𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 134 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, kiroshi napisał: Po alkoholu takich akcji nie odstawiałem, to co ty musisz mieć za Meksyk w tym łbie Z tego co się sprzedajesz to masz problem z alkoholem , a od Lipedźia wiadomo że nawet toalety nie masz w tych czasach, to niezła patola musisz być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 10 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Nie ale są osoby które by stanęły tylko akurat ich nie ma tutaj. Weź nie rozśmieszaj, to może wymień kto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 134 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Chochlik napisał: Taką masz fantazję? Coś słabo dziś, wspomagaczy nie zażyles czy co? Coś jeszcze chcesz , bo my nie jesteśmy znajomymi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 10 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Z tego co się sprzedajesz to masz problem z alkoholem , a od Lipedźia wiadomo że nawet toalety nie masz w tych czasach, to niezła patola musisz być. Nie miałem za dzieciaka, doinformuj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chochlik 507 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, kiroshi napisał: Zważaj na słowa, bo ci typ na chatę wjedzie Na chatę to nie bo trzeba piwnice opuścić ale może jakieś chociaż groźby polecą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 100 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, kiroshi napisał: Weź nie rozśmieszaj, to może wymień kto Ameby plus leżak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 267 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Może to jego sposób na podryw metoda na obcasowego , bo tą narzeczoną traktuje jak powietrze. Nie no coś Ty ja nie mam pół mózgu więc to odpada prędzej że chce trójkąta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 134 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, kiroshi napisał: Weź nie rozśmieszaj, to może wymień kto Same najfajniejsze chwilowo nieaktywne na forume. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 100 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Chochlik napisał: Na chatę to nie bo trzeba piwnice opuścić ale może jakieś chociaż groźby polecą Teraz to strach komuś grozić, szczególnie jak się jest po 60 i nie lubi Owsiaka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 10 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Chochlik napisał: Na chatę to nie bo trzeba piwnice opuścić ale może jakieś chociaż groźby polecą Megi jest, to się hamuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chochlik 507 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Coś jeszcze chcesz , bo my nie jesteśmy znajomymi Oczywiście, że nie jesteśmy bo nie koleguje się z elementem. Edytowano 3 godziny temu przez Chochlik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 134 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, kiroshi napisał: Nie miałem za dzieciaka, doinformuj się Niezły syf musiał być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 10 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Same najfajniejsze chwilowo nieaktywne na forume. Nimba, mama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chochlik 507 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Caryca cukrowa napisał: Teraz to strach komuś grozić, szczególnie jak się jest po 60 i nie lubi Owsiaka. Może być spokojny nie jestem resortowym dzieckiem, można mi spokojnie grozić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 10 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Niezły syf musiał być A gdzie teraz ja jestem, a gdzie ty? Dalej w syfie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 134 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Chochlik napisał: Oczywiście, że nie jesteśmy bo nie koleguje się z elementem. To po co dzwonisz do mnie szukasz atencji i nie masz bliższych w rodzinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chochlik 507 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, kiroshi napisał: Megi jest, to się hamuje I to jest zabawne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 134 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, kiroshi napisał: A gdzie teraz ja jestem, a gdzie ty? Dalej w syfie Pisz co chcesz bo nie spodziewam się po tobie trafnych strzałów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo 61 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Caryca cukrowa napisał: Teraz to strach komuś grozić, szczególnie jak się jest po 60 i nie lubi Owsiaka. trzeba nie miec rozumy zeby z wlasnego telefonu dzwonic i grozic komus smier.cia to moze tylko wybiorca pisu i widz tivi republika zrobic z iq pantofelka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 215 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Megi_ona napisał: Nie ale są osoby które by stanęły tylko akurat ich nie ma tutaj. Sam sie dzielnie broni, nie trzeba Mary budzić jak jeszcze nie wstałaitp 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chochlik 507 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: To po co dzwonisz do mnie szukasz atencji i nie masz bliższych w rodzinie Wiem, że używki upośledzają pamięć ale to ty mnie zaczepiłeś. Cofnij się jak niepamietasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 10 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Pisz co chcesz bo nie spodziewam się po tobie trafnych strzałów. A ty wyśmiewaj warunki w jakich się wychowałem, na które nie miałem wpływu jprdl jedyne co na mnie masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 65 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Caryca cukrowa napisał: Ameby plus leżak. I ta chorągiew bicus, brat w incelstwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 134 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Megi_ona napisał: Nie no coś Ty ja nie mam pół mózgu więc to odpada prędzej że chce trójkąta Do bagażnika go wrzucimy i będzie słuchał jak się bawimy erotycznie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 100 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, świrmo napisał: trzeba nie miec rozumy zeby z wlasnego telefonu dzwonic i grozic komus smier.cia to moze tylko wybiorca pisu i widz tivi republika zrobic z iq pantofelka Za internet też już zamknęli jakąś babcię. Za słowo giń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 10 Napisano 2 godziny temu Przyszła iskra, obrończyni odpadów. Tym bardziej, jak atakujom wrogie osoby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo 61 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Do bagażnika go wrzucimy i będzie słuchał jak się bawimy erotycznie. szkoda ze nie mam juz reakcji bawimy erotycznie a co bedzie jak megi zacznie udawac cwela ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 10 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, pipistrella napisał: I ta chorągiew bicus, brat w incelstwie Ostatnio pisał, atakują niewinne osoby xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 134 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Chochlik napisał: Wiem, że używki upośledzają pamięć ale to ty mnie zaczepiłeś. Cofnij się jak niepamietasz. Pierwsze słyszę no chyba że byłaś na innym nicku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 267 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Hebee napisał: Sam sie dzielnie broni, nie trzeba Mary budzić jak jeszcze nie wstałaitp Nie ma sensu wymieniać tych osób bo będą je obrażać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach