Żaba Monìka 1422 Napisano 8 godzin temu Ja tez nie wysylam nudesow, inna sprawa, ze nikt o nie w sumie nie prosil. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 89 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Jest młoda i ładna trochę sportsmenka. Wszystkie twoje poprzednie ameby były na privach młodymi i ładnymi kobietami. A w rzeczywistości okazały się starymi mężatkami nadszarpniętymi przez ząb czasu, które szantażowałeś, więc uciekały i przychodziły dziwnym trafem nowe głupie łanie. I tak karuzela od XXX czasu kręci się. Prawda rozmówco z karetki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 268 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, pipistrella napisał: I kojarzy Marcina Dańca wiec zapewne rocznik 68 Dokładnie kojarzę nawet rok temu byłam na dożynkach i był Daniec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 134 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, pipistrella napisał: Taniec i wino na Orlenie? Kawa bo mają dobrą , a twojemu narzeczonemu weźmiemy hotdog bo lubi jeść krowie wymiona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 101 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: haniu umorusana Hanna Umoru-san. Jestę japonko. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17,1 12 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: Ja tez nie wysylam nudesow, inna sprawa, ze nikt o nie w sumie nie prosil. Mi wyślij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 134 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, BabaZBlokadąPisania napisał: Wszystkie twoje poprzednie ameby były na privach młodymi i ładnymi kobietami. A w rzeczywistości okazały się starymi mężatkami nadszarpniętymi przez ząb czasu, które szantażowałeś, więc uciekały i przychodziły dziwnym trafem nowe głupie łanie. I tak karuzela od XXX czasu kręci się. Prawda rozmówco z karetki? Każda młodsza od ciebie i chyba masz kompleksy na punkcie wieku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One night in Mencikal 4 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Vlad Srakula napisał: Może nawet i govno w papierku wysłać jak jej sie tak zachce xd Ona nie jest taka jak ty żeby lezakowi gołą ciipe wysyłać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo 61 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: Ja tez nie wysylam nudesow, inna sprawa, ze nikt o nie w sumie nie prosil. nie klam siurek chcial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 89 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, titicznyje titki ti-ti-ti napisał: Zatem mogłem pomylić osoby i to ta druga przyjaciółka Promyczka ma dorosłego syna Ta z kotem w awku, która mieszka w Krakowie. Prawie po sąsiedzku z Widmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 101 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: Ja tez nie wysylam nudesow, inna sprawa, ze nikt o nie w sumie nie prosil. Ty mje nie podpuszczaj... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17,1 12 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, One night in Mencikal napisał: Ona nie jest taka jak ty żeby lezakowi gołą ciipe wysyłać Która to ci powiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1422 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Dużo pochwy w pochwie 17,1 napisał: Mi wyślij Bardzo bym chciala, ale za pozno zapytales, teraz juz jestem w teamie "nie wysylam nudesow". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 134 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Caryca cukrowa napisał: Hanna Umoru-san. Jestę japonko. Tylko powiedz że się myłaś chociaż dzisiaj , bo będę miał wyrzuty sumienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 89 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Każda młodsza od ciebie i chyba masz kompleksy na punkcie wieku Nie mam żadnych kompleksów kierowco. To ty ciągle piszesz o wieku, seksie i rentach. Bo nie masz kasy będąc starym dziadem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17,1 12 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: Bardzo bym chciala, ale za pozno zapytales, teraz juz jestem w teamie "nie wysylam nudesow". To chyba jesteś w nim sama bo inne wysylajom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 128 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, One night in Mencikal napisał: Ona nie jest taka jak ty żeby lezakowi gołą ciipe wysyłać To idealna piczka dzieviczka, nie jakaś imprezowiczka, łatwo ubezwłasnowolnić, do ataku borderku Edytowano 8 godzin temu przez Vlad Srakula 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1422 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, świrmo napisał: nie klam siurek chcial Zapomnialam, ze mu wyslalam zdjecie bobra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 89 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Dużo pochwy w pochwie 17,1 napisał: Która to ci powiem Bura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo 61 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Caryca cukrowa napisał: Hanna Umoru-san. Jestę japonko. jakbys miala pare czepkow to bys mogla byc mamasan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17,1 12 Napisano 8 godzin temu Ewentualnie z klaudiuszem może być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo 61 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Dużo pochwy w pochwie 17,1 napisał: Mi wyślij a to nie ty lezak wyzywales ja od biednych brzydkich i starych ktorych nikt nie chce ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17,1 12 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, świrmo napisał: a to nie ty lezak wyzywales ja od biednych brzydkich i starych ktorych nikt nie chce ? Nie ja same komplementy że dobrze zaba slimaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 101 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Tylko powiedz że się myłaś chociaż dzisiaj , bo będę miał wyrzuty sumienia Umyłam zęby i twarz. Reszta później. Może na Wielkanoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 268 Napisano 8 godzin temu 14 minut temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Z otwartej jak dostanie to nie będzie obrażeń gdyby poleciał obdukcja robić My natomiast w konwencji romantycznej tak to widzę Nie no nie możesz bić słabszego i koniec kropka pl tym bardziej że on cie lubi my to tak i lody będziemy jeść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 437 Napisano 8 godzin temu naj3baliście tych stron nie powiem do pracy jutro nie idziecie ? bo ja nie idę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 89 Napisano 8 godzin temu Zaraz z krzaków wyskoczy Moon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 101 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, świrmo napisał: jakbys miala pare czepkow to bys mogla byc mamasan Jprdl, znowu się czegoś nauczyłam na kafe, dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 101 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, BabaZBlokadąPisania napisał: Zaraz z krzaków wyskoczy Moon Wyturlał się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 89 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: naj3baliście tych stron nie powiem do pracy jutro nie idziecie ? bo ja nie idę Ja idę. Ale później niż zwykle, bo mam w cholerę nadgodzin 🥰 Edytowano 7 godzin temu przez BabaZBlokadąPisania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach