Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Poziomeczka

Gdzie Lola stawia kubki.

Polecane posty

Tak, 26 grudnia była w primarku z koleżanką. Ona nie nadąża nawet za swoimi kłamstwami 😛 

Da się zapamiętać jedno kłamstwo, góra kilka. A jak ona łże na każdym filmie no to jak ma to ogarnąć co i kiedy mówiła. 

Kurtki nawet nie da się zapiąć, ale "jest duża więc nawet mogę pod nią bluzę włożyć" 😄 

Przecież w Primark są normalnie przymierzalnie, dlaczego ona to mierzy dopiero w domu i mówi, że "najwyżej znowu oddam"? xD Przecież jej się to nawet finansowo nie opłaca, bo jedzie do Manu taksówką... A nie, przepraszam. Tym razem za taxi robi mama...

Edytowano przez madziuszek

Akurat jestem na etapie wykańczania mieszkania i widzę mnóstwo pięknych wnętrz jako inspiracje. Jak zobaczyłam nowy dywanik i miseczki to mi prawie oczy wypadły... O_o

13 minut temu, madziuszek napisał:

Akurat jestem na etapie wykańczania mieszkania i widzę mnóstwo pięknych wnętrz jako inspiracje. Jak zobaczyłam nowy dywanik i miseczki to mi prawie oczy wypadły... O_o

Po co Ci jakieś inspiracje z zewnątrz? Każdy znawca architektury wnętrz doskonale wie, że najlepszy wzór znajduje się na szczycie Residęs. Nieszablonowe rozwiązania (brak okapu, zawadzające sobie drzwi), mnóstwo miejsca do przechowywania (paczkomat, cała powierzchnia podłogi), unikalne zdobnictwo (pęknięta szyba, zawieszki z Dalekiego Wschodu Temu), nowoczesne rozwiązania techniczne (brak spłuczki w wc, które robi siuuurp łuuuu ooo tak robi!)... Masz gotowca, siadaj z kartką i długopisem, zapisuj, rysuj, kopiuj!

• Thanks 1

Czekam kiedy kupi sobie plecak z bajkowym bohaterem i cala szkolna wyprawkę. Dywanik zacny w połączeniu z tym serduszkowym.bedzie mega cute sztos zarombiscie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować