smierc ciepna wszechswiata 9 Napisano 4 godziny temu i dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 724 Napisano 4 godziny temu 14 minut temu, smierc ciepna wszechswiata napisał: i dobrze Jest radość tych którzy do tego doprowadzili. Pojawia się pytanie: co dalej? Na tym bym się skupił. Jest takie hasło: burz by zbudować nowe. Widzę tylko burzenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 724 Napisano 4 godziny temu Nie trzeba być psychologiem by stwierdzić, że najbardziej z upadku forum cieszą się Ci naprawdę od niego uzależnieni. Problem w tym, że z momentem likwidacji tego przybytku nie staną się "zdrowymi osobnikami". To tak niestety nie działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 724 Napisano 4 godziny temu Każdy ma jakąś tam dewizę życiową. Moja jest bardzo prosta: rób jak uważasz, ale uważaj co robisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 52 Napisano 4 godziny temu Wróci do poprzedniego ale złote czasy minęły bo wykrusza się ilość osób które mają potrzebę tu bywać, młodzi nie dojdą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 724 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Wróci do poprzedniego ale złote czasy minęły bo wykrusza się ilość osób które mają potrzebę tu bywać, młodzi nie dojdą. Świat idzie z postępem. Jeżeli stwierdzam: tu mi dobrze, tutaj mogę się rozmnażać, to tylko świadczy o tym, że moja potrzeba poznawcza dobiegła końca. Nie rozumiem nowych trendów. Dla mnie nie ma w nich nic ciekawego. Stary już jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 724 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Mgła napisał: ... młodzi nie dojdą. Tutaj nie chodzi o młodych a nowych. Najlepiej takich, którzy nie znają wybryków Miecza. Najlepiej gdybym któregoś dnia "obudził się" na tym forum jako nowy człowiek. Wiesz jak to wygląda? Miecz ideał, do rany przyłóż. Pozdrawiam z tego miejsca tych, którzy mają specyficzne poczucie humoru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onba 19 Napisano 4 godziny temu Ja czytał niektóre posty i nie wiem o co chodzi, bo tak zostały sformułowane lub napisane, to i może forum powinno umrzeć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slońcewmroku 3 Napisano 4 godziny temu Na pierwszej stronie są tematy sprzed 3 lat? Ależ ktoś się tutaj uwija by zniszczyć forumek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 52 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Miecz napisał: Tutaj nie chodzi o młodych a nowych. Najlepiej takich, którzy nie znają wybryków Miecza. Najlepiej gdybym któregoś dnia "obudził się" na tym forum jako nowy człowiek. Wiesz jak to wygląda? Miecz ideał, do rany przyłóż. Pozdrawiam z tego miejsca tych, którzy mają specyficzne poczucie humoru. Tylko młodzi, przegrywy, renciści i emeryci, ewentualnie samotni między jednym a drugim przedziałem wiekowym mogą mieć czas i ochotę tu zajrzeć, tyle że młodzi wolą czas tracić na pik pok i takie tam, a nie tu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 724 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Onba napisał: Ja czytał niektóre posty i nie wiem o co chodzi... Są, istnieją fora dostosowane do każdego poziomu intelektualnego. Jednym z takich jest "Nastroik". Wódka szkodzi, ale sens tego zdania człowiek pozna dopiero wtedy, kiedy zacznie mieć poważny problem z alkoholem. Dlatego najpierw spróbuj a dopiero później wybierz swoją drogę forumową. Nastroik to fajny etap. Polecam. Pieprzu się ucieszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 724 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Mgła napisał: Tylko młodzi, przegrywy, renciści i emeryci, ewentualnie samotni między jednym a drugim przedziałem wiekowym mogą mieć czas i ochotę tu zajrzeć, tyle że młodzi wolą czas tracić na pik pok i takie tam, a nie tu. W którym przedziale Ty się znajdujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 52 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, Miecz napisał: Miecz Nie znam historii Miecza na tym, czy innym forum, tyle co, to zdaję się mocno i bez końca coś przeżywasz. I ja rozumiem przeżywanie, nic nie tłumaczy, że to wirtual, trudniej zrozumieć, że ciągle przeżywasz na tyle że wracasz jawnie do tego. Czego oczekujesz od pisania o tym, przeprosin, mocnej zmiany traktowania przez dane osoby, czy tylko dla satysfakcji to robisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 724 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, slońcewmroku napisał: Na pierwszej stronie są tematy sprzed 3 lat? Ależ ktoś się tutaj uwija by zniszczyć forumek. To samo było z ero. Po jego zniszczeniu Widmok i Magda rozumię pierwsi płakali, że nie ma gdzie pisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 724 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Mgła napisał: Nie znam historii Miecza na tym, czy innym forum, tyle co, to zdaję się mocno i bez końca coś przeżywasz. I ja rozumiem przeżywanie, nic nie tłumaczy, że to wirtual, trudniej zrozumieć, że ciągle przeżywasz na tyle że wracasz jawnie do tego. Czego oczekujesz od pisania o tym, przeprosin, mocnej zmiany traktowania przez dane osoby, czy tylko dla satysfakcji to robisz? Wrażliwy jestem z natury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 52 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Są, istnieją fora dostosowane do każdego poziomu intelektualnego. Jednym z takich jest "Nastroik". Wódka szkodzi, ale sens tego zdania człowiek pozna dopiero wtedy, kiedy zacznie mieć poważny problem z alkoholem. Dlatego najpierw spróbuj a dopiero później wybierz swoją drogę forumową. Nastroik to fajny etap. Polecam. Pieprzu się ucieszy. Nastroik jest nudniejszy nawet niż