Kuui 63 Napisano 8 godzin temu (edytowany) Po*lska Ludowa. Edytowano 8 godzin temu przez Kuui Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 276 Napisano 8 godzin temu Stary ten kabaret. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 63 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Stary ten kabaret. Non stop aktualny Edytowano 8 godzin temu przez Kuui Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 276 Napisano 8 godzin temu Takie obrady to kabaret jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 63 Napisano 7 godzin temu 36 minut temu, Megi_ona napisał: Takie obrady to kabaret jest. Znajdziesz mi tą piosenkę jaki tytuł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 63 Napisano 7 godzin temu Podobna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 276 Napisano 6 godzin temu Ja lubię troszkę inne piosenki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 276 Napisano 6 godzin temu 55 minut temu, Kuui napisał: Podobna A ty jakiej muzyki skuchasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕨𝕚𝕕𝕞𝕠 4 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Megi_ona napisał: Ja lubię troszkę inne piosenki Strasznie przereklamowany babochłop. Masz tutaj artystkę przez duże A, liźnij trochę kultury 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 276 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, 𝕨𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Strasznie przereklamowany babochłop. Masz tutaj artystkę przez duże A, liźnij trochę kultury O kolejny podszyw. Ile jeszcze Promyczków tutaj będzie? Nie podoba mi się Fagata. Edytowano 6 godzin temu przez Megi_ona 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo 68 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Nie podoba mi się Fagata. wypluj te słowa poki jeszcze mozesz pluc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 63 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Megi_ona napisał: A ty jakiej muzyki skuchasz? Różnej Zobacz to niesamowite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 276 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, świrmo napisał: wypluj te słowa poki jeszcze mozesz pluc A to dlaczego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo 68 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Megi_ona napisał: A to dlaczego? bo widmok niebawem skonczy prace i to moze mu sie nie spodobac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 276 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, świrmo napisał: bo widmok niebawem skonczy prace i to moze mu sie nie spodobac Właśnie na niego czekam. To powie że mu się to nie podoba wielkie mi rzeczy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 276 Napisano 6 godzin temu 11 minut temu, Kuui napisał: Różnej Zobacz to niesamowite Z kabaretów lubię najbardziej ani mru mru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 63 Napisano 5 godzin temu 35 minut temu, Megi_ona napisał: Z kabaretów lubię najbardziej ani mru mru. Chudy najlepszy bez niego była kicha ma talent. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 5 Napisano 5 godzin temu 49 minut temu, Megi_ona napisał: Właśnie na niego czekam. To powie że mu się to nie podoba wielkie mi rzeczy Lepsza Magi w garści niż fagata na dachu proste. W końcu weekend i znowu. A jak projekt uporałaś się z tym czy czekasz na mnie , a ja nie wiem czy podołam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 5 Napisano 5 godzin temu Dzięki za założenie nicka w ogóle . 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 5 Napisano 5 godzin temu Chociaż ja mam dużą wiarę więc trudności tylko zmobilizują, bo fason zachować jest priorytetem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 5 Napisano 5 godzin temu Lajka Ci dam z tamtego profilu aby było wiadomo ,że ja to ja bo tych podszywów coraz więcej ha ha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 620 Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał: Lepsza Magi w garści niż fagata na dachu proste. W końcu weekend i znowu. A jak projekt uporałaś się z tym czy czekasz na mnie , a ja nie wiem czy podołam. Jaki komplement dla Jeżyka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 218 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Megi_ona napisał: Nie podoba mi się Fagata. Gdyby nie to forum to bym nie wiedziała o jej istnieniu. Taka ładna dziewczyna a taka odpychająca tym jaką gebę przyjęła, sam pseudonim już razi. Mam wrażenie że prekursorem tandety była Doda, potem było już tylko gorzej. Gdzie osoby tj Steczkowska, Chylińska, Kowalska, Ostrowska, Urszula, Geppert? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 5 Napisano 5 godzin temu Niestety nie mam reakcji na tamtym profilu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 5 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, Śliwka Jukońska napisał: Jaki komplement dla Jeżyka A co zazdrosny jesteś i znowu czekałeś na mnie cały dzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 5 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Hebee napisał: Gdyby nie to forum to bym nie wiedziała o jej istnieniu. Taka ładna dziewczyna a taka odpychająca tym jaką gebę przyjęła, sam pseudonim już razi. Mam wrażenie że prekursorem tandety była Doda, potem było już tylko gorzej. Gdzie osoby tj Steczkowska, Chylińska, Kowalska, Ostrowska, Urszula, Geppert? Ona dla kasy to robi te wszystkie kontrowersje i bez makijażu już nie jest taka ładna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 218 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał: Ona dla kasy to robi te wszystkie kontrowersje i bez makijażu już nie jest taka ładna Jasne że dla kasy, tylko szkoda, że nie chce być ponad to na czym teraz się zarabia i być inna, oryginalna, może mniej zarobić, ale być sobą, na przekór głupocie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 218 Napisano 5 godzin temu Lubię Ramonę Rey, nie tylko dobrze śpiewa ale i jest oryginalna. Dla porównania Sanah też dobrze śpiewa, ale tym tropem poszło już parę osób i traci na tym. W sumie nie wiem czy ona była pierwsza czy kogoś naśladuje manierą śpiewu, aż tyle nie słucham muzyki ostatniej dekady, ale wiem że jest tak niestety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 132 Napisano 5 godzin temu Ramona Rey jest super i ma nietuzinkowy styl tez ja lubie, masz dobry gust Iskra huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 5 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Hebee napisał: Jasne że dla kasy, tylko szkoda, że nie chce być ponad to na czym teraz się zarabia i być inna, oryginalna, może mniej zarobić, ale być sobą, na przekór głupocie. Hip hop za który się bierze , to też kopie zagranicznych produkcji i ktoś tym steruje, bo kobiety niezbyt nadają się do tworzenia tego typu nurtu muzycznego. Boksować też słabo jej wychodzi tragiczna technika, ale na kontrowersjach i zwłaszcza na powiększeniu tyłka będzie bazować zwłaszcza jeżeli wie jak się pokazać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach