𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 134 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Dobra niech ci będzie U mnie są gałkowe nawet w zimie choć mniej smaków niż w lato. Pyszne ci mówię takie, nawet z Rzeszowa przyjeżdżają na nie Jak mi tak będziesz pozwalać na wszystko to rzeczywiście będziesz mnie odwiedzać wiesz gdzie To i u nas by pewnie znalazł takie lody ale w mieście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 268 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, pipistrella napisał: Wszystko Czyli region gdzie kto mieszka czymi go lepszym lub gorszym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo 61 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Tak siedzi we wiezieniu i pisze z nami mowil ze sa wiezienia gdzie mozna ja sie tam nie znam ale skoro gosc mysli ze w sklepach nie ma lodow to obawiam sie ze pare lat juz w zadnym nie byl tak przynajmniej z 10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 437 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Gdzie my lody kupimy o tej porze roku i trzeba do dużego miasta jechać xD nwm gdzie żyjesz Widmok ale nawet w małym miasteczku do 60000 mieszkańców na nawet we wsi ok 300 mieszkańców gdzie jest 1-2 sklepy da się lody kupić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One night in Mencikal 4 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, meteor258 napisał: Czycham na ciebie i jutro cię napadnę i coś ci zrobię. Matko, byle nie dziedzko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo 61 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, pipistrella napisał: On sie zawsze pojawia na hasło majtkomat:p no teraz trzeba jakos baby wywabic z ukrycia - bicu moze napisz ze chcesz komus klate pokazac albo siurka ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 437 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, świrmo napisał: mowil ze sa wiezienia gdzie mozna ja sie tam nie znam ale skoro gosc mysli ze w sklepach nie ma lodow to obawiam sie ze pare lat juz w zadnym nie byl tak przynajmniej z 10 to grenlandzki szpieg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 65 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Czyli region gdzie kto mieszka czymi go lepszym lub gorszym? Czyni go innym wszystkie drechy od ciebie do Francji wyjechały i musisz patusa na forum szukać zgadłam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 11 Napisano 7 godzin temu Rozumiem twój ból, 5 lat ja urabiales i nic. A tutaj przyszedł taki malowany, 50' tv ,11.2 i zgarnął sprzed nosa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 134 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Co jest jasne? Oboje z Lipedźiem mają jakiś uraz do Podkarpacia i podejrzewam mogli tam być na jakiejś wycieczce, ale zbili ich jak skakali do ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo 61 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Megi_ona napisał: Dobra niech ci będzie U mnie są gałkowe nawet w zimie choć mniej smaków niż w lato. Pyszne ci mówię takie, nawet z Rzeszowa przyjeżdżają na nie skad jestes bo mam znajomych w jasionce ? moze znaja jakas megi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 89 Napisano 7 godzin temu W Lidlu są lody i w Żabce.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo 61 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, pipistrella napisał: Jaki znowu mój? kiedys ciebie atakowal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 134 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, pipistrella napisał: Czyni go innym wszystkie drechy od ciebie do Francji wyjechały i musisz patusa na forum szukać zgadłam? Przecież ty we Francji rzekomo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meteor258 2 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, One night in Mencikal napisał: Matko, byle nie dziedzko Zależy w jakiej fazie cyklu będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 134 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, świrmo napisał: skad jestes bo mam znajomych w jasionce ? moze znaja jakas megi Nie pisz mu bo świr jeszcze Ci krzywdę zrobi albo dziecku. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 437 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, świrmo napisał: mowil ze sa wiezienia gdzie mozna ja sie tam nie znam ale skoro gosc mysli ze w sklepach nie ma lodow to obawiam sie ze pare lat juz w zadnym nie byl tak przynajmniej z 10 mama zakupy dziecku przynosi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 268 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, świrmo napisał: mowil ze sa wiezienia gdzie mozna ja sie tam nie znam ale skoro gosc mysli ze w sklepach nie ma lodow to obawiam sie ze pare lat juz w zadnym nie byl tak przynajmniej z 10 No dobra a psy? Przecież ma psy i podobno organizuje walki i nie wiem co on tam ma w waszym zdaniem ale zdecydujcie się w końcu czy jest w więzieniu z telefonem czy w domu z psami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 65 Napisano 7 godzin temu Widmok a ty masz taki krzyżyk wytatuowany pod okiem takim tuszem niebieskim? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 11 Napisano 7 godzin temu Elcia, pora iść w watsap, tam nie zablokuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo 61 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Nie pisz mu bo świr jeszcze Ci krzywdę zrobi albo dziecku. leze i kto to pisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo 61 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: mama zakupy dziecku przynosi mozliwe cos dzisiaj pisal o matkach ktore robia zakupy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 134 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: xD nwm gdzie żyjesz Widmok ale nawet w małym miasteczku do 60000 mieszkańców na nawet we wsi ok 300 mieszkańców gdzie jest 1-2 sklepy da się lody kupić Po prostu nie kupuje lodów stąd nawet nie wiem gdzie są i czy w ogóle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 11 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, pipistrella napisał: Widmok a ty masz taki krzyżyk wytatuowany pod okiem takim tuszem niebieskim? Bibułą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 65 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Nie pisz mu bo świr jeszcze Ci krzywdę zrobi albo dziecku. To raczej ty ale na szczęście jesteś w pjerdlu / piwnicy z której boisz sie wyjść z obawy przed konsekwencjami za lata hejtu w internecie i gróźb karalnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo 61 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: No dobra a psy? Przecież ma psy i podobno organizuje walki i nie wiem co on tam ma w waszym zdaniem ale zdecydujcie się w końcu czy jest w więzieniu z telefonem czy w domu z psami jak ma tel to i zdjecie psa moze miec mnei nie pytaj gdzie on jest pytaj jego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo 61 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Po prostu nie kupuje lodów stąd nawet nie wiem gdzie są i czy w ogóle. w piekarni sa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 134 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, pipistrella napisał: Widmok a ty masz taki krzyżyk wytatuowany pod okiem takim tuszem niebieskim? Mam różne tatuaże przecież ci pisałem na priv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One night in Mencikal 4 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, meteor258 napisał: Zależy w jakiej fazie cyklu będzie. Nie no, w żadnym chyba bo już po menopauzie... Edytowano 7 godzin temu przez One night in Mencikal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 926 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, kiroshi napisał: Elcia, pora iść w watsap, tam nie zablokuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach