Wesoła Merry 44 Napisano 8 godzin temu And the bronze Oscar goes to ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wesoła Merry 44 Napisano 8 godzin temu For the "best" styles and the greatest "tidy" in the closet 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anna Milska 78 Napisano 8 godzin temu (edytowany) Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus. Edytowano 8 godzin temu przez Anna Milska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wesoła Merry 44 Napisano 8 godzin temu Oscar goes ... To the blonde goddess from the movie directed by Steven Seagal. Starring Steven Segal. Screenplay by Larva. 1 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PandaCzerowna 2281 Napisano 8 godzin temu (edytowany) Jak tylko robi mi się jej żal, ona przypomina że jest obrzydliwą babą nad którą nie warto się litować. Mam nadzieję że kiedyś Ty łysa paskudo będziesz miała taką samą sytuację, że zesrasz się pod siebie bo nie będziesz miała dostępu do toalety i że będziesz wtedy obiektem agresji i drwin. Dorosły zdrowy pies nie załatwia się w domu. Piszczy że potrzebuje wyjść, robi w domu tylko w skrajnym przypadku. Mam nadzieję że prawo zmieni się i będą w końcu zabierać zwierzęta takim ludziom jak ona. Edytowano 7 godzin temu przez PandaCzerowna 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kapustapusta 667 Napisano 7 godzin temu Co się odwaliło u zakolaka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wesoła Merry 44 Napisano 7 godzin temu 10 minut temu, kapustapusta napisał: Co się odwaliło u zakolaka? Wielkimi krokami zmierza do pokoju bez klamek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GabrielaNowicki 1095 Napisano 7 godzin temu 11 minut temu, kapustapusta napisał: Co się odwaliło u zakolaka? Kupa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2915 Napisano 7 godzin temu 59 minut temu, PandaCzerowna napisał: Jak tylko robi mi się jej żal, ona przypomina że jest obrzydliwą babą nad którą nie warto się litować. Mam nadzieję że kiedyś Ty łysa paskudo będziesz miała taką samą sytuację, że zesrasz się pod siebie bo nie będziesz miała dostępu do toalety i że będziesz wtedy obiektem agresji i drwin. Dorosły zdrowy pies nie załatwia się w domu. Piszczy że potrzebuje wyjść, robi w domu tylko w skrajnym przypadku. Mam nadzieję że prawo zmieni się i będą w końcu zabierać zwierzęta takim ludziom jak ona. A za karę nie dostanie jeść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PandaCzerowna 2281 Napisano 6 godzin temu 58 minut temu, evoiva napisał: A za karę nie dostanie jeść. Za ten tekst, jutub powinien ją zbanować i przekazać sprawę komuś kto zabrały psy za znęcanie się. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kapustapusta 667 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, GabrielaNowicki napisał: Kupa Ale co kupa xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuszek 2376 Napisano 5 godzin temu 19 minut temu, kapustapusta napisał: Ale co kupa xd Się przytrafiła w garderobie na staniki z Triumpha 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kapustapusta 667 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, madziuszek napisał: Się przytrafiła w garderobie na staniki z Triumpha Gdzie, kiedy? Nie jestem na bieżąco a to są ważne newsy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wesoła Merry 44 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, kapustapusta napisał: Gdzie, kiedy? Nie jestem na bieżąco a to są ważne newsy Nie pokazała ale można wysłuchać emocjonującej relacji mniej więcej od 1:23:30 ostatnia część sagi Władcy Leni "Porządki w komnatach Królowej ". Będzie też o tym jaka kara czeka śmiałka, który bezcześci mienie władczyni Mordoru. Bowiem jest to strącenie do lochu bez strawy. 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2915 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 godziny temu, PandaCzerowna napisał: Za ten tekst, jutub powinien ją zbanować i przekazać sprawę komuś kto zabrały psy za znęcanie się. Patrząc na lolutka nikt jej nie zarzuci głodzenia jej to by się przydało żeby ktoś wyłączył internet. Edytowano 3 godziny temu przez evoiva 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GabrielaNowicki 1095 Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, kapustapusta napisał: Ale co kupa xd Pytasz co się odwaliło u zakolaka to ci odpowiadam, że kupa. Kupa się zwaliła na bieliznę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wesoła Merry 44 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 48 minut temu, evoiva napisał: Patrząc na lolutka nikt jej nie zarzuci głodzenia jej to by się przydało żeby ktoś wyłączył internet. Chyba już dostawca nad tym pracuje bo słabo jej chodzi. Wyobraźcie sobie, że zakolak idzie kupić biustonosz a ekspedientka "Dam Pani żniżkę na drugi jak na wizji pies narobi na produkt innej firmy a drugi przyniesie Pani w pyszczku do założenia " Edytowano 2 godziny temu przez Wesoła Merry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PandaCzerowna 2281 Napisano 2 godziny temu 59 minut temu, evoiva napisał: Patrząc na lolutka nikt jej nie zarzuci głodzenia jej to by się przydało żeby ktoś wyłączył internet. To wyobraźcie sobie jakie kary by wymyślała tym psom gdyby nikt jej na ręce nie patrzył. Skoro mówi bez cienia wstydu, że karze psa nie dając mu jeść, to co by robiła gdyby nie "musiała" ich potem pokazywać jak to niby słodko sobie razem żyją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wesoła Merry 44 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, PandaCzerowna napisał: To wyobraźcie sobie jakie kary by wymyślała tym psom gdyby nikt jej na ręce nie patrzył. Skoro mówi bez cienia wstydu, że karze psa nie dając mu jeść, to co by robiła gdyby nie "musiała" ich potem pokazywać jak to niby słodko sobie razem żyją. Oddałaby a raczej sprzedała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PandaCzerowna 2281 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Wesoła Merry napisał: Oddałaby a raczej sprzedała Wydaje mi się że nie. Nie chce iść aż tak daleko z założeniami co by zrobiła bo nie mam nic dobrego na myśli patrząc na to jak przedmiotowo traktuje je. Jedno jest pewne i mam nadzieję że kiedyś prawo tak będzie działało, że za zaniedbanie zwierząt, wyżywanie się na nich, będą dobierane takim patusiarskim właścicielom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2915 Napisano 1 godzinę temu 34 minuty temu, PandaCzerowna napisał: Wydaje mi się że nie. Nie chce iść aż tak daleko z założeniami co by zrobiła bo nie mam nic dobrego na myśli patrząc na to jak przedmiotowo traktuje je. Jedno jest pewne i mam nadzieję że kiedyś prawo tak będzie działało, że za zaniedbanie zwierząt, wyżywanie się na nich, będą dobierane takim patusiarskim właścicielom. Odbierane plus kara finansowa ( żeby zabolało) I dożywotni zakaz posiadania zwierząt, chyba że sobie pluskwy albo prusaki wyhoduje to niech ma. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PandaCzerowna 2281 Napisano 57 minut temu Nigdy nie zglaszalam nikogo nigdzie, ale teraz chce ją zgłosić za to co nagrała. I zachęcam do tego samego wszystkie larwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kapustapusta 667 Napisano 22 minuty temu kanał Planeta Influ Film Mistrzyni tworzenia kontentu Siwa wyłysieje z wkur* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2915 Napisano 4 minuty temu 17 minut temu, kapustapusta napisał: kanał Planeta Influ Film Mistrzyni tworzenia kontentu Siwa wyłysieje z wkur* Zaraz zgłosi a film zniknie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach