ruska agentura 0 Napisano 5 godzin temu Gdzie pójdziecie gdy zamkną go u nas? Albo kafe spadnie z rowerka z dnia na dzień? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 17 Napisano 5 godzin temu nie twoj interes gdzie pojdziemy ty smieeciu w ogole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 8 Napisano 5 godzin temu Ulubione kanały na YT i grupy na fejsie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 8 Napisano 5 godzin temu Gdyby Wykop zakmneli to też byłby szok Ale Kowbojki upadly i sie odnaleźli, to cokolwiek upadnie to tak będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruska agentura 0 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, KochamElciee;) napisał: nie twoj interes gdzie pojdziemy ty smieeciu w ogole Wstałeś dzisiaj lewą nogą koleżko bo prawa strona łoża była zajęta przez alfonsa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leżak oryginalny 18 Napisano 5 godzin temu No zagraza pewnie yt, ja wolę raz tiktoka raz yt. To zależy czy mam ochotę na szybkie filmiki czy takie coś 10-30 minuty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leżak oryginalny 18 Napisano 5 godzin temu Dla niewtajemniczonych o co chodzi Tiktoka to chiny Yt to usa Gospodarki huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 17 Napisano 5 godzin temu ja na irc siedze od paru lat z moimi przyjaciolmi i mam kolege z innego teamu ktory mieszka na wyspie Mauritius a jego ojciec jest komendantem policji dosyc wazna osobowosc i jak sie zacznie syf robic w UK i Polsce ze wojna i w ogole to sobie do niego polece i bedziemy sobie zyli jak panicze i czatowac na irc z przyjaciolmi a wy tam na wykopach siedzcie czy jutubach i fejsach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruska agentura 0 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Mgła napisał: Ulubione kanały na YT i grupy na fejsie. Zrobią fejs premium i duża rzesza ludzi odejdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 17 Napisano 5 godzin temu bede sobie plywal w czystym niebieskim morzu a wy koorwa zanieczyszczone rzeki waszymi fekaliami bo na nic wiecej nie zaslugujecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leżak oryginalny 18 Napisano 5 godzin temu Yt ma trochę tych szorow niektóre to kopuj wklej tiktoka więc to wiadomo chodzi o $ żeby się pozbyć chin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 17 Napisano 5 godzin temu ja juz od wielu lat nie wchodze na zadne jutubu i cieszy mnie to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 8 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, ruska agentura napisał: Zrobią fejs premium i duża rzesza ludzi odejdzie. Jednak nie każdy ma większe potrzeby ponad proste pitu pitu i nasmiewanie się z Leżaka czy Widmo. Zaś jak ktoś na zainteresowania to YT i fejs teraz tyle daje, że nie sposób na bieżąco ogarniać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
⠀⠀⠀⠀⠀ 3 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Mgła napisał: Gdyby Wykop zakmneli to też byłby szok Ale Kowbojki upadly i sie odnaleźli, to cokolwiek upadnie to tak będzie. Ej Iska i znowu będziesz mi tu wpierać że to ja? Bo widzę że masz tu sporo fanów Wejdź na hebee na chwilę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 8 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Leżak oryginalny napisał: Yt ma trochę tych szorow niektóre to kopuj wklej tiktoka więc to wiadomo chodzi o $ żeby się pozbyć chin Ja tam oglądam, dziwne że tik tok wciągał a tak to nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 8 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, ⠀⠀⠀⠀⠀ napisał: Ej Iska i znowu będziesz mi tu wpierać że to ja? Bo widzę że masz tu sporo fanów Wejdź na hebee na chwilę Ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 17 Napisano 5 godzin temu a ja tam wole czytac ksiazki niz ogladac jutuby ogladanie filmikow to dla pospolostwa czytanie jest dla wyzszych sfer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruska agentura 0 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Mgła napisał: Jednak nie każdy ma większe potrzeby ponad proste pitu pitu i nasmiewanie się z Leżaka czy Widmo. Zaś jak ktoś na zainteresowania to YT i fejs teraz tyle daje, że nie sposób na bieżąco ogarniać. To proste pitu pitu to dla wielu sens życia, a niełatwo jest zmienić nawyki i przenieść się w inne miejsce znacznie różniące się od forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 504 Napisano 4 godziny temu Tiktok jest (był) wygrywającą konkurencją dla jutuba, stąd ta decyzja. Jak zawsze chodzi o pieniądze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 17 Napisano 4 godziny temu ja to nie wiem o czym wy piszecie nigdy z zadnego tiktoka nie korzystalem i nie korzystam a na jutube juz chyba z 8 lat nie wchodzilem masakra jakas chyba ide sobie popisac z kims gdzie indziej bo nie wiem o czym wy pieerdolicie w ogole papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 91 Napisano 4 godziny temu Kafe ma też wkrótce zostać zamknięte Potwierdzone und Sprawdzone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 91 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, KochamElciee;) napisał: ja to nie wiem o czym wy piszecie nigdy z zadnego tiktoka nie korzystalem i nie korzystam a na jutube juz chyba z 8 lat nie wchodzilem masakra jakas chyba ide sobie popisac z kims gdzie indziej bo nie wiem o czym wy pieerdolicie w ogole papa Masz swoje forum, więc co tu robisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 17 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, BabaZBlokadąPisania napisał: Masz swoje forum, więc co tu robisz? przykro mi, ale nie przystoi mi korespondowac z takim pospolstwem jak ty, a teraz won do roboty bo rachunki same sie nie oplaca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo 68 Napisano 4 godziny temu kret.yni na ktorych zarabiaja te polatformy w stylu fejsbuk, instagram tiktok itd. znajda nowa na ktorej beda ogladali du.py, cycki i rozne brednie. swiat sie od tego nie zawali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 17 Napisano 4 godziny temu w takim razie zegnaj na zawsze Nadija xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 265 Napisano 3 godziny temu też nie korzystam z tiktoka. podobno czytałem że tiktok powoduje u młodszych, zwłaszcza u dzieci, problemy z koncentracją. naoglądają się tych krótkich filmików i potem nie mogą się skupić na dłuższych czynnościach. 30 sekund to już sukces. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slońcewmroku 1 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, kris888 napisał: też nie korzystam z tiktoka. podobno czytałem że tiktok powoduje u młodszych, zwłaszcza u dzieci, problemy z koncentracją. naoglądają się tych krótkich filmików i potem nie mogą się skupić na dłuższych czynnościach. 30 sekund to już sukces. Podobnie jak współczesne bajki, które są bardzo hałaśliwe i zabawki naszpikowane elektroniką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1436 Napisano 3 godziny temu Social media to farmy trolli i oglupiania ludzi. A tik tok to chinska agentura do tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 93 Napisano 3 godziny temu Nie rusza mnie to bo tik tok to największe guwno z tych wszystkich social mediów:)) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 17 Napisano 3 godziny temu ja to tylko na srafe siedze i irc i czuje sie jak przegryw i nie wiem czemu bo z zadnych social mediow nie korzystam i jutubow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach