wyszlonamoje 2539 Napisano 5 godzin temu W rezidąs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wyszlonamoje 2539 Napisano 5 godzin temu W mieście na Ł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuszek 2399 Napisano 5 godzin temu No nic, ja chyba odpuszczam Siwą, mam inne rozrywki, a jak nie można się tu pośmiać, to bez sensu... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wesoła Merry 132 Napisano 5 godzin temu Pospamuje bo ktoś może potrzebować a dziś ostatni dzień promki a bobas kasuje Biedronka - wszystkie kosmetyki marki Eveline 1+1 z kartą Moja Biedronka (apka też). Limit 4 na kartę. Odżywki, szminki, błyszczyki, kremy, sera, rozświetlacze. Nawet wcześniej przecenione. Sama kupiłam maskę do włosów z 18 na 12 i za obie wyszło 12 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wesoła Merry 132 Napisano 4 godziny temu 17 minut temu, madziuszek napisał: No nic, ja chyba odpuszczam Siwą, mam inne rozrywki, a jak nie można się tu pośmiać, to bez sensu... Obstawiam, że dziś wypuści swoje dzieło z cyklu "Samotna singielka w wielkim mieście ". Chociaż singiel to bardziej określenie dla kogoś samotnego (bez partnera) z wyboru a nie niechcianego nawet przez znajomych. 2 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poziomeczka 33 Napisano 4 godziny temu Z figurką jak u 8 dzisiątki. 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krakowski Precel 1147 Napisano 4 godziny temu Ja poczekam, aż się bobas zmęczy. Nie będzie w nieskończoność zgłaszać wątków, bo z przepracowania jeszcze padnie. Ona myśli, że jak tutaj larwy nie będą pisać to nagle magicznie znikną te jej wszystkie kłamstwa, manipulacje i szkodliwe treści, które umieszcza we vlogach. Szkoda tylko, że na innych platformach jest pełno materiałów o niej i tam komentarze też idą w setki. Także bobasku aj łisz ju łel... in hel 4 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wyszlonamoje 2539 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Krakowski Precel napisał: Ja poczekam, aż się bobas zmęczy. Nie będzie w nieskończoność zgłaszać wątków, bo z przepracowania jeszcze padnie. Ona myśli, że jak tutaj larwy nie będą pisać to nagle magicznie znikną te jej wszystkie kłamstwa, manipulacje i szkodliwe treści, które umieszcza we vlogach. Szkoda tylko, że na innych platformach jest pełno materiałów o niej i tam komentarze też idą w setki. Także bobasku aj łisz ju łel... in hel To nie ona. To pewna specyficzna zbuntowana larwa, ktora dostała bana i teraz po złości sro we własne larwie gniazdo. Werka lubi nasze forum. Taki syndrom sztokholmski. Czuje wówczas, że wywiera jakieś emocje, ma jakiekolwiek znaczenie i jej rejdż bajt jest skuteczny. Takie moje przypuszczenia. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wesoła Merry 132 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Krakowski Precel napisał: Ja poczekam, aż się bobas zmęczy. Nie będzie w nieskończoność zgłaszać wątków, bo z przepracowania jeszcze padnie. Ona myśli, że jak tutaj larwy nie będą pisać to nagle magicznie znikną te jej wszystkie kłamstwa, manipulacje i szkodliwe treści, które umieszcza we vlogach. Szkoda tylko, że na innych platformach jest pełno materiałów o niej i tam komentarze też idą w setki. Także bobasku aj łisz ju łel... in hel Ja wklejam w notatnik prawdy o niej i zrobimy Larwusiowy e-book "Życie w iluzji - prawda zapisana przez widzów ". Zyski pójdą na schroniska dla kotów i psów. 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wesoła Merry 132 Napisano 4 godziny temu Ciekawe jakie to zajęcia są w żłobku, że się bobo zapisał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2929 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Rolka naszej małolatay na ig, sama natura zero filtrów bez kija w Edytowano 3 godziny temu przez evoiva Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krakowski Precel 1147 Napisano 3 godziny temu 47 minut temu, wyszlonamoje napisał: To nie ona. To pewna specyficzna zbuntowana larwa, ktora dostała bana i teraz po złości sro we własne larwie gniazdo. To mnie teraz zaskoczyłaś larwo. Duża wątków mi uciekło, bo ostatnio nawał pracy w kołchozie i nie mam czasu zaglądać. A co zaglądam to wątek usunięty także sporo wiadomości mi umknęło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BESTIA Z NOWEJ HUTY 84 1 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 godziny temu, wyszlonamoje napisał: W mieście na Ł Łałbrzych ? Edytowano 3 godziny temu przez BESTIA Z NOWEJ HUTY 84 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wyszlonamoje 2539 Napisano 2 godziny temu 17 minut temu, BESTIA Z NOWEJ HUTY 84 napisał: Łałbrzych ? Łyskonsyn 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kinga2208 144 Napisano 2 godziny temu Mega Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poziomeczka 33 Napisano 2 godziny temu Czy to relacja z wariatkowo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dobra _Dusza 7617 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Wesoła Merry napisał: Ciekawe jakie to zajęcia są w żłobku, że się bobo zapisał Terapeutka kazała jej uczestniczyć. Widzi, że Weronisia egoistyczny kloc, więc wypycha ją na zajęcia grupowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wesoła Merry 132 Napisano 1 godzinę temu 27 minut temu, Dobra _Dusza napisał: Terapeutka kazała jej uczestniczyć. Widzi, że Weronisia egoistyczny kloc, więc wypycha ją na zajęcia grupowe. Gorzej jak cała grupa zrezygnuje przez jedno dziecko. Ciekawe czy wraca sama czy mama odbiera i musi siedzieć w świetlicy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szara mysz 625 Napisano 1 godzinę temu Cudowna cera na tej rolce- musiCe przyznać 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krakowski Precel 1147 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, wyszlonamoje napisał: Łyskonsyn Łos Andżeles 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szara mysz 625 Napisano 1 godzinę temu Odpalila sie z ta rolka ,to na skutek czytania kafe czy ktos w komentarzu jej napisal o tym hello kity? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellena.De.Vil 2187 Napisano 1 godzinę temu Połaczenie Damon i Hello kitty? what??? Zdecydowanie lepiej niż bezczeszczenie Curta. jednak wtf? do niej pasuje Zenek M. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busz3131 3533 Napisano 38 minut temu 36 minut temu, Szara mysz napisał: Odpalila sie z ta rolka ,to na skutek czytania kafe czy ktos w komentarzu jej napisal o tym hello kity? Pils and drags Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wesoła Merry 132 Napisano 32 minuty temu 44 minuty temu, Szara mysz napisał: Odpalila sie z ta rolka ,to na skutek czytania kafe czy ktos w komentarzu jej napisal o tym hello kity? Czyta moje wypociny widać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wesoła Merry 132 Napisano 29 minut temu 34 minuty temu, Hellena.De.Vil napisał: Połaczenie Damon i Hello kitty? what??? Zdecydowanie lepiej niż bezczeszczenie Curta. jednak wtf? do niej pasuje Zenek M. Albo Gracjan Roztocki z "Kupę sobie strzele z rana" 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poziomeczka 33 Napisano 19 minut temu Długaśnego bakłażana już się nie dało wyfiltrowac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arbuz 834 Napisano 16 minut temu Złośliwa, wstrętna, bezzębna baba Jaga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arbuz 834 Napisano 15 minut temu Tak ma to gdzieś, że teraz będzie wałkować cały czas ten temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wesoła Merry 132 Napisano 5 minut temu 10 minut temu, arbuz napisał: Złośliwa, wstrętna, bezzębna baba Jaga. Ma zęby jak Jarosław Kaczyński Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PandaCzerowna 2307 Napisano 4 minuty temu 1 godzinę temu, Wesoła Merry napisał: Gorzej jak cała grupa zrezygnuje przez jedno dziecko. Ciekawe czy wraca sama czy mama odbiera i musi siedzieć w świetlicy Jeśli będzie toksyczna dla grupy to terapeuta odsunie ją. Nie poświęci iluś tam osób żeby zadowalać jedną zanurzoną narcyzke. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach