Poziomeczka 25 Napisano 2 godziny temu Czy nie zabrakło papieru z liska? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuszek 2392 Napisano 1 godzinę temu Tak, 26 grudnia była w primarku z koleżanką. Ona nie nadąża nawet za swoimi kłamstwami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PandaCzerowna 2296 Napisano 1 godzinę temu Da się zapamiętać jedno kłamstwo, góra kilka. A jak ona łże na każdym filmie no to jak ma to ogarnąć co i kiedy mówiła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuszek 2392 Napisano 1 godzinę temu Kurtki nawet nie da się zapiąć, ale "jest duża więc nawet mogę pod nią bluzę włożyć" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuszek 2392 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Przecież w Primark są normalnie przymierzalnie, dlaczego ona to mierzy dopiero w domu i mówi, że "najwyżej znowu oddam"? xD Przecież jej się to nawet finansowo nie opłaca, bo jedzie do Manu taksówką... A nie, przepraszam. Tym razem za taxi robi mama... Edytowano 1 godzinę temu przez madziuszek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuszek 2392 Napisano 1 godzinę temu Akurat jestem na etapie wykańczania mieszkania i widzę mnóstwo pięknych wnętrz jako inspiracje. Jak zobaczyłam nowy dywanik i miseczki to mi prawie oczy wypadły... O_o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syreni śpiew 6971 Napisano 46 minut temu 13 minut temu, madziuszek napisał: Akurat jestem na etapie wykańczania mieszkania i widzę mnóstwo pięknych wnętrz jako inspiracje. Jak zobaczyłam nowy dywanik i miseczki to mi prawie oczy wypadły... O_o Po co Ci jakieś inspiracje z zewnątrz? Każdy znawca architektury wnętrz doskonale wie, że najlepszy wzór znajduje się na szczycie Residęs. Nieszablonowe rozwiązania (brak okapu, zawadzające sobie drzwi), mnóstwo miejsca do przechowywania (paczkomat, cała powierzchnia podłogi), unikalne zdobnictwo (pęknięta szyba, zawieszki z Dalekiego Wschodu Temu), nowoczesne rozwiązania techniczne (brak spłuczki w wc, które robi siuuurp łuuuu ooo tak robi!)... Masz gotowca, siadaj z kartką i długopisem, zapisuj, rysuj, kopiuj! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szara mysz 623 Napisano przed chwilą Czekam kiedy kupi sobie plecak z bajkowym bohaterem i cala szkolna wyprawkę. Dywanik zacny w połączeniu z tym serduszkowym.bedzie mega cute sztos zarombiscie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach