Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Barnaba 234

Skoro na Sympatii liczy się wygląd tylko .

Polecane posty

Przed chwilą, pipistrella napisał:

Przecież wklejałaś mu ten filmik na innym temacie jakies 5 minut temu to jak nie wiesz? 

Nie, ale dorosła osoba nie ejst tak naiwna. Ty zapewne sadzisz ze robisz dobrze i jesteś ta dobra, bo ich głaszczesz po głowie. Niestety nie do końca tak jest.

a pshy...ic tez sie lubisz np do mojego jezyka czy faktu ze obrażamy biednego widmoka niewinnego. Jednak jesteś zazwyczaj dziwnie ślepa na jego jezyk i sposób wypowiedzi 

Jaki? Może dwa razy ten sam temat przeczytałaś i już Ci dwie dwoi i troi w oczach.

Wiem, że odgrywasz się za tamten temat a ten temat jest tylko pretekstem... 

Przyczepilam się do tego, że bez powodu obrażasz postronne osoby wyzywając je od ...ek i ameb... mając jeszcze pretensje że nie łyka tego z podziękowaniem bo przecież walczysz w dobrej sprawie.

2 minuty temu, marawstala napisał:

Przyczepilam się do tego, że bez powodu obrażasz postronne osoby wyzywając je od ...ek i ameb... mając jeszcze pretensje że nie łyka tego z podziękowaniem bo przecież walczysz w dobrej sprawie.

Mara wklejaj sobie co chcesz. Niech szukają majtek.

Anastazja miała kumate zdjęcia czasem od góry czasem na wyrku i tak powinno się robić bo wiesz co będzie na misjonarza czy w rzeczywistości 

• Haha 1

Z tego co się munek smial że diabelek to właśnie było super od góry dokładnie tak jak ja widzę lachona gdy idziemy obok siebie 

• Haha 1

8 minut temu, marawstala napisał:

Bądź też taka obiektywna dla świrów typu widmok, bo jakos jeszcze cie w akcji nie widziałam:) 

za nic sie nie odgrywam, zadziwia mnie twoje naiwne myślenie ze takimi glupimi filmikami zmienisz świat chorych ludzi a lat 16 chyba nie masz żeby to jeszcze pasowało 

1 minutę temu, pipistrella napisał:

Bądź też taka obiektywna dla świrów typu widmok, bo jakos jeszcze cie w akcji nie widziałam:) 

za nic sie nie odgrywam, zadziwia mnie twoje naiwne myślenie ze takimi glupimi filmikami zmienisz świat chorych ludzi a lat 16 chyba nie masz żeby to jeszcze pasowało 

To jest bot.

19 minut temu, pipistrella napisał:

Jeśli masz 100% pewność, że masz do czynienia ze świrem to raczej mało rozsądne jest uganianie za nim... nie dziw się że oberwiesz jak sama zaczepiasz. Chyba, że sama jesteś swiruska to się możecie lać ile wlezie... tylko innych w to nie mieszajcie.

Resztę przemilcze... .)

Edytowano przez marawstala

widziałam ze Mara wstawiła cos z Jungiem, zapunktowala u mnie 

ciezkie jest zycie w spoleczenstwie ze swirami, ze mna tez sie ciezko zyje, trudno tak razem byc nam ze soba

trzeba chyba odpuscic dla Jezusa

Edytowano przez Vlad Srakula

2 minuty temu, Vlad Srakula napisał:

widziałam ze Mara wstawiła cos z Jungiem, zapunktowala u mnie 

ciezkie jest zycie w spoleczenstwie ze swirami, ze mna tez sie ciezko zyje, trudno tak razem byc nam ze soba

trzeba chyba odpuscic dla Jezusa

W nocy ale to było dla Niburdiamy... 

Mara traktuje każdego jak człowieka. Trzeba to doceniac, bo to rzadko spotykana umiejętność.

• Like 1

kwiczenie, panikowanie i robienie halasu tez jest matrixowe ja nie lubie tego, juz wole filmiki na jutubie xD

7 godzin temu, Barnaba 234 napisał:

To w zasadzie  dziewczyna  .

🎤 Tzytze jak donice e- e -e...🎶 ło o oł...🎶 na tooo.. lice lice 🎶 ło o oł!🎶 Chocios jo nie-e góral 🎶 ło o oł 🎶 ale-e bym se na nich lulał🎶 ło o oł!🎶 

Edytowano przez Mgła
😆

6 godzin temu, pipistrella napisał:

Jesteś podłą osobą z charakteru , bo staniesz na rzęsach żeby tylko sprowokować kogoś do kłótni aby później krzyczeć, że ci ktoś pocisnął. 

Napisano (edytowany)
1 minutę temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał:

Jesteś podłą osobą z charakteru , bo staniesz na rzęsach żeby tylko sprowokować kogoś do kłótni aby później krzyczeć, że ci ktoś pocisnął. 

Podły to ty jesteś zaburzony szantażysto i pseudohodowco. Masz szczęście do tego forum ze spaczonymi osobami, bo w rzeczywistości to jesteś tam gdzie powinienes - czyli społeczny MARGINES

Edytowano przez pipistrella

6 godzin temu, pipistrella napisał:

Jakby nie patrzeć, milej jest oglądać starania naiwnych że dobrem zmienią świat, niż starania naiwnych że złośliwością się da. 😏

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się