to miejsce w tym stanie, chwilowych powrotów do przytomności nim kasownik zadziała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 724 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Nastroik jest nudniejszy nawet niż to miejsce w tym stanie, chwilowych powrotów do przytomności nim kasownik zadziała. Gdzie leży ich niedopatrzenie? Nie potrafią zrozumieć, że nie nad wszystkim można mieć kontrolę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 52 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Wrażliwy jestem z natury I to rozumiem, celowości działań tego typu nie widzę. Trzeba iść dalej, bez obracania się za siebie, bo to nie ma sensu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC+ 0 Napisano 4 godziny temu To forum jest w stagnacji już od kilku dobrych lat, nowych przybywa niemal wcale, starych ubywa... ludzie z problemami psychicznymi jak leżak, przemek, filipek i kilkoro innych nie mają gdzie się udać poza to miejsce, nie mają życia poza forum, a jednocześnie usilnie próbują to miejsce zniszczyć, de facto sabotując siebie samych. Jak słusznie zauważono kres forum nie spowoduje, że ich życia się polepszą, przeciwnie, odetną sobie tę namiastkę życia społecznego którego nie posiadają, a zastępują je przesiadywaniem na tym nieszczęsnym forum. Osobiście mam wywalone bo i tak już nie mam prawie czasu tu pisać, ale z ciekawością chciałbym zobaczyć jak oni się (nie)odnajdą po tym jak zapadnie ostateczna decyzja, jak lata temu było z kowbojkami.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 52 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Gdzie leży ich niedopatrzenie? Nie potrafią zrozumieć, że nie nad wszystkim można mieć kontrolę. Nie wiem, nie pytam, przeczekuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 52 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, RC+ napisał: To forum jest w stagnacji już od kilku dobrych lat, nowych przybywa niemal wcale, starych ubywa... ludzie z problemami psychicznymi jak leżak, przemek, filipek i kilkoro innych nie mają gdzie się udać poza to miejsce, nie mają życia poza forum, a jednocześnie usilnie próbują to miejsce zniszczyć, de facto sabotując siebie samych. Jak słusznie zauważono kres forum nie spowoduje, że ich życia się polepszą, przeciwnie, odetną sobie tę namiastkę życia społecznego którego nie posiadają, a zastępują je przesiadywaniem na tym nieszczęsnym forum. Osobiście mam wywalone bo i tak już nie mam prawie czasu tu pisać, ale z ciekawością chciałbym zobaczyć jak oni się (nie)odnajdą po tym jak zapadnie ostateczna decyzja, jak lata temu było z kowbojkami.pl Przejdą na inne gdyby zlikwidowano to forum. Gorzej że w innych ponoć większa kontrola a lubią szaleć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slońcewmroku 3 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Miecz napisał: To samo było z ero. Po jego zniszczeniu Widmok i Magda rozumię pierwsi płakali, że nie ma gdzie pisać. Nie ma co posądzać kto za tym stoi, bo tutaj jest dużo specyficznych osób. To może być nawet jakaś cicha woda, którą razi widok wariatów albo ludzi, którzy sie bawią Ktoś tutaj pisał, że można coś w ustawieniach zrobić tak, by nie udało się kasować, ale dlaczego tego nie zrobią? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 724 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, RC+ napisał: Osobiście mam wywalone... Nie masz. Kogo oszukujesz? Też nie mam, spędziłem tutaj osiem lat. Poznałem fajnych ludzi i jeszcze fajniejszych zje/bów. Nie dystansuje się bo to nie jest zbyt szczere. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 724 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, slońcewmroku napisał: Nie ma co posądzać kto za tym stoi, bo tutaj jest dużo specyficznych osób. To może być nawet jakaś cicha woda, którą razi widok wariatów albo ludzi, którzy sie bawią Ktoś tutaj pisał, że można coś w ustawieniach zrobić tak, by nie udało się kasować, ale dlaczego tego nie zrobią? Bo forum żyje ilością kliknięć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 724 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Mgła napisał: Przejdą na inne gdyby zlikwidowano to forum. Gorzej że w innych ponoć większa kontrola a lubią szaleć. Inne fora należałoby ożywić. W imię czego? Podaj powód. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 724 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Mgła napisał: Nie wiem, nie pytam, przeczekuję. Nie kasują, możesz pisać wszystko, ale miej świadomość, że wszystko jest pod kontrolą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC+ 0 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Miecz napisał: Nie masz. Kogo oszukujesz? A mam, i Tobie też tego życzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 52 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Inne fora należałoby ożywić. W imię czego? Podaj powód. Nie wiem. Wolę stare, znane, to nawet dotyczy samej grafiki, nie lubię zmian ogólnie, przestawiania się na coś jeśli sama tego nie mam potrzeby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 724 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, RC+ napisał: A mam, i Tobie też tego życzę. Mentalnie jestem już potwornie stary. Nawet nie zdajesz sobie sprawę jak bardzo. Wiesz co? To zwykłe przesilenie. Tak sobie to tłumaczę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 52 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Nie kasują, możesz pisać wszystko, ale miej świadomość, że wszystko jest pod kontrolą. Zależy też jaką, bo jeśli w ramach kultury, to okej, gorzej jak to wchodzi w cenzurę. Ale co mnie to? Nigdzie nie pójdę póki to działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach