Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Barnaba 234

Skoro na Sympatii liczy się wygląd tylko .

Polecane posty

Nie tylko wygląd, ale fotka jest taką jakby wizytówką... zrób sobie fajne zdjęcie (na YT jest sporo materiałów odnośnie pozowania do zdjęć) daj fajny opis i sam zagaduj zamiast czekać aż któraś napiszę.

Edytowano przez marawstala

38 minut temu, Barnaba 234 napisał:

To w zasadzie nie ma sensu zakładać konta i tak do cb nie napisze dziewczyna  .

Do mnie piszą jak mam a super piękny nie jestem chociaż rzadko 

Przed chwilą, marawstala napisał:

Mini kurs o pozowaniu dla mężczyzn : )

Z cały szacunkiem, ale nikt twoich gównowstawek nie ogląda. Robisz coś poza oglądaniem ...ów na youtube?

4 minuty temu, marawstala napisał:

Lachony by się nauczyly z góry robić fote

Kto ich będzie oglądać na wprost albo z dołu krasnale ogrodowe? 

2 minuty temu, Slim Shady napisał:

Z cały szacunkiem, ale nikt twoich gównowstawek nie ogląda. Robisz coś poza oglądaniem ...ów na youtube?

Nie : ) więc sam rozumiesz, że może być ich jeszcze więcej : ) 

1 minutę temu, Leżak oryginalny napisał:

Lachony by się nauczyly z góry robić fote

Kto ich będzie oglądać na wprost albo z dołu krasnale ogrodowe? 

Kobiety mają większą wprawę w pozowaniu w przeciwieństwie do Twojej płci... Na wprost jest spoko od góry owszem fotki będą wyglądały fajnie ale obraz trochę przekłamany. : )

1 minutę temu, One night in Mencikal napisał:

To ten troll moon, radzę ignorować 🙂

Wiem, ale jak chce więcej filmików to nie ma problemu : ) bo aż się sam o nie prosi.

Wstaw sobie zdjęcie Chada.

Dla kobiet też jest sporo takich materiałów jakby któraś miała z tym problem i dla fotografów też się przydają bo pewnie z każdym kto pozuje inaczej się pracuje... bo nie każdy jest zawodowym modelem. Sylwetki bywają różne...

Przynajmniej z tego można się czegoś nauczyć czegoś dowiedzieć a nie tylko hejt w necie uskuteczniać... : ) z całym szacunkiem .)

21 minut temu, marawstala napisał:

Twoja naiwnośc jest urocza 😉 myslisz ze po obejrzeniu filmu jak pozować do zdjęc zdegenerowani, chorzy, nadający sie na terapie lub oddział zamknięty, na marginesie społeczeństwa incele oraz społeczne kaleki ułożą sobie nagle życie i założą rodziny? 
zreszta kogo chciałabyś wpuścić na taka mine? Koleżance byś poleciła tych amantow?

Edytowano przez pipistrella

Przed chwilą, pipistrella napisał:

Twoja naiwnośc jest urocza 😉 myslisz ze po obejrzeniu filmu jak pozować do zdjęc zdegenerowani, chorzy, nadający sie na terapie lub oddział zamknięty, na marginesie społeczeństwa incele ułożą sobie nagle życie i założą rodziny? 

Nie podciągam to pod terapię to tylko filmik instruktażowy dla tych którzy mają problem z pozowaniem. Tylko tyle... : )

14 minut temu, marawstala napisał:

Kobiety mają większą wprawę w pozowaniu w przeciwieństwie do Twojej płci... Na wprost jest spoko od góry owszem fotki będą wyglądały fajnie ale obraz trochę przekłamany. : )

Na wprost nie jest spoko ja nie mam 1,7m tylko 1,85 widzę je zawsze z góry 

24 minuty temu, Leżak oryginalny napisał:

Przestań 

Haha nawet lezak widzi jak to jest głupie 

Przed chwilą, Leżak oryginalny napisał:

Na wprost nie jest spoko ja nie mam 1,7m tylko 1,85 widzę je zawsze z góry 

Ale piszemy o zdjęciach... To se krzesełko weź i będzie na wprost : )

7 minut temu, marawstala napisał:

Nie podciągam to pod terapię to tylko filmik instruktażowy dla tych którzy mają problem z pozowaniem. Tylko tyle... : )

Widziaam co radziłaś barnabie na innym temacie który zaczal swoje odwieczne jęki.

masz do czynienia z ludźmi którzy żyjąc po 40 lat nie maja żadnych dosw na polu zawodowym / damsko męskim / Maja ewidentne zaburzenia (bo nawet skrajnie nieśmiali ludzie W NORMIE jakos sobie radzą i znajdują jakos te 2 połowy) a ty im na to wszystko polecasz żeby uczesali przedziałek po innej stronie. Mara qrva ile ty masz lat? Jakby … 😃

Edytowano przez pipistrella
  • Haha 2

1 minutę temu, marawstala napisał:

Ale piszemy o zdjęciach... To se krzesełko weź i będzie na wprost : )

Ale ja lachona będę widział z góry 90% czasu czego nie ogarniasz?

4 minuty temu, pipistrella napisał:

Widziaam co radziłaś barnabie na innym temacie który zaczal swoje odwieczne jęki.

masz do czynienia z ludźmi którzy żyjąc po 40 lat nie maja żadnych dosw na polu zawodowym / damsko męskim / Maja ewidentne zaburzenia (bo nawet skrajnie nieśmiali ludzie jakos sobie radzą i znajdują jakos te 2 połowy) a ty im na to wszystko polecasz żeby uczesali przedziałek po innej stronie. Mara qrva ile ty masz lat? Jakby … 😃

Nie wiem co radziłam bo nie pamiętam tematu... nie kojarzę gostka, ale miałam kilka lat temu konto na sympatii i widziałam, że faceci mają problem z wrzucaniem dobrych zdjęć. 

A czy dorosłość związana jest z tym że do każdego i wszystkiego trzeba się pshypierdalac: ) Krejzi : )

I ze wszystkiego mieć powód do obsmiania i szydzenia... 

1 minutę temu, Leżak oryginalny napisał:

a czego ty nie ogarniasz w tym, że to nie są twoje problemy jak lachona pozują spjerdoleńcu, żadnego lachona nie masz i nie będziesz miał, więc twój koncert życzeń codzienny jest beką dla wszystkich lachona 🤣🤣🤣

4 minuty temu, Leżak oryginalny napisał:

W necie na sympatii? Czy tam innej stronce

To może niech se zrobi fotkę z czubkiem głowy bo to będziesz widział przez 90 % czasu .) 

3 minuty temu, marawstala napisał:

Nie wiem co radziłam bo nie pamiętam tematu... nie kojarzę gostka, ale miałam kilka lat temu konto na sympatii i widziałam, że faceci mają problem z wrzucaniem dobrych zdjęć. 

A czy dorosłość związana jest z tym że do każdego i wszystkiego trzeba się pshypierdalac: ) Krejzi : )

I ze wszystkiego mieć powód do obsmiania i szydzenia... 

Przecież wklejałaś mu ten filmik na innym temacie jakies 5 minut temu to jak nie wiesz? 

Nie, ale dorosła osoba nie ejst tak naiwna. Ty zapewne sadzisz ze robisz dobrze i jesteś ta dobra, bo ich głaszczesz po głowie. Niestety nie do końca tak jest.

a pshy...ic tez sie lubisz np do mojego jezyka czy faktu ze obrażamy biednego widmoka niewinnego. Jednak jesteś zazwyczaj dziwnie ślepa na jego jezyk i sposób wypowiedzi 

3 minuty temu, marawstala napisał:

W necie na sympatii? Czy tam innej stronce

To może niech se zrobi fotkę z czubkiem głowy bo to będziesz widział przez 90 % czasu .) 

W związku jak wyjdzie randki i będziemy razem, na spotkaniu. Zewas widzieć na wprost to musi być daleko albo ja kucnac 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się