Megi_ona 267 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, One night in Mencikal napisał: Ależ oczywiście, skoro ty posiadles całą mądrość we wszechświecie nie wychodząc z piwnicy to dlaczegóż by nie Jasne ty też możesz, ja wiem że ty wiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo 61 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Śliwka Jukońska napisał: Prędzej nie wróci z zaprzysiężenia Trampka. stany mu nie dadza azylu tam sa normalne sady wegry go jedynie ratuja ale w sumie nic wegrom nie sprzedal za bezcen jak obajtek to moze mu byc ciezko o darmowyu nocleg i rodzine liczna ma w pl romanowskiemu podobn ordo iuris zalatwilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 134 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Megi_ona napisał: To z nudów i też to lubi i ciebie lubi to już ustalone Nawet jeżeli uda mu się wyhejtowaç większość userów , to nawet nie będzie wiedział kto mu utrudnia funkcjonowanie na forum z którego zrobi prywatny folwark pewnie tylko z żabą hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 267 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 8 minut temu, świrmo napisał: nie, napisalem ze na razie sie przygladam i obstawiam mame24 po prostu ciezko sobie wyorbazic jaka sbabe gadajaca z degeneratem wiec podejrzenia ze jestes nim nie sa takei nieuzasadnione zwlaszcza ze on juz tak robil ze udawal za dnia kogos innego bo mu wytykali ze nie pracuje Kto to ta mama24 jakaś fajna była? Opowiesz trochę? Edytowano 5 godzin temu przez Megi_ona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 437 Napisano 5 godzin temu 15 minut temu, świrmo napisał: takich jak ty samozwanczych fotografow z maxmodels to jak psów i trafi im sie zlecnie pewnie jak slepej kurze nigdy nie pisałem że jestem fotografem zawsze pisałem że nie jestem xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One night in Mencikal 4 Napisano 5 godzin temu 12 minut temu, świrmo napisał: dzisiaj podobno wbiles do klaudiusza sadzac ze to iskra To akurat wymysl Klaudii, bo wczoraj dostałem bana od ciebie i dopiero założyłem to konto, można sobie sprawdzić kiedy je założyłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo 61 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Megi_ona napisał: Kto to ta mama24 jakaś fajna była? Opowiesz trochę? nie znam ale tez zabawiala wszystkich piwniczakow i degeneratow jak widmok i lezak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 134 Napisano 5 godzin temu 24 minuty temu, pipistrella napisał: Ona pisze listy do zakładów karnych, twoj opis ją jedynie podniecił teraz a nie zrazil:p No jak do mnie przecież pisze , bo jak się upiłaś majaczyłaś, że siedzę we więźniu babciu Tołdi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo 61 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał: nigdy nie pisałem że jestem fotografem zawsze pisałem że nie jestem xd no o tym mowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo 61 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, One night in Mencikal napisał: To akurat wymysl Klaudii, bo wczoraj dostałem bana od ciebie i dopiero założyłem to konto, można sobie sprawdzić kiedy je założyłem a ja to kto ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 134 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, świrmo napisał: no o tym mowie Ale on ci pieskuje i pcha cię jak zgniłe jajo, a ty go dyskredytujesz głupcze i strzelasz do swoich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One night in Mencikal 4 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, świrmo napisał: a ja to kto ? D E B I L od tyłu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo 61 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, One night in Mencikal napisał: D E B I L od tyłu i ten zablokowany od 2 lat libed dal ci bana ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 267 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: No jak do mnie przecież pisze , bo jak się upiłaś majaczyłaś, że siedzę we więźniu babciu Tołdi. Dostałeś moje listy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 134 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Megi_ona napisał: Kto to ta mama24 jakaś fajna była? Opowiesz trochę? No Ty podobno jeżeli wierzyć plotkom i znowu spotkaliśmy się , a to już przeznaczenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 134 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Dostałeś moje listy? Listy to za mało i czekam na widzenie. Sis Ci objaśni co i jak i już wpisałem Cie na listę odwiedzających. Dam Ci kasę coś mi załatwisz i zrobisz mi zakupy w kantynie , bo potrzebuje lepszych rzeczy do treningów. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 89 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Listy to za mało i czekam na widzenie. Sis Ci objaśni co i jak i już wpisałem Cie na listę odwiedzających. Dam Ci kasę coś mi załatwisz i zrobisz mi zakupy w kantynie , bo potrzebuje lepszych rzeczy do treningów. Mokre widzenia też macie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 134 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, świrmo napisał: i ten zablokowany od 2 lat libed dal ci bana ? Nie pal głupa, bo siedzisz tutaj przez większość doby i zgłaszasz niewygodnych ludzi konfituro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 267 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, świrmo napisał: nie znam ale tez zabawiala wszystkich piwniczakow i degeneratow jak widmok i lezak A ty nie piwniczak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 134 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, BabaZBlokadąPisania napisał: Mokre widzenia też macie? Tak za wnioski nagrodowe które wychowek albo gad wypisują za parę stów jak się nie ma dobrego zachowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo 61 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Nie pal głupa, bo siedzisz tutaj przez większość doby i zgłaszasz niewygodnych ludzi konfituro. opisales wlasnei siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 134 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: A ty nie piwniczak? A skądże on jest obieżyświatem i podróżuje więc jego tutaj nie ma bynajmniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo 61 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Megi_ona napisał: A ty nie piwniczak? jam nie bo czasami mnie tu nie ma nawet tydzien i w tym czasie wychodze z piwnicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 267 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Listy to za mało i czekam na widzenie. Sis Ci objaśni co i jak i już wpisałem Cie na listę odwiedzających. Dam Ci kasę coś mi załatwisz i zrobisz mi zakupy w kantynie , bo potrzebuje lepszych rzeczy do treningów. Dobra tylko boję się że jak tam wejdę to mnie już nie wypuszczą ale dam radę. A rewizje będą mi robić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 437 Napisano 4 godziny temu 13 minut temu, świrmo napisał: no o tym mowie ale i tak mnie proszo o zdjęcia xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 134 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, świrmo napisał: opisales wlasnei siebie Tak tak biedny dúrniu urywam się z obowiązków żeby zgłosić cię do kasacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo 61 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał: ale i tak mnie proszo o zdjęcia xD tam glupich bab nie brakuje nawet bartlomiej m. z pis skazany za molestowanie tez mial zlecenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 437 Napisano 4 godziny temu spać mi się chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo 61 Napisano 4 godziny temu ten pan tez podobno mial tam, duzo zlecen bi.im-g.pl/im/ed/e5/19/z27154925AMP,Bartlomiej-M-.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo 61 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: spać mi się chce to spij na co czekasz a wiem na zlecenie od klaudii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach