kapustapusta 671 Napisano 2 godziny temu Powiedziała że do 18 nie jadła bo była zajęta sprzątaniem. Myślicie że była na spacerze z psami? Chyba wszyscy wiemy jaki jest zakolak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2917 Napisano 2 godziny temu 21 minut temu, kapustapusta napisał: Powiedziała że do 18 nie jadła bo była zajęta sprzątaniem. Myślicie że była na spacerze z psami? Chyba wszyscy wiemy jaki jest zakolak Odpowiedź jest tylko jedna, ale napiszę- nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kinga2208 125 Napisano 1 godzinę temu Oglądałam ten filmik, fajnie, że poruszyła temat zakolaka 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wesoła Merry 46 Napisano 1 godzinę temu 5 godzin temu, PandaCzerowna napisał: Nigdy nie zglaszalam nikogo nigdzie, ale teraz chce ją zgłosić za to co nagrała. I zachęcam do tego samego wszystkie larwy. Same. Wczoraj dyskont zgłosiłam. Jakiś wk*rw mam i dość udawania, że "nic się nie stało ". Potem widać efekty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anna Milska 79 Napisano 1 godzinę temu Samiec lub samica, mężczyzna lub kobieta, chłopiec lub dziewczynka. To co próbują nam wcisnąć, to celowa demoralizacja, mająca zniszczyć tradycję i tolerować odstępstwa które są chore. Im więcej dziwactw tym mniej miejscxa na historię, tradycję i wiarę. I o to chodzi tym złym, satanistom, krwiopijcom i bękartom szatana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anna Milska 79 Napisano 1 godzinę temu Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach