Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Daga11

Problemy z karmieniem 5 miesięcznego niemowlaka

Polecane posty

Bardzo proszę o pomoc. Moja córka ma 5 miesięcy a od 2 miesięcy mamy problem z karmieniem piersią. Na początku ładnie je a później zaczyna płakać, wyginać się, dosłownie wszystko ją rozprasza, jest również dokarmiana mlekiem modyfikowanym i z tym też jest różnie je po chwili odpycha butelkę , zaraz płacze bo znowu chce jeść i tak nasze karmienie trwa godzinę, z drzemkami w dzień też mamy problem staram się wdrożyć jej plan dnia ale przez to jedzenie i jej krótkie drzemki mam wielki problem żeby to zrobić. Nie wiem dlaczego tak się zachowuje przy piersi nic nie pomaga żadna pozycja do karmienia już nie wiem co robić.

Witam!!!

Szukasz szybkiej i niezawodnej pożyczki osobistej? Nie szukaj dalej! Jestem poważnym i uczciwym osobistym pożyczkodawcą gotowym ci pomóc.

Oferuję pożyczki między poważnymi i uczciwymi ludźmi: Skorzystaj z moich usług pożyczki osobistej, aby zrealizować swoje projekty, czy to na zakup samochodu, prace remontowe lub inne potrzeby finansowe. Zobowiązuję się towarzyszyć Ci w Twoich przedsięwzięciach i oferować rozwiązania dostosowane do Twojej sytuacji.

Dzięki mojemu doświadczeniu jako prywatny pożyczkodawca rozumiem trudności, jakie możesz mieć z tradycyjnymi instytucjami finansowymi. Dlatego oferuję elastyczne pożyczki z korzystnymi warunkami i uproszczonym procesem.

Niezależnie od kwoty, możesz polegać na mojej dyskrecji, przejrzystości i dostępności podczas całej naszej współpracy.

Nie czekaj dłużej! Skontaktuj się ze mną już teraz, aby omówić swój projekt i uzyskać potrzebne finansowanie. Zrealizujmy razem Twoje marzenia! reichardklaus1@gmail.com

Z poważaniem

3 godziny temu, Daga11 napisał:

Bardzo proszę o pomoc. Moja córka ma 5 miesięcy a od 2 miesięcy mamy problem z karmieniem piersią. Na początku ładnie je a później zaczyna płakać, wyginać się, dosłownie wszystko ją rozprasza, jest również dokarmiana mlekiem modyfikowanym i z tym też jest różnie je po chwili odpycha butelkę , zaraz płacze bo znowu chce jeść i tak nasze karmienie trwa godzinę, z drzemkami w dzień też mamy problem staram się wdrożyć jej plan dnia ale przez to jedzenie i jej krótkie drzemki mam wielki problem żeby to zrobić. Nie wiem dlaczego tak się zachowuje przy piersi nic nie pomaga żadna pozycja do karmienia już nie wiem co robić.

Taki etap u dziecka, że ciekawi je wszystko dookoła, zwlaszcza w trakcie jedzenia. Powinno minąć samo. Ale warto zawsze skonsuktować z neurologopedą.

Przy okazji miej na uwadze, ze ok. 6m życia dzieci mogą sobie wybrać i odrzucić kp na rzecz butli.

Dziękuję za odpowiedź, niestety problem się nasila i wątpię że minie, zwłaszcza że córka praktycznie nie przybiera na wadze od 2 tygodni i nie ma apetytu, butelkę też niechętnie je ( pediatra twierdzi że waga jest prawidłowa). Byłam już u różnych specjalistów lecz rezultatów brak. Będę musiała niestety pożegnać się z kp, ponieważ mam już dość ciągłych problemów z karmieniem i utrzymaniem laktacji. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować