Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
One night in Mencikal

Klaudiusz co tam znowu pisales o Iskrze?

Polecane posty

3 minuty temu, pipistrella napisał:

No chwaliłeś sie ze jjestes impotentem to może ten ślub w kaplicy więziennej nie będzie konieczny 😀bo jej raczej nie zbałamucisz i bedzie mogła dalej być dzievica goowniakiem na studiach 😀

Może Ty masz gowniaka bo ja mam syna i nie mów tak o nim więcej. 

• Thanks 1

13 minut temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał:

Zależy jaki gad będzie , bo jak torba czyli nic nie widzę nic nie słyszę to tak , tylko jeszcze kamery są które trzeba obejść. 😁 Na początek zapach i obecność kobiety wystarczy i będziesz wynosić kasę , bo przy wyjściu nie będą Cię przeszukiwać, a kto inny będzie wnosił zioło do handlu. 🤭😊😁

Haha brzmi jak w filmie 🤭😁 tylko wiesz oni to wszyscy przeczytają i będą wierzyć w to i to jest jeszcze bardziej śmieszne 🤣

2 minuty temu, Megi_ona napisał:

Haha brzmi jak w filmie 🤭😁 tylko wiesz oni to wszyscy przeczytają i będą wierzyć w to i to jest jeszcze bardziej śmieszne 🤣

Takie rzeczy są realne moja droga i z obrotną dziewczyną nawet będąc tam można kasę zorganizować żeby nie dziadować. 🤭😊😁

• Haha 1

Przed chwilą, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał:

Takie rzeczy są realne moja droga i z obrotną dziewczyną nawet będąc tam można kasę zorganizować żeby nie dziadować. 🤭😊😁

Dobra dobra może i realne ale chyba nie zamierzasz siedzieć we więźniu mam nadzieję 🤭😁😅

17 minut temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał:

Oboje są obrzydliwi w tych prowokacjach. 

Odezwał się 😂

2 minuty temu, Megi_ona napisał:

Dobra dobra może i realne ale chyba nie zamierzasz siedzieć we więźniu mam nadzieję 🤭😁😅

Na siłę bym się nie pchał tam, ale jakby przyszło bronić swoich bliskich i dorobku to nie wykluczam. 😁

3 godziny temu, Chill napisał:

On tak jak ja nie lubi seksu, dlatego nie męczy mnie jak leżak wszystko dookoła.

I pewnie dlatego cały czas chce nagie fotki 😄

3 godziny temu, Chill napisał:

Cyberpunk mnie oskarża, że wysyłalam nudesy kilku facetom, a ja naprawdę tego nie robiłam. 

Skąd wie ...y, może naprawdę jest hakerem. 😄

2 minuty temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał:

Na siłę bym się nie pchał tam, ale jakby przyszło bronić swoich bliskich i dorobku to nie wykluczam. 😁

Ale mówisz o sytuacji czysto hipotetycznej bo zazwyczaj nie trzeba bronić rodziny żeby iść do więzienia.

1 minutę temu, Megi_ona napisał:

Ale mówisz o sytuacji czysto hipotetycznej bo zazwyczaj nie trzeba bronić rodziny żeby iść do więzienia.

czy do ciebie nie dociera ze on juz tam siedzial 😄 ?

3 minuty temu, świrmo napisał:

Ten odpad siedział?😄

2 minuty temu, kiroshi napisał:

Jaka ta megi musi być desperatka 😂

ona nie pojmuje ze widmok traktuje pobyt w wiezieniu jak prestiż i sie sam tym chwalił 😄

• Haha 1

1 minutę temu, świrmo napisał:

ona nie pojmuje ze widmok traktuje pobyt w wiezieniu jak prestiż i sie sam tym chwalił 😄

Ciekawe, czy grypsowal, czy cwelownia 😂 no jest się czym chwalić 😄

3 minuty temu, świrmo napisał:

A ja uważam, że on sam nie siedzial tylko wychował się na opowieściach spod celi ojca. Lubi to sugerować bo mu się wydaje, że to wzbudza strach i szacunek na innych jak na nim gdy był dzieckiem. Tylko, że na nikim normalnym nie robi to takiego wrażenia. 

• Like 1
  • Haha 1

2 minuty temu, kiroshi napisał:

Ten odpad siedział?😄

Jeśli siedział to grubo, bo wydawało mi się że z filmów i różnych słowników uczył się grypsowac xd

1 minutę temu, kiroshi napisał:

Ciekawe, czy grypsowal, czy cwelownia 😂 no jest się czym chwalić 😄

no wlasnie chwalil sie grypsowaniem i raz sie spotkal z drugim kryminalista kotarba i grypsowali przez dwie strony za uja nie bylo wiadomo co oni gadaja ale oni sie rozumieli 😄

• Haha 1

27 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał:

żartowałem xd weź mu wyjaśnij żeby tego nie brał na poważnie

No nie wiem nie wiem 😛 muszę chyba na ciebje uważać 😛

1 minutę temu, Chochlik napisał:

A ja uważam, że on sam nie siedzial tylko wychował się na opowieściach spod celi ojca. Lubi to sugerować bo mu się wydaje, że to wzbudza strach i szacunek na innych jak na nim gdy był dzieckiem. Tylko, że na nikim normalnym nie robi to takiego wrażenia. 

dla mnie to wszystko jedno czy siedzial czy starego odwiedzal meritum jest takie ze dla niego pobyt w wiezieniu to oznaka prestizu 😄 a laska ktora sie nie brzydzi seksem oralnym to dla niego cwel 😄 bo tak w wiezieniu ucza a wiadomo ze najlepsza szkola to wiezienie 😄

25 minut temu, Megi_ona napisał:

A czemu nie :  p rok nie wyrok a wiesz jaki jest potem szacunek ludzi ulicy? 😃Widmus jest dumny , ty chyba nie kumasz ze on właśnie próbuje ci zaimponować 😀

Edytowano przez pipistrella

4 minuty temu, Chochlik napisał:

Wśród patusow szacun dożywotni 😂

Pamiętam jak się jaral że któraś z ero była molestowana, gadał jej cały podniecony że jest kaleką bezpłodna teraz xd

• Haha 1

Przed chwilą, świrmo napisał:

dla mnie to wszystko jedno czy siedzial czy starego odwiedzal meritum jest takie ze dla niego pobyt w wiezieniu to oznaka prestizu 😄 a laska ktora sie nie brzydzi seksem oralnym to dla niego cwel 😄 bo tak w wiezieniu ucza a wiadomo ze najlepsza szkola to wiezienie 😄

Więzienie to nie sanatorium, ciężkie życie tam mają ( w sumie słusznie bo nie w nagrodę tam siedzą) im ktoś miał tam ciężej tym bardziej na wolności opowiada jaki z niego git człowiek 😂

• Haha 1

5 minut temu, Vlad Srakula napisał:

Jeśli siedział to grubo, bo wydawało mi się że z filmów i różnych słowników uczył się grypsowac xd

Raczej od starego 

Przed chwilą, Vlad Srakula napisał:

Pamiętam jak się jaral że któraś z ero była molestowana, gadał jej cały podniecony że jest kaleką bezpłodna teraz xd

No o mnie tez tak gadał a nje jestem z ero:p przecież to stała śpiewka tego sympatycznego promyka słońca 😛

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się