Miecz 709 Napisano 11 godzin temu ....temat momentalnie poleciał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 566 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: ....temat momentalnie poleciał. Też żałuję, bo wysmarowałam aż dwa zdania w odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 161 Napisano 11 godzin temu O czym se gadacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 44 Napisano 10 godzin temu (edytowany) Co się działo dzisiaj? Edytowano 10 godzin temu przez Mgła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee! 15 Napisano 10 godzin temu nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 85 Napisano 10 godzin temu 1 godzinę temu, Miecz napisał: ....temat momentalnie poleciał. Cześć Mieczu. Znowu czytam książki 1 tchem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 44 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Hypedotella napisał: Cześć Mieczu. Znowu czytam książki 1 tchem Jakiego rodzaju? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 271 Napisano 9 godzin temu A gdzie mój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 103 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, malowany napisał: A gdzie mój Leżak zjadł z głodu 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mordor 1 Napisano 9 godzin temu 48 minut temu, Hypedotella napisał: Cześć Mieczu. Znowu czytam książki 1 tchem A mi kciuk lata xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 85 Napisano 2 godziny temu 8 godzin temu, Mgła napisał: Jakiego rodzaju? Psychologiczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach