𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 134 Napisano 3 godziny temu 15 minut temu, Megi_ona napisał: Ale mówisz o sytuacji czysto hipotetycznej bo zazwyczaj nie trzeba bronić rodziny żeby iść do więzienia. No właśnie zależy od sytuacji i lepiej być przygotowanym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo 60 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Vlad Srakula napisał: Pamiętam jak się jaral że któraś z ero była molestowana, gadał jej cały podniecony że jest kaleką bezpłodna teraz xd on to wymyslil przeciez ta rzekomo molestowana przez ojca ewka jest w ciazy a przynajmniej tak pisala. wierze jej nie jemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chochlik 507 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, kiroshi napisał: Wśród patusow szacun dożywotni No tak, tylko nikt nie liczy się z opinią patusow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 134 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Chochlik napisał: Więzienie to nie sanatorium, ciężkie życie tam mają ( w sumie słusznie bo nie w nagrodę tam siedzą) im ktoś miał tam ciężej tym bardziej na wolności opowiada jaki z niego git człowiek Skąd wiesz byłaś tam , czy ktoś z rodziny ci opowiadał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 10 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Chochlik napisał: No tak, tylko nikt nie liczy się z opinią patusow To już nieistotne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 65 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, świrmo napisał: no wlasnie chwalil sie grypsowaniem i raz sie spotkal z drugim kryminalista kotarba i grypsowali przez dwie strony za uja nie bylo wiadomo co oni gadaja ale oni sie rozumieli To są native’y Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 134 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, świrmo napisał: on to wymyslil przeciez ta rzekomo molestowana przez ojca ewka jest w ciazy a przynajmniej tak pisala. wierze jej nie jemu. Sam się z niej śmiałeś swego czasu jak opisywała że dobierali się do niej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 65 Napisano 3 godziny temu Widmok dowiedz sie może można zdawać maturkę z jezyka więzienia, uzupełniłbyś wykształcenie i miał co spalić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 134 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Chochlik napisał: No tak, tylko nikt nie liczy się z opinią patusow A ile jest warta twoja opinia bo na realu mówisz ludziom co o nich myślisz , czy tylko tutaj jesteś odważna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chochlik 507 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Skąd wiesz byłaś tam , czy ktoś z rodziny ci opowiadał Co zaczynasz odczuwać dysonans poznawczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo 60 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Sam się z niej śmiałeś swego czasu jak opisywała że dobierali się do niej bzdury wymyslasz i tyle. mas zniezdrowe projekcje pedo w rodzinie pewnie z autopsji piszesz i tyle normalna baba zwlaszcza z dziecmi powinna sie trzymac od ciebie z dala jak cie poczyta uj wie co ci w chorej glowie siedzi. te nawiazania do jakich pekaliskich i trynkiewiczow jakby to byli twoi idole tez sa wymowne Edytowano 3 godziny temu przez świrmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 134 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, pipistrella napisał: Widmok dowiedz sie może można zdawać maturkę z jezyka więzienia, uzupełniłbyś wykształcenie i miał co spalić No to idź i się dowiedz jak ci potrzebne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 134 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, świrmo napisał: bzdury wymyslasz i tyle. mas zniezdrowe projekcje pedo w rodzinie pewnie z autopsji piszesz i tyle normalna baba zwlaszcza z dziecmi powinna sie trzymac od ciebie z dala jak cie poczyta Od ciebie się powinna trzymać z daleka , bo nie tak dawno wygadałeś się że chciałeś zamykać komuś dzieciaka w bagażniku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chochlik 507 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: A ile jest warta twoja opinia bo na realu mówisz ludziom co o nich myślisz , czy tylko tutaj jesteś odważna W realu nie znam takich pasusów nie mam znajomych o których źle myślę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 134 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Chochlik napisał: Co zaczynasz odczuwać dysonans poznawczy? Zwłaszcza od przebranego anonima która nawet boi się przyznać do flagowca taka nieskazitelna jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 134 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Chochlik napisał: W realu nie znam takich pasusów nie mam znajomych o których źle myślę Wierzę na słowo , bo jestem pelikanem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo 60 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Chochlik napisał: W realu nie znam takich pasusów nie mam znajomych o których źle myślę juz mu sie wlacza wymierzanie sprawiedliwosci ciesz sie ze megi jest bo juz by byl kop w cycki i zeby wybite bo ma prawo sie bronic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 10 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: A ile jest warta twoja opinia bo na realu mówisz ludziom co o nich myślisz , czy tylko tutaj jesteś odważna A ty laskom w realu grozisz? Czy tylko tutaj taki do przodu jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo 60 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: boi się przyznać do flagowc zaczyna sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chochlik 507 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Zwłaszcza od przebranego anonima która nawet boi się przyznać do flagowca taka nieskazitelna jest Tak, strasznie się boję, bo straszne kompromy mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chochlik 507 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Wierzę na słowo , bo jestem pelikanem Bystrzakiem też nie jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 10 Napisano 3 godziny temu Piękne złomowanie typa, podoba mi się to pamiętam jak się kiedyś ze ma spierał na temat odchudzania, a tu taki klops Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 65 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, kiroshi napisał: Piękne złomowanie typa, podoba mi się to pamiętam jak się kiedyś ze ma spierał na temat odchudzania, a tu taki klops Złomowanie zayebiste okreslenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chochlik 507 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, świrmo napisał: juz mu sie wlacza wymierzanie sprawiedliwosci ciesz sie ze megi jest bo juz by byl kop w cycki i zeby wybite bo ma prawo sie bronic Strasznie się już boję Ale spokojnie zaraz się odpali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 134 Napisano 3 godziny temu Widzisz Magi jak łykają i wystarczy im ochłapa rzucić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo 60 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Chochlik napisał: Strasznie się już boję Ale spokojnie zaraz się odpali no tylko magi zasnie to bedzie atak szalu jak do sliwki i bedzie cie wyzywal od agentow, ewek sliwek i pisal ze masz cos za uszami a jak nie to podaj flagowca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 134 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Chochlik napisał: Strasznie się już boję Ale spokojnie zaraz się odpali Wiem że na to liczysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 10 Napisano 3 godziny temu Typ siedział za alimenty, trochę szacunku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo 60 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, kiroshi napisał: Typ siedział za alimenty, trochę szacunku raczej za jakies kradzieze on serio pisal ze jest impotentem i ze baby to tylko sexu by chcialy a bez sexu to zadna nie chce sie wiazac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 65 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Widzisz Magi jak łykają i wystarczy im ochłapa rzucić Ten jak sie wycofuje rakiem bo jednak podryw na znajomość realiów pjerdla nie pyknął Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach