ohiolove 2 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Miałam okazję sprawdzić się w aktualnych testach na kategorię B i mimo kilku podejść bym nie zdała. A kilkanaście lat temu udało się za pierwszym podejściem i przez te lata nie spowodowam żadnej kolizji, a jednak wygląda na to, że nie znam aktualnych przepisów. ;D Jeśli ktoś z Was ma ochotę może się sprawdzić na stronie "zdamyto". Edytowano 5 godzin temu przez ohiolove Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cane mangia cane 32 Napisano 4 godziny temu 51 minut temu, ohiolove napisał: Miałam okazję sprawdzić się w aktualnych testach na kategorię B i mimo kilku podejść bym nie zdała. A kilkanaście lat temu udało się za pierwszym podejściem i przez te lata nie spowodowam żadnej kolizji, a jednak wygląda na to, że nie znam aktualnych przepisów. ;D Jeśli ktoś z Was ma ochotę może się sprawdzić na stronie "zdamyto". Teraz jest 20 sekund na odpowiedź? Pytania tak samo ...yczne jak za moich czasów, nic się nie zmieniło i trzeba na pamięć się wszystkich nauczyć... pierwsze pytanie i już wszystko mi opadło, w tym kraju nigdy nie będzie dobrze xD https://zapodaj.net/plik-eIxukhGb9H jakie to ma znaczenie czy 100 metrów czy 50 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ohiolove 2 Napisano 3 godziny temu Niestety bez sprawdzenia nie wiem jaka jest prawidłowa odpowiedź. ;l Faktycznie trzeba się dobrze nauczyć by zdać, bo w ciągu 25 minut trzeba odpowiedzieć na 32 pytania. Niektóre są mocniej punktowane, więc szybciej można oblać. ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach