisał: Witam piękne panie. Które brzydule dziś hejtujemy? Brzydule betty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 94 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, malowany napisał: Wchodzę i wychodzę Widzieliście tę reklamę z facetem w drzwiach, który za szybko doszedł? Chociaż raz coś znośnego. Ostatnio znowu leci coś durnego ze zwierzętami, rzygam tymi kogucikami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 48 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, malowany napisał: O ty niedobory Malowany lec po ciipsy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach