Megi_ona 268 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, One night in Mencikal napisał: Oczywiście, przed zwyrolaami jak Libed czy krejzi trzeba normalnych ludzi chronić Dokładnie i ty byś bronił i miałam cię na myśli też tylko nie pamiętałam twojej nazwy bo długa jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 134 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Chochlik napisał: tobie coś tłumaczyć to jak lezakowi. Widocznie nie przywiązuje uwagi do bzdur. Rób skriny na przyszłość jeżeli chcesz kogoś rozliczać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 101 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: To już musisz pytać misiaczka Bosssz, cóż za riposta, nie pozbieram się po tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One night in Mencikal 4 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, świrmo napisał: moze wywiad bedzie mial nie wierze ze stanowski takie odpady zbiera serio ? ten gruby to dno Odpad by był jakby zaprosił ciebie, bo co ty byś tam ciekawego mógł powiedzieć? O swoich przygodach z leżakiem na kafe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo 61 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Dokładnie i ty byś bronił i miałam cię na myśli też tylko nie pamiętałam twojej nazwy bo długa jest to bicu vel cycuch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 11 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, kiroshi napisał: Ona jest w hipnozie, jak grochem o ścianę Zarzuc jej fagate, nie krępuj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17,1 12 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Widocznie nie przywiązuje uwagi do bzdur. Rób skriny na przyszłość jeżeli chcesz kogoś rozliczać. H Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 65 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Dokładnie i ty byś bronił i miałam cię na myśli też tylko nie pamiętałam twojej nazwy bo długa jest A 5 liter zapamiętasz? jesli tak to mow mu gruby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo 61 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, One night in Mencikal napisał: Odpad by był jakby zaprosił ciebie, bo co ty byś tam ciekawego mógł powiedzieć? O swoich przygodach z leżakiem na kafe? opowiedzialbym im ze widzialem yeti czyli ciebie niestety tylko na zdjeciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chochlik 507 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, świrmo napisał: to bicu vel cycuch W skrócie cycuś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 89 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, kiroshi napisał: Zarzuc jej fagate, nie krępuj się Sam sobie odpowiadasz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One night in Mencikal 4 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, pipistrella napisał: A 5 liter zapamiętasz? jesli tak to mow mu gruby Gruby to jest twój knur krowo złośliwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 11 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, BabaZBlokadąPisania napisał: Sam sobie odpowiadasz... Cicho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 101 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, świrmo napisał: no ja uwazam ze wycofaja wczoraj jego kolega z ipnu opowiadal kwaitki w styliu ze przyszedl nawrocki na zebranie z pracownikami opowiadal ze super zarabiaja 3 laski sie zasmialy i je zwolnil poza tym tepy jest jak but typowy kibol. Ty jesteś tępy wierząc w te wrzutki, które już były dementowane. Specjalnie to publikowali przed kampanią żeby się nie załapać na szybki sąd. Bardzo się cieszę, że Czaskoski kandyduje. To jest chodzący mem, dawno się tyle nie śmiałam co dzięki niemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 11 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, pipistrella napisał: A 5 liter zapamiętasz? jesli tak to mow mu gruby Za dużo od niej wymagasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo 61 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, One night in Mencikal napisał: Gruby to jest twój knur krowo złośliwa dla ciebie pan knur Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 89 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, kiroshi napisał: Cicho Waleczna, pyskata, sumienna i pracowita. Taką opinie mam w pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 65 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, One night in Mencikal napisał: Gruby to jest twój knur krowo złośliwa Do usług Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 101 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Widocznie nie przywiązuje uwagi do bzdur. Rób skriny na przyszłość jeżeli chcesz kogoś rozliczać. Ale takie screeny wyrwane z kontekstu koniecznie Całe tematy będziemy archiwiziwać a ty coś palniesz o zjedzeniu kupy i wszyscy będziemy się do siebie uśmiechać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 65 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, kiroshi napisał: Za dużo od niej wymagasz To może 4 litery ogarnie - juby? albo 3 - cyc? Edytowano 8 godzin temu przez pipistrella Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 11 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, BabaZBlokadąPisania napisał: Waleczna, pyskata, sumienna i pracowita. Taką opinie mam w pracy Hmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One night in Mencikal 4 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, świrmo napisał: dla ciebie pan knur Ty jesteś po prostu śmieszny ale te twoje krowisko od francuskich szaletów to już czyste chamstwo i hejt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 89 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, świrmo napisał: dla ciebie pan knur Jesteś knurem ze Śląska? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 268 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, świrmo napisał: juz ci pisalem i widmok tez pisal rpzy tobie ze jak laska uprawiala sex oralny to jest cwelem i lepiej sedes calowac niz taka babe. zapytaj widmoka niech ci wylozy te wiezienne teorie Ok rozumiem ale nie pamiętam by Promyk tak pisał. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 11 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, pipistrella napisał: To może 4 litery ogarnie - juby? Nie jestem pewien, tam coś ewidentnie nie zgrzyta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 101 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, One night in Mencikal napisał: Gruby to jest twój knur krowo złośliwa To się nazywa rodzina międzygatunkowa. Nie myślałam żeś taki postępowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo 61 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Caryca cukrowa napisał: Ty jesteś tępy wierząc w te wrzutki, które już były dementowane. Specjalnie to publikowali przed kampanią żeby się nie załapać na szybki sąd. Bardzo się cieszę, że Czaskoski kandyduje. To jest chodzący mem, dawno się tyle nie śmiałam co dzięki niemu no skoro chlop z ipn w dodatku profesor pod nazwiskiem to mowie to dlaczewgo mam mu nie wierzyc a wierzyc jakiemus chlopu ktory zaslynal tym ze sie 3 razy podciagnal na drazku nawet ten jego promotor dudek po nim jedzie jak po burej s. mimo ze dudek to tez pisior wiec sama rozumeisz ja wiem ze ludzie jak ten gopsc co dzwonil do owsiaka ktorzy ogladaja republike zaglosuja na tego kogo im wskaza ale to jest z 20% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 134 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Caryca cukrowa napisał: Ale takie screeny wyrwane z kontekstu koniecznie Całe tematy będziemy archiwiziwać a ty coś palniesz o zjedzeniu kupy i wszyscy będziemy się do siebie uśmiechać Jacy my nie ma żadnych nas i chcesz to archiwizuj jak masz za dużo wolnego czasu beneficjentko na zasiłkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 101 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, świrmo napisał: dla ciebie pan knur Madam jeż i sir knur. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 11 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Ok rozumiem ale nie pamiętam by Promyk tak pisał. Jakby ci skriny wstawili, to i tak by nie dotarło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach