Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Lubiecwaniaczków

GDZIE JEST CWANIAK84

Polecane posty

Może tak, ale dlaczego po kilkudniowym spamowaniu tak nagle umilkł?

Pierwsza opcja najbardziej prawdopodobna: Dostal bana od moderacji i zbanowali mu tez IP i nie moze sie juz zarejestrowac

Dzisiaj sobie pomyslalem, ze co by bylo jakby srafe zamkneli i juz przestalo istniec, nigdy juz bym nie popisal z Nadija, ale to bylby dramat jakis w ogole niestety

Mi by trochę też brakowało kilku osób, bo tylko przez kafe mam jakiś kontakt, ale ja dość szybko przestaję tęsknić.

A ja nie, bo potrafie latami o kims myslec, za kim tesknie i kogo mi brakuje, niestety

A ja juz nigdy nigdzie nie pojde po tym miejscu, na irc tylko koresponduje z ludzmi i moze w diablo immortal ostatnio a tak z polakami juz nie mam zadnego kontaktu nigdzie w internecie

Można się nauczyć blokować niektóre wspomnienia i osoby.

Ostatnio jest jakis klopot z ssl i niestety forum jest niedostepne i nie wiadomo co bedzie w ogole, moje forum tez moze przestac istniec w kazdym miesiacu, niestety

Ja to nawet mysle o ludziach z ktorymi lata temu pisalem w internecie i juz ich nie ma i sie zastanawiam co u nich a nigdy sie nie dowiem

Może nie opłaciłeś czegoś?

Edytowano przez Nadija*

Często jest tak, że im mniej z kimś rozmawiasz tym bardziej ta osoba staje się tobie obca. Trzeba dbać o przyjaźń i znajomości na których nam zależy..

serwery sa oplacone do konca lutego ale jest jakis problem polaczyc sie z ssl na forun a ja po lutym nie wiem skad wezme kase zeby oplacic serwery w ogole i w ogole czas zweryfikuje co bedzie, nie ma co sobie zawracac glowy rzeczami na ktore sie nie ma wplywu

ja to nie wiem co sie ze mna stalo, kiedys mieszkalem w namiocie i bylem bezdomny i chodzi,em na stolowki dla bezdomnych mialem pelno znajomych z wszystkimi sie dogadywalem, a teraz jak wsrod ludzi jestem to sie denerwuje boje sie odzywac, tak jakbym mial jakis uraz albo traume czy cos w ogole masakra

ale nawet wtedy mi samotnosc doskwierala masakra jakas

a nieduzo chyba z 35 funtow za caly serwer dedykowany, mysle ze bede mial kase w ogole, ale za klinike musze bulic 83 funty miesiecznie w ogole przez caly rok haha xD

chodzi o to ze przestale miec motywacje do komputerowania, nie chce mi sie nic uczyc i w ogole masakra ani nic robic ;/

Nieduży koszt, ale jeśli już nie chcesz się w to bawić to lepiej zrezygnować i znaleźć inne hobby.

nie wiem co chce, w sumie na chwile obecna jedyne co chce to zeby mi ktos glowe ucial i poczuje ulge wtedy masakra co

moj przyjaciel anglik mi mowi, zebym w ogole np. przestal pisac z ludzmi w internecie, bo oni mnie wprowadzaja w taki stan i ze to dla mnie obcy ludzie sa a nie rodzina czy przyjaciele

w college zreszta tez moglemd obrze skonczyc bo pierwsze egzaminy to mialem najlepsze wyniki w calej klasie po 96% a potem nauczycielka ze mam sie uczyc i w ogole i presja a ja wtedy wpadlem w depresje zamiast sie cieszyc ze mi dobrze idzie i w ogole sie wycofalem potem przestalem chodzic na zajecia i ledwo zdalem egzaminy, a mialem potencjal

to samo z serwerami i komputerowaniem, tez moglbym sie duzo uczyc i w ogole ale depresja i smutek wygrywaja w ogole i moje stany i mysli samoboojcze masakra

dzisiaj slyszalem jakichs dwqoch angoli jeden gadal ze byl w taiwanie i tam bylo tak, ze wszyscy ci tajwanczycy sie cieszyli i ciagle usmiechnieci byli, a tutaj w Anglii wszyscy smutni i zli jacys i powazni, i zrozumialem ze o mnie chodzi tez, bo ja wiecznie kamienna morda nie potrafie sie cieszyc masakra jakas

Z rodziną rozmawia się na inne tematy niż tutaj. Ja lubię ludzi w necie, nawet trolli bo nie czuje żadnej presji by dobrze wypaść i mogę trochę trollować jak mnie życie dobija.

Przed chwilą, KochamElciee;) napisał:

i zrozumialem ze o mnie chodzi tez

schizofrenia wydaje ci sie ze ludzie mowia o tobie i ci sie przygladaja. to jeden z glownych objawow

a czemu Cie zycie dobija czasem?

u mnie wlasnie nie jest tak zle ostatnio, ta klinika mi duzo pomaga i sport, mysle ze jakbym przestal byc taki smutny i sie wiecej usmiechal to byloby dobrze, chcialbym byc po prostu szczesliwy

6 minut temu, KochamElciee;) napisał:

nie wiem co chce, w sumie na chwile obecna jedyne co chce to zeby mi ktos glowe ucial i poczuje ulge wtedy masakra co

moj przyjaciel anglik mi mowi, zebym w ogole np. przestal pisac z ludzmi w internecie, bo oni mnie wprowadzaja w taki stan i ze to dla mnie obcy ludzie sa a nie rodzina czy przyjaciele

Twój przyjaciel alfons dobrze ci radzi, wypad z netu i nie zapomnij pasztetowej 😄

1 minutę temu, KochamElciee;) napisał:

ja nie mam rodziny, bo zony i dzieci nie mam a chcialbym, ale z moim wiecznie smutnym nastrojem to nie mam szans

Ty dalej masz depresję? 

bardzo mi sie podoba ta dziewczyna z kliniki dzisiaj jak wychodzilem stamtad i sie wydarlem thank you have a good day to byla na recepcji sie spojrzala na mnie tymi wielkimi oczami to znowu mnie zamurowalo 😄

ale jak bede taki smutny i nabormuszony wiecznie i bal sie do niej usmiechnac, to nie mam szans

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się