MOCNY STULEJ 7 Napisano 12 godzin temu (edytowany) WRACA NADZIEJA NA LEPSZE JUTRO, KOCHANI Edytowano 12 godzin temu przez MOCNY STULEJ 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
butelka po koli 0 Napisano 11 godzin temu obrażenia krytyczne, jeśli suadowie dodatkowo odkręca kurek to już jest koniec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kocur93 337 Napisano 9 godzin temu Widziałem. Wspaniale że istnieje taki człowiek który kończy z tym zbrodniczym zielonym bałaganem i mówi prawdę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 57 Napisano 9 godzin temu Ciekawe co na to taki np Libed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 195 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, kocur93 napisał: Widziałem. Wspaniale że istnieje taki człowiek który kończy z tym zbrodniczym zielonym bałaganem i mówi prawdę. Streścisz mi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 57 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, kocur93 napisał: Widziałem. Wspaniale że istnieje taki człowiek który kończy z tym zbrodniczym zielonym bałaganem i mówi prawdę. Biznesmen z wizją państwa jako kolejny biznes, tyle że przy tym z zasadami i nie egoista. Ciekawi mnie jego najmłodszy syn, bardzo popularny w stanach, baron a niczym książę he he Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KotUla 105 Napisano 9 godzin temu Ale kasują Dzięki Greta, zobacze sobie jakas pomadkę ochronna, pewnie lepsza taka z apteki niż z drogerii ten Oeparol a widze nie jest jakas droga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 183 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, KotUla napisał: Ale kasują Dzięki Greta, zobacze sobie jakas pomadkę ochronna, pewnie lepsza taka z apteki niż z drogerii ten Oeparol a widze nie jest jakas droga To i koty się malują? Ten świat schodzi na psy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KotUla 105 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: To i koty się malują? Ten świat schodzi na psy no mam duzo szminek ale nie nosze, to chodzi o ochronna bo mam plamy od podgryzania ust takie blade i sine w ciemnorozowe plamy bo przygryzam z nerwow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 183 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, KotUla napisał: no mam duzo szminek ale nie nosze, to chodzi o ochronna bo mam plamy od podgryzania ust takie blade i sine w ciemnorozowe plamy bo przygryzam z nerwow To z Tobą strach się całować, chyba że w kasku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cocojamo 7 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, KotUla napisał: no mam duzo szminek ale nie nosze, to chodzi o ochronna bo mam plamy od podgryzania ust takie blade i sine w ciemnorozowe plamy bo przygryzam z nerwow Jak patrzę na ten awatar myślę uciekł Owsik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kocur93 337 Napisano 9 godzin temu 18 minut temu, Caryca cukrowa napisał: Streścisz mi? To trzeba obejrzeć, tylko 16 minut. Warto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grett 13 Napisano 9 godzin temu 18 minut temu, KotUla napisał: Ale kasują Dzięki Greta, zobacze sobie jakas pomadkę ochronna, pewnie lepsza taka z apteki niż z drogerii ten Oeparol a widze nie jest jakas droga Ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kocur93 337 Napisano 9 godzin temu 22 minuty temu, Mgła napisał: Biznesmen z wizją państwa jako kolejny biznes, tyle że przy tym z zasadami i nie egoista. Ciekawi mnie jego najmłodszy syn, bardzo popularny w stanach, baron a niczym książę he he Najważniejsze że mówi prawdę w ważnych kwestiach. Zielone oszustwo nazywa po imieniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